The Big Bang Theory (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jóak csak drágák
Hangyafarm, meg a virágos cumó 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

precision
a kutyushop.hu a másik "beteg" oldal 😊
hasonló mint ez😊

Bazinga!

Bulykin
amikor megpillantottam EZT az oldalt, nemtom miért de a TBBT jutott eszembe😄 vannak beteg cuccok😄😄

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

FZoleee
loool 😄D
dragon11
ASD:SA😄AS😄A:SDASD:SAd

áááááááá 😄DDDDDDDDDD

\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"

Bulykin
<#banplz><#vigyor1>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

precision
😄D

Bazinga!

MR ME

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

LasDen
nem kell kösz 😄 nem vagyok rá kíváncsi /de/

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

legközelebb bemásolom a kedvedért, csak kicsit hosszú lesz 😄
Bulykin
<#ravasz1> neeeem is az😄😄

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

LasDen
A reklám 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Danka88
<#idiota>

Loop, én vagyok az apád, az apád, az apád...

Bulykin
<#nevetes2>

precision
fanart 😊

Bazinga!

Bulykin
úgy van, és bannerba is kitettem szokás szerint<#eljen>

MR ME
hát ez eléggé gáz 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

desigo
persze
van az a pénz 😊
Andr0
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
magaddal viszel?😄😄

Armin & Ayu fan

desigo
jó rész volt
Sheldon végre nem annyira zakkant
jah és én egy hónap múlva tényleg megyek Svájcba...
precision
nabazz😄DD
ez majdnem annyira durva mint amit a németek mûveltek az IT Crowd -al... õk egy-az-egybe mindent lenyúltak, még a szövegeket is 😄

Bazinga!

Már van:

http://www.opensubtitles.org/hu/subtitles/3637493/the-big-bang-theory-hu
Bulykin
akkor csak átsiklottam felette<#bohoc>

Andr0
angol az már tegnap volt. angol

Armin & Ayu fan

Bulykin
én még angollal se találkoztam

FZoleee
mikor lesz felirat? :\
Bulykin
Orosz TBBT
oh my fucking god<#szomoru1>

GregSB
Új rész:

http://hotfile.com/dl/27781621/eefe862/the.big.bang.theory.s03e15.hdtv.xvid-fqm.avi.html

\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"

precision
senki nem akadt fent, csak meglepõdtünk
engem aztán nem izgat a dolog, emiatt nem lesz az hogy nem nézem tovább a TBBT -t vagy ilyesmi 😊

én is azt vallom, hogy amíg nem vonul ki az utcára egy szál semmiben "tüntetni" hogy "én b*zi vagyok", addig nem érdekel a dolog... otthon a saját lakásában azzal és azt csinál amit akar 😊

Bazinga!

GregSB
Hát errõl tudnék vitatkozni, de tényleg off lenne nagyon, úgyhogy inkább hagyjuk.

GregSB
Én kb 6 éve konstatáltam, hogy Hollywoodban a színészeknek egy jelentõs része homár. Azóta már nem lepõdök meg semmin 😊

NPH-n sem, jó színész nagyon, magánéletétõl függetlenül hitelesen tud eljátszani szerepeket.

MR ME
senki nem mondta h probléma lenne vagy fennakadt volna, csak meglepõdtünk
am ha utcán vonulásznak az adófizetõk pénzén h de jó buzinak lenni akkor igenis dobálom õket, de ez már nagyon off...

Én nem fennakadtam hanem meglepõdtem. Az életbe nem gondoltam volna NPH-rõl egy ilyen szerep után 😄

REAL MADRID

GregSB
Most ki komolyan fennakadtatok ezen hogy buzik? Lol. Mondjuk nem lepõdök meg, itthon még az a divat hogy tojással dobálják õket.

Andr0
baszki pedig Parsons milyen rendes forma... nembaj 1 buzit még elviselek... a kivétel erõsíti szabályt 😉

Armin & Ayu fan

<#banplz> CSupa meglepetés ez nap 😄

REAL MADRID

én is tavaly tudtam meg NPH-ról, és mikor a következõ HIMYM-et néztem, hát nem tudtam nem arra gondolni 😄
de Parsonsnál is zavart eleinte
desigo
Neil Patrick Harrist hallottam már de Jim Parsonst nem gondoltam volna

nem baj,több csaj jut nekünk xD
DöflingR
Pontosan így történt velem is. Azután egy jó darabig nem is néztem a sorozatot 😄😄 Majd 1-2 hónap után túltettem magam majd folytattam. Ekkor fogadtam egyébként meg, hogy soha többet nem nézek utána színésznek, de te most ezt elrontottad.. Kösz szépen 😄😄😄😄

MR ME
modjuk 37 évesnek se nézném sheldont 😄

precision
ja, azt már láttam azóta 😊

Bazinga!

MR ME
Dr. Horrible's-ben se volt rossz 😄

precision
engem totál meglepett... a how i met elõtt nem láttam semmilyen filmben, ezért rágugliztam, hogy milyen filmjei voltak vagy vannak még, amikben meg tudom nézni, mert Barney szerepében jót alakított, és kíváncsi voltam, hogy másféle szerepben hogyan muzsikál
és akkor akadtam rá hogy bizony meleg... kidülledt a szemem keményen 😄

Bazinga!

LasDen
ennyi feleség után kétlem 😄

MR ME
igaz 😄

LasDen
engem nem lepett meg, mert szép lassan bizonyosodtam meg róla 😄 elõször csak gyanúm volt...😄