12
  • w77d
    #12
    Óriási film volt, örülök, hogy megvettem DVD-n....
  • stargatelost
    #11
    "Dobd fel magad!" - írja a magyar plakát. Hát milyen idiótaság már? Ha nem láttam volna a filmet, azt gondolnám, hogy a sittre akarnak kerülni, is ezért fel kell dobniuk magukat vagy valami.

    Amúgy a film meg tényleg remek.
  • akoshun
    #10
    mondanivalóért mint olyanért pedig bocs... így volt a legegyszerűbb kifejezni, még akkor is ha silányul tettem.
  • akoshun
    #9
    Hát srácok, nem tudom.
    Amikor bemegyünk egy vígjátékra, mit várunk? Ez egy nagyon nagy kérdés. Én nem vártam semmit. Mozifanatikuson láttam. Előtte az Into the Wld-tól vártam valamit. Meg is kaptam. Már úgy értem, valami igazit. Valami mondanivalót.
    Szerintem igényes vígjáték. Az alapötlet érdekes, különben nem sok történik benne, elég lájtos a sztori úgy összességében, de ez a két veterán egyszerűen annyira jó, hogy nagyon. Legalábbis én így látom. Igen, csak és kizárólag miattuk jó a film, ők viszik a átukon - főleg Nicholson. És akkor? Akkor mi van? A lényeg, hogy lehessen nevetni. Szerintem lehetett :)

    A slussz poéntól pedig szétröhögtem a fejem, halálosan beütött, nagyon nagyon tetszett... Persze ez valószínűleg csak én vagyo, és a hülye humorom.

    Mondjuk aki az Amerikai Pite-féle vígjátékra bukik, és a többit nem bírja, az ne nézze meg. (Különben szeretem a Pitét, nem azért. Csak akinek kizárólag az "olyan fajtát" szereti, nos...)
  • Pretorian
    #8
    "...tény, hogy a mai mozifilmek fő célközönsége nem az olyan alkotásokra szokott beszivárogni, ahol a két főszereplő egyenként 70-70 éves - ezt a hetvenes életkort inkább 5, jobb esetben 7 főszereplő korából szeretik összeállítani."
    - sarkítás, nem létezik olyan, hogy "a mai mozifilmek fő célközönsége".
    Műfajon belül egy-egy filmnek is lehet más a célközönsége.

    Egyébként meg biztos vagyok benne, hogy az ősszel debütáló új Pacino/Deniro film meg fogja tölteni a mozikat, pedig ők is rendesen benne vannak már a korban.
  • Atomreaktor
    #7
    nekem is nagyon tetszett, de szerintem ne fergeteges vígjátékot várjatok, mert ez nem arról szól. volt még benne tartalék, de most így sikerült:) így is jó;)
  • ayden
    #6
    Épp most végeztem a filmel és nekem semmi nem hiányzott belőle, nagyon is jó volt. Minden meg volt benne amit várni lehetett. Jöhetne több ilyen is mert mostanában igen csak sok a gagyi sajnos. A narrátor hangjával való játék pedig nagyon is jó volt, annyi kellett bele:)
  • romee23
    #5
    Nekem tetszett azt kaptam amit már az előzetesből is kiderült, sőt egy kicsit az előzetes mintha a végigpörgetett film lett volna, nade... :)
    Egyébként szerintem is direkt volt a narráció. Egy pici meglepi a végére...
  • Yany
    #4
    Először is: kötelező darab!
    ...de...
    ettől függetlenül picit üres a film és azt vártam a cikktől, hogy majd elárulja nekem, hogy mi is hiányzott belőle. Ahogy a cikk is írja, maga a 2 színész sokkal nagyobb tartalékkal (vagy hatással) rendelkezik, mint ami végül bennem nyomot hagyott a moziból kifelé tartva. Nem tudom mi hiányzott, de mégis egyértelműen valami még kellett volna. Azért csak nézze meg mindenki, aki szeret nevetni és sírni is!
  • wolruf
    #3
    Ez direkt volt így, amit a spoilerben írtál. Szerintem. Szerintem így volt jó :)
  • barnie1990
    #2
    Aki a cikk miatt nem nézi meg a filmet, az meg is érdemli. Aki minden filmben a tökéletes eredetiséget keresi, az mégjobban.Ez egy jó film, de nem muszáj megnézni.
  • willcox
    #1
    "Markos-Nádassal élnék: - Milyen a film? - Jó! - Bővebben? - Nem jó!" - nem azért, de ez eredetileg Alfonso. Markos a fia ugyan, de az apukája találta ki. Mellesleg a Hofi is mondta,

    A filmben egy dolog zavart, mégpedig az,
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    hogy a narrátor is Morgan Freeman hangja, és az időben a halála utáni eseményeknél is van narrátor...