The Big Bang Theory (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Régen a lányok úgy főztek, mint az anyjuk, most meg úgy isznak, mint az apjuk.\"
btjunkie vagy newstorrent(vagy mi) addig
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
\"Régen a lányok úgy főztek, mint az anyjuk, most meg úgy isznak, mint az apjuk.\"
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
A Big Bang Theory-val is majdnem így voltam, ott csak 1 évadot vártam
meg és én is egybe "bedaráltam", és így úgy jött le az egész, hogy
részrõl részre jobb lett (legalábbis nekem), ebbõl az következik, hogy
hétrõl-hétre várom a folytatást és próbálom úgy ellensúlyozni a "nagy
várakozásokat", hogy több sorozatot is követek, így tényleg hamar(abb)
eltelnek a szünetek közöttük 😊
Csirkemell nélkül nincs élet!
egy sitcomnál pl nekem nem gond várni egy hetet, mivel a sztori annyira nem függ össze az egyes részek között
persze van olyan sorozat is ahol mikor vége volt egy résznek, azonnal követeltem a következõt 😊 (pl most a dexternél volt ilyen)
aztán az is elõfordult már, hogy akkor kezdtem el egy sorozatot amikor már lement belõle 1 v. több évad és sok rész volt meg egyszerre, olyankor én is daráltam 😊
egyik sem volt rosszabb mint a másik 😊
Bazinga!
tegnap egyhuzamban megnéztem az elsõ évad mind a 17 részét. 😄D
ez nagyon rossz, iPod poén se jön át 😄
Viszont Raj-nak és Sheldonnak gyakorlatilag esélytelen volt jó szinkronhangot találni. (bár a többieknek sem a legjobb)
Az a legnagyobb baj vele, hogy Sheldon poénjainak egy minimális része jön le, vagy még annyi se. Esetleg annyi nehézség lehet az eredetivel, hogy a tudományos szövegek az átlagembernek kicsit érthetetlenek. De azért eredeti nyelven sokkal jobb szerintem is. 😊
Asus P5KC, Core 2 Duo E8400 @ 3 Ghz, Geil Ultra 4*1 GB @ CL4, Inno3D GeForce 8800 GTS 512 MB, WD 500 GB 16 MB Cache SATA2 Pioneer DVR-212D-RW SATA, Enermax EGLT500AWT Liberty, Chieftec SH-01-BBB
Asus P5KC, Core 2 Duo E8400 @ 3 Ghz, Geil Ultra 4*1 GB @ CL4, Inno3D GeForce 8800 GTS 512 MB, WD 500 GB 16 MB Cache SATA2 Pioneer DVR-212D-RW SATA, Enermax EGLT500AWT Liberty, Chieftec SH-01-BBB
http://kosadz0r.mybrute.com/
egyik kedvenc filmem de meg sem fordult a fejemben
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

hogy annyira ne legyen off: hatalmas a sorozat, nem volt még olyan rész, amin ne sírva röhögtem volna szinte végig Szinte az 5 fõ karakter közül nem lehet kiemelni egy embert sem, mindenki hatalmasat játszik!!
tessék 😊
Bazinga!
Bazinga!
Bazinga!
Véletlenül nem tudja valaki, hogy 3. évad 3.részében, amikor Penny bundás kenyeret süt zabkása napon, akkor melyik számot énekli a legelején? Köszi a segítséget
REAL MADRID