56
  • emp
    173744
  • Blasta
    LOÁL

173611. Steven Spielberg Uwe - you might remember that talk we had several years ago. I hate to say "I told you so," so instead I urge you to focus on the craft of filmmaking and not movie making. My deepest sympathies for the reality of this web-petition, please consider my comment and the some 170 thousand signers. I believe you can do, and will do better. Amblin, 100 Universal Plaza, #477, Universal City, CA 91608
  • 5i
    Itt a két videó!

Van bőr a pofáján.

"Ne névtelenül irogassatok, hanem adjátok meg a nevetek és címetek, hogy szétcincáhassalak titeket!" Ezt felhívásnak érzem, lehet, hogy jelzek neki. 6-7 év boksszal a hátam mögött talán meglephetem a faszkalapot!
  • CaptainRumi
    Gyűjtsünk össze idehaza 500 000 aláírást és írjunk ki népszavazást az ügyben......szerintem
  • Loverman
    amúgy 168558
  • Phate
    168544
  • Loverman
    már szó volt róla hogy a német állam erősen támogatja anyagilag.
  • Szolnokboy1
    "write your name and address so I can track you down and rip you apart(!!!!)"

ez a legjobb, még mindig nem tértem magamhoz a röhögéstől :DDDDDDDDDDDDDDD

"...you have to wake up and see me what I am! I'm the only genius(!!!) in this fucking business"

ez az ember beteg, én nem hinném el ha nem az ő szájából hallanám :DD
  • ziipp
    Végülis a negatív figyelem is figyelem. Bár azt nem értem, hogy ki szponzorálja ezt a tagot. :) Vagy mégis hozna pénzt neki a filmezés? Az lenne az oltó. Bár ha Győzike megél belőle, akkor ez neki sem lehet probléma. :)

A filmjei nem tetszenek, de nekem nincs bajom az arccal. :D Nagyban játszik. Egy millió szavazat, vagy meg se mozdulok! :D

"...social critic George Clooney bullshit..." - ahogy hangsúlyozta... kegyetlen. Én röhögtem rajta. :D
  • Jimmyke
    "Ha valaki komolyabban is megnézi a filmjeimet, láthatja valódi zsenialitásomat."

Na ja, a Király nevében jó film, persze csak ha nem láttad a Gyűrűk Ura trillógiát, mind a 6 Star Wars részt, a Matrixot és a Rambót.

Sok a hasonlóság :D
  • Csaba42
    Ja, én is aláírtam amúgy. :)
  • Csaba42
    ""Nem vagyok egy ki*ott retardált, mint Michael Bay. Nem forgatom le újra és újra ugyanazokat a filmeket, mint mondjuk Eli Roth. Ha valaki komolyabban is megnézi a filmjeimet, láthatja valódi zsenialitásomat." Ezután még beszól George Clooney-nak is, majd lazán elbúcsúzik."
    Nah, ez a rész volt az, ami nagyon betett nekem. Elég beképzelt a csóka, már csak ezért is remélem, hogy összegyűlik az 1 milka aláírás!
  • Jimmyke
    Jó sok az igényes magyar komment :D
  • bertino
    Kedves Tibi ez mind franko, de a video valamiért nem akar bejönni.

amugy én is aláírtam és jelenleg: 167239 Signatures Total
  • Dakkon
    jaja, én is azt tettem: 167.070 az állás.
  • Tinman #1
    Aláírtam.

166927-nél tart...remek!