2894
-
#1316 lol :D:D:D -
#1315 -
dashed_ #1314 -
artschi2 #1313 azt tudom, csak pl. a 3x18 és a 3x19 között 3 hét szünet van, ill. a 3x19 és a 3x20 között is 3 hét szünet van. -
#1312 hetente van csak rész -
artschi2 #1311 na, ez jó hír, csak nemtom, miért adják a következő részt későn. -
#1310 hálistennek! -
#1309 Most megnéztem a wikit, és nem évadzáró lesz a 12-i rész.
Ez az évad is 23 részesre van tervezve.
3.19 Wheaton Recurrence, 12th April 2010
3.20 Spaghetti Catalyst, 3 May 2010
3.21 Plimpton Stimulation, 10 May 2010
3.22 TBA, 17 May 2010
3.23 TBA, 24 May 2010 -
#1308 [URL=http://encyclopediadramatica.com/Rules_of_the_Internet]Rule #34[/URL] :) -
#1307 istenem... :)
lassan lehet olyan igazságot megállapítani, hogy amiből nincs xxx verzió az nem létezik
(vagy amiből nincs kínai klón termék az nem létezik... esetleg amire nincs ráírva hogy made in china az gagyi)
:D -
#1306 'The Big Bang Theory: A XXX Parody'
lol -
Balintos #1305 mert arra van a karakter hogy a néző tudjon azonosulni (Penny is lát el ilyen funkciót), meg hogy ne legyen teljesen kaotikus az egész -
VvD #1304 Igen, tényleg jobban ki kéne őket dolgozni. Leonard-ban pl nagyon sok lehetőség van szerintem, lehetne megint egy olyan rész, amiben ő van terítéken. Anyjával való kapcsolata, Penny, jönne egy új csaj nála esetleg és vívódna közte és Penny között...
Wolowitz nagyon nagyon durva :), nagyon jól játsza a színész az idegesítő majmot. Épp most néztem meg megint azt a részt, amikor Raj Sheldonnak dolgozik. A végén Howard megjegyzi Pennyéknek, hogy "i cant help it, but heard the big finish... BRAVO Leonard!". Vagy valami iylesmi. Ez haláli :D -
Big Bad Ryder #1303 Most, hogy említitek, tényleg rá kéne gyúrni a karakterekre - Sheldonon kívül persze. Leonard addig volt érdekes amíg Pennyre hajtott,ha nem lenne ott észre sem venném. Raj kimerül abban, hogy indiai és nem beszél a nők előtt, ez három évad után kicsit kevés. Wolowitz egy picit kidolgozottabb, de még mindig kevés. Magánvélemény és pici kritika. Ettől függetlenül imádom a sorozatot, Sheldon fantasztikus és ahogy előbb is említettem messze felülmúlja az összes szereplőt :D -
ldavid #1302 ez jó :) -
Cat 02 #1301 Wolowitz for prezident :D -
#1300 Most olvastam az IDDQD blogon:
-
ldavid #1299 szerintem is. de amúgy Raj, mint második?
ált. ő legkevesebb egy részben, vagy beszól valamit, vagy neki szólnak be, nagy ritkán tényleg van szerepe
(bár lehet csak nem szeretem az indiaiakat) -
#1298 épphogy Leonard a leg"normálisabb" mind közűl szvsz :) -
Ariakus #1297 Mivel, hogy ő a legjobb és legmarkánsabb karakter aki viszi a hátán a show-t persze , hogy ő van legtöbbször a középpontban. A 4 nerd közül ő a legjobb, utána Raj, majd Wollowitz és Leonard (nekem ő elég szánalmas). Persze ez az én magánvéleményem, de az biztos , hogy Sheldon a legjobb színész a sorozatban. -
#1296 igen sztem is kicsit túlerőltetik sheldont most, oké h "érdekes" figura de mostanában nekem kicsit sok belőle... -
VvD #1295 Nekem se nagyon tetszik ez a csaj, de meglátjuk mit fognak kihozni belőle.
Amúgy kövezzetek meg, de én már várok egy olyan részt, amely megint nem 1 1személyes Sheldon show. Jó az is, de kell a változatosság. -
#1294 de hát könyörgöm úgy néz ki mint egy férfi...
Howard csaja is okos mégsem transzvesztita :D -
#1293 ideális partner Sheldonnak :D:D tuti keciokos :D -
Cat 02 #1292 Az már volt, Wolowitz el is volt vele :P
Tudom, nem család, iskolatárs(?)
Ám Sheldon-nak mindegy :D -
Big Bad Ryder #1291 Hát Sheldon nem ért a nőkhöz az ziher -
#1290 fú hallod inkább vkit penny családjából kéne hozni:D sem mint Wolowitz-éból :D:D -
#1289 most tényleg róla beszélgetünk? :) mert én mindjárt dobok egy hátast... -
ldavid #1288 elég Wolowitz-rokonnak néz ki pedig xD -
artschi2 #1287 na, az érdekes lesz... -
#1286 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ő lesz Sheldon barátnője!! vagy legalábbis a csaj aki megtetszik Sheldonnak :D -
#1285 "Mayim ‘Blossom’ Bialik fog vendégszerepelni a The Big Bang Theory évadzárójában, s ha bejön a karakter, akkor a következő évadban visszatérő szereplővé válhat." -
VvD #1284 Évadzáró??? Jó lenne ha több rész lenne belőle :P -
artschi2 #1283 csak 19 rész a 3. évad? a 2. évad 23 részes volt... :( -
#1282 bizony, és jön Will Wheaton! -
ldavid #1281 gondolom mert évadzáró -
artschi2 #1280 bakker, ápr. 13-án lesz a következő rész... -
#1279 rohadt jó az a két kép ami a cikkben van [:
ja meg csak így tovább TBBT !:q -
#1278 megéri :D -
artschi2 #1277 sok pénzt ér a sorozat :)