Bakancslista - Az amerikai Hacsek és Sajó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Dobd fel magad!" - írja a magyar plakát. Hát milyen idiótaság már? Ha nem láttam volna a filmet, azt gondolnám, hogy a sittre akarnak kerülni, is ezért fel kell dobniuk magukat vagy valami.
Amúgy a film meg tényleg remek.
Amúgy a film meg tényleg remek.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
mondanivalóért mint olyanért pedig bocs... így volt a legegyszerûbb kifejezni, még akkor is ha silányul tettem.
Hát srácok, nem tudom.
Amikor bemegyünk egy vígjátékra, mit várunk? Ez egy nagyon nagy kérdés. Én nem vártam semmit. Mozifanatikuson láttam. Elõtte az Into the Wld-tól vártam valamit. Meg is kaptam. Már úgy értem, valami igazit. Valami mondanivalót.
Szerintem igényes vígjáték. Az alapötlet érdekes, különben nem sok történik benne, elég lájtos a sztori úgy összességében, de ez a két veterán egyszerûen annyira jó, hogy nagyon. Legalábbis én így látom. Igen, csak és kizárólag miattuk jó a film, õk viszik a átukon - fõleg Nicholson. És akkor? Akkor mi van? A lényeg, hogy lehessen nevetni. Szerintem lehetett 😊
A slussz poéntól pedig szétröhögtem a fejem, halálosan beütött, nagyon nagyon tetszett... Persze ez valószínûleg csak én vagyo, és a hülye humorom.
Mondjuk aki az Amerikai Pite-féle vígjátékra bukik, és a többit nem bírja, az ne nézze meg. (Különben szeretem a Pitét, nem azért. Csak akinek kizárólag az "olyan fajtát" szereti, nos...)
Amikor bemegyünk egy vígjátékra, mit várunk? Ez egy nagyon nagy kérdés. Én nem vártam semmit. Mozifanatikuson láttam. Elõtte az Into the Wld-tól vártam valamit. Meg is kaptam. Már úgy értem, valami igazit. Valami mondanivalót.
Szerintem igényes vígjáték. Az alapötlet érdekes, különben nem sok történik benne, elég lájtos a sztori úgy összességében, de ez a két veterán egyszerûen annyira jó, hogy nagyon. Legalábbis én így látom. Igen, csak és kizárólag miattuk jó a film, õk viszik a átukon - fõleg Nicholson. És akkor? Akkor mi van? A lényeg, hogy lehessen nevetni. Szerintem lehetett 😊
A slussz poéntól pedig szétröhögtem a fejem, halálosan beütött, nagyon nagyon tetszett... Persze ez valószínûleg csak én vagyo, és a hülye humorom.
Mondjuk aki az Amerikai Pite-féle vígjátékra bukik, és a többit nem bírja, az ne nézze meg. (Különben szeretem a Pitét, nem azért. Csak akinek kizárólag az "olyan fajtát" szereti, nos...)
"...tény, hogy a mai mozifilmek fõ célközönsége nem az olyan alkotásokra szokott beszivárogni, ahol a két fõszereplõ egyenként 70-70 éves - ezt a hetvenes életkort inkább 5, jobb esetben 7 fõszereplõ korából szeretik összeállítani."
- sarkítás, nem létezik olyan, hogy "a mai mozifilmek fõ célközönsége".
Mûfajon belül egy-egy filmnek is lehet más a célközönsége.
Egyébként meg biztos vagyok benne, hogy az õsszel debütáló új Pacino/Deniro film meg fogja tölteni a mozikat, pedig õk is rendesen benne vannak már a korban.
- sarkítás, nem létezik olyan, hogy "a mai mozifilmek fõ célközönsége".
Mûfajon belül egy-egy filmnek is lehet más a célközönsége.
Egyébként meg biztos vagyok benne, hogy az õsszel debütáló új Pacino/Deniro film meg fogja tölteni a mozikat, pedig õk is rendesen benne vannak már a korban.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
nekem is nagyon tetszett, de szerintem ne fergeteges vígjátékot várjatok, mert ez nem arról szól. volt még benne tartalék, de most így sikerült😊 így is jó😉
Épp most végeztem a filmel és nekem semmi nem hiányzott belõle, nagyon is jó volt. Minden meg volt benne amit várni lehetett. Jöhetne több ilyen is mert mostanában igen csak sok a gagyi sajnos. A narrátor hangjával való játék pedig nagyon is jó volt, annyi kellett bele😊
Love is like wind, even though you can\'t see it, you feel it.
Nekem tetszett azt kaptam amit már az elõzetesbõl is kiderült, sõt egy kicsit az elõzetes mintha a végigpörgetett film lett volna, nade... 😊
Egyébként szerintem is direkt volt a narráció. Egy pici meglepi a végére...
Egyébként szerintem is direkt volt a narráció. Egy pici meglepi a végére...
Elõször is: kötelezõ darab!
...de...
ettõl függetlenül picit üres a film és azt vártam a cikktõl, hogy majd elárulja nekem, hogy mi is hiányzott belõle. Ahogy a cikk is írja, maga a 2 színész sokkal nagyobb tartalékkal (vagy hatással) rendelkezik, mint ami végül bennem nyomot hagyott a moziból kifelé tartva. Nem tudom mi hiányzott, de mégis egyértelmûen valami még kellett volna. Azért csak nézze meg mindenki, aki szeret nevetni és sírni is!
...de...
ettõl függetlenül picit üres a film és azt vártam a cikktõl, hogy majd elárulja nekem, hogy mi is hiányzott belõle. Ahogy a cikk is írja, maga a 2 színész sokkal nagyobb tartalékkal (vagy hatással) rendelkezik, mint ami végül bennem nyomot hagyott a moziból kifelé tartva. Nem tudom mi hiányzott, de mégis egyértelmûen valami még kellett volna. Azért csak nézze meg mindenki, aki szeret nevetni és sírni is!
Ez direkt volt így, amit a spoilerben írtál. Szerintem. Szerintem így volt jó 😊
Aki a cikk miatt nem nézi meg a filmet, az meg is érdemli. Aki minden filmben a tökéletes eredetiséget keresi, az mégjobban.Ez egy jó film, de nem muszáj megnézni.
Zene nélkül mit érek én?
"Markos-Nádassal élnék: - Milyen a film? - Jó! - Bõvebben? - Nem jó!" - nem azért, de ez eredetileg Alfonso. Markos a fia ugyan, de az apukája találta ki. Mellesleg a Hofi is mondta,
A filmben egy dolog zavart, mégpedig az,
A filmben egy dolog zavart, mégpedig az,
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
hogy a narrátor is Morgan Freeman hangja, és az idõben a halála utáni eseményeknél is van narrátor...