2894
1jg7xrt8fspr1wm98e1.png
  • davidka003
    Erre csak egy idézetet tudok mondani: "The world is rotten" :D
  • precision
    ne értsd félre, én nem sajnálom (na jó egy picit de, elhiszem én, hogy "megérdemli") csak itt (is) megmutatkozik hogy mennyire kiegyensúlyozatlan a világ

ha nagyon mélyen belemennék, és leegyszerűsíteném a dolgot, azért kaphatnak ennyi pénzt, hogy mi szép és színes reklámokat nézhessünk a műsoridő előtt/közben/után

csatorna megveszi, mert jó a nezéttség -> termékét reklámozni akaró cég ennél a csatornánál reklámoz, mert jó a nézettség

kérdem én, hol itt az értékhez viszonyított teljesítmény :) ok, kurvajó sorozat a TBBT, imádom... jók az írók, sokat dolgoznak vele a "mellékes" emberkék is, a színészek is tehetségesek...stb., de _szerintem_ ennyit nem ér, ahhoz képest, hogy pl. életeket mentő orvos éhezik kb. (leszámítva a plasztikai sebészeket, de ők nem is mentenek életet)... ja értem én... ők nem hoznak annyi pénzt és hasznot a "munkaadójuknak" mint a színészek :)

én kérek elnézést!
  • artschi2
    jah, a csaj mellékszereplőnek jó lenne bármelyik részbe :)
  • Cat 02 #1513
    Nem is vészes.
    A space ship on wheels?
    Meg a tánc a végén xD
  • ldavid
    a csaj jobb volt, de ide jobban illik a nagyonhülyeszőke
    amúgy elég gagyinak tűnik :D
  • Bulykin
    WTF?!

hát azért a mostani sokkal színvonalasab szerintem :) örülök neki hogy nem ez maradt:P
    meg hát Pennyt lávoljuk
  • Andr0
    Ohh Dear Gods, amugy nem lett volna rossz ez a csaj, mondjuk egy mellékszereplőnek, meg ez a lakás baszki hogy néz ki o.0:D Aztán valóban hiányzik a storyból a másik 2 kandúr, a zene is gyenge volt... De jó hogy átírták:D viszont ezt a szöszit be lehetett volna tenni egy visszatérő mellékszereplőnek.
  • artschi2
    Ilyen is lehetett volna a The Big Bang Theory
  • Monoton
    Charlie Sheen 2 millat fog kapni epizódonként a TAAHM-ben :D
  • desigo
    ha sok pénzt hoz a készítőknek miért ne kaphatnának ők is sokat
    simán kapjanak...
  • Bulykin
    ez így van, de attól még mi hétköznapi emberek csodálkozhatunk hogy azok mennyi pénzt keresnek, ráadásul hetente basszus :D
  • kalapos01
    El sem hiszem, hogy egy TBBT-topikban ilyen demagóg ökörséget olvasok. Hát, basszus, mindenki annyi pénzt ér amennyit fizetnek neki. Ha valaki sok pénzt hoz a munkaadójának, akkor miért meglepő, ha sok pénzt kap.

A másik hülye pedig jön egy egymillió dollárral, amit jelenleg egy ember kap, aki 8. éve húzza az igát és hetedik éve produkálja a legnézettebb röhögős sorozatot. Ő hiába keres jól, ha a legtöbb sorozatszínész "csak" 20 ezer dollárt kap egy részért.
  • dragon11
    omg.. ~60millát keresnének egy nap alatt..
  • Bulykin
    o.O
  • precision
    de, rohadtul túl vannak fizetve

max. 1 hetes munkáért kapnak durván 270 millió forintot

a filmszínészekről nem is beszélve, akik 20-30 millió dollárt kapnak filmenként

máshol pedig kenyérre se telik...
  • MR ME
    nem fizetik kicsit túl ezeket a aszínészeket? 1 millió dollár egyetlen epizódért hát wtf...az ilyeneket azért annyira nem tudom megérteni
  • sajtkukuc
    Hát éhbérért nem is lehet dolgozni :D
  • ldavid
    eh 285 százalékos béremelést követelnek az Agymenők
  • vass17
    Legalább annyira jó volt mint az első kettő. Annyi, hogy voltak benne kapcsolatok, de milyen lenne egy sorozat ha soha semmi nem változna benne?:)
  • Bulykin
    azért fura, hogy a junkien hogy lehúzzák az évadot, én a héten újranéztem és nem érzetem a színvonalcsökkenést :) ószom még mindig :P
  • Bulykin
    a V című sorozatban játszik, földönkívüli :)
    lizard :D:D
  • davidka003
    Morena Baccarin
  • VvD
    Ki ez a nő??
  • Bulykin
    lol :D:D
  • Cat 02 #1492
    XDDD
  • Andr0
  • ldavid
    a wikit nem viccből találták ki ;)
  • dragon11
    Ja, de mindig eltalálom.:]

asd...
  • Cat 02 #1488
    Ezt mindenhol megkérted ? :D
  • dragon11
    23.rész az évadzáró, igaz?
  • precision
    What have we done?
  • sajtkukuc
    Jaaa, tudom ki ez. Régen láttam pár részt a Blossom-ból. Akkor még szimpi volt, de itt valahogy nem jön be. Most hogy szünet van, újra nézem elölről. Már rég láttam az első évadot. Kitartás mindenkinek.
  • Casillas
    én is remélem, hogy nem válik állandóvá...
  • MR ME
    :DDDD
  • Bulykin
    mondjuk az annyira nem látszott :D
    jók a sminkesek
  • desigo
    van egy feje :)
  • Bulykin
    hát engem már az is meglepett, hogy meghívta egy italraXD
  • Bulykin
    Mayim ‘Blossom’ Bialik
  • vass17
    Ismerve Sheldont, nem tudom mennyire lesz működőképes a dolog:D
  • desigo
    Leonard már megkapta a "buta szőke" csajt Sheldonnal nyilván ezt nem játszhatják el.

am ki volt ez a színésznő ?