Felháborító a Rock Band európai árazása
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A sors iróniája, h ezt pont nem lehet letölteni :D (nem az isora célzok)
Forza.
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
ülj le, egyes.
<#falbav>#falbav><#levele>#levele><#violent>#violent>
<#lama>#lama><#kocsog>#kocsog>
Blackmail the Universe
Ha valakinek szar az árpolitikája akkor az úgyis visszaüt, mert nem veszik, nincs nyereség stb. Ha meg ennyiért is megveszik akkor jó volt az árpolitika és saját magukkal ****tak volna ki, ha nem ennyiért adnák. Ennyi.
Tessék.. ügyességi: Zuma, Audiosurf utóbbi zenés ^^
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
GH-ra is ugyanez a helyzet. Ráadásul bugos is...
Majd letölthetõek lesznek hozzá a Dimmu Borgir számok is,aztán dobojjá hülyegyerek.<#mf2>#mf2>
De az is lehet hogy egy kis felárér kapsz hozzá duplázót!<#idiota>#idiota>
Amúgy felháborító a cikkben említett ár és ez (gondolom) azért van, mert a játék siker lett. Elsõnek az amerikai piacon jelent meg és (mivel újdonság) fingjuk nem volt arról, hogy viszonyulnak hozzá az emberek. Siker lett, mégpedig nagy, ezért itt akasszák le a nagy pénzt.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetõk pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevezõ emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Sajnos gitárt nem lehet letölteni<#mf2>#mf2><#circling>#circling><#idiota>#idiota>de aki nagfyon akarja a játékot ott a torrent,és ha már van gitárod akkor GRAT élvezheted is.Nem kell ide 270 euro <#vigyor>#vigyor>
50K egy vadiúj Arcade, 240 Eur, meg minden csak nem 50.000ft manapság:)
170 dodósáron még okés a cucc, de így nemkicsit erõs...
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
Kapásból -gondolkodás nélkül- 5 játék amit 1-2 nap után végigvittél és vége, pedig egész jók:
-Painkiller
-Stranglehold
-Breed
-Call of Juarez /imádtam, de 7 óra alatt a végére értem és ennyi, kész, nincs benne több/
-Blacksite Area 51
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"május 23-án fog megjelenni Európában."
Döntsétek már el!!
Amúgy engem nem érdekel az ár, felháborító, nekem sem tetszik, de akkor is megveszem, mert igazi hangszerekre nincs pénzem.
107 euro x 251 huf = 26880 Huf.... azaz sac/kb 27k huf vs 62,4k huf..tényleg nem nagy difi...
Ejnye...nyilván a többi játék nem ad hosszabb szórakozást mint 1-2 nap:) Az 10k huf értékü segédeszközöket meg hagyjuk....játékgitár,mikrofon, játékdob.....ez tipikus kaszálás a hülyéken...
Errõl jut eszembe, tuti siker lenne egy Sims babaház, életnagyságú, mozgó PC-vel irányított babákkal amelyek követik a Sims játékban mászkáló figurákat ;-) Jaj, le kellene védetnem az ötletemet, mert ebbõl tuti milliomos lennék ;-)
Majd ha sokan nem veszik, akkor lejjebb viszik az árat, vagy csõdbe mennek. Az elsõ nekem jó, a második meg kit érdekel?
Egy tervezõi PC 300k-ból megvan, rá az Archicad meg 1 millió.
Abból indulj ki, hogy van egy középszinten élõ család ahol 2 gyerek, meg egy nagy gyerek apuka van... nekik ez nagy királyság. Ha így nézem nem vészes a 60k, fõleg, hogy nem 2 napos szórakozást biztosít a játék.
Az viszont tényleg pofátlanság, hogy amcsiban fele ennyi, de ez pl. a benzinnel még durvábban így van :-/
240 a teljes pakk szorozva 260 körül --->62.400 Ft
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
Viszont azt nem értem, hogy miért ezt a képletet használják: x$=x€, pedig 1$=1,5€. Közgazdász vagyok, de valaki ezt elmagyarázhatná!
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
Csak viszonyítás képpen kb. 240 euroért kapod meg az XBOX 360 Arcade-ot.
Ööööö...ez, hogy is van? :-DDD
Témához: Nem drága.
A Guitar Hero is majd 20.000 Ft és egy gitár jár hozzá... itt a teljes szett kb. 3x annyiba kerül, teljesen reális. Ettõl függetlenül max. a GH-ra áldoznék, ennyit játékért nem adnék az biztos.
"Vagy megvehetik a drótnélküli Fender gitárt"
A Fender-bõl azért nem néztem volna ki, hogy idáig süllyed.
Jimi Hendrix forog a sírjában.<#zavart2>#zavart2>
Válasz \'Isten\' üzenetére (#0)