2894
-
#1516 Erre csak egy idézetet tudok mondani: "The world is rotten" :D -
#1515 ne értsd félre, én nem sajnálom (na jó egy picit de, elhiszem én, hogy "megérdemli") csak itt (is) megmutatkozik hogy mennyire kiegyensúlyozatlan a világ
ha nagyon mélyen belemennék, és leegyszerűsíteném a dolgot, azért kaphatnak ennyi pénzt, hogy mi szép és színes reklámokat nézhessünk a műsoridő előtt/közben/után
csatorna megveszi, mert jó a nezéttség -> termékét reklámozni akaró cég ennél a csatornánál reklámoz, mert jó a nézettség
kérdem én, hol itt az értékhez viszonyított teljesítmény :) ok, kurvajó sorozat a TBBT, imádom... jók az írók, sokat dolgoznak vele a "mellékes" emberkék is, a színészek is tehetségesek...stb., de _szerintem_ ennyit nem ér, ahhoz képest, hogy pl. életeket mentő orvos éhezik kb. (leszámítva a plasztikai sebészeket, de ők nem is mentenek életet)... ja értem én... ők nem hoznak annyi pénzt és hasznot a "munkaadójuknak" mint a színészek :)
én kérek elnézést! -
artschi2 #1514 jah, a csaj mellékszereplőnek jó lenne bármelyik részbe :) -
Cat 02 #1513 Nem is vészes.
A space ship on wheels?
Meg a tánc a végén xD -
ldavid #1512 a csaj jobb volt, de ide jobban illik a nagyonhülyeszőke
amúgy elég gagyinak tűnik :D -
#1511 WTF?!
hát azért a mostani sokkal színvonalasab szerintem :) örülök neki hogy nem ez maradt:P
meg hát Pennyt lávoljuk
-
#1510 Ohh Dear Gods, amugy nem lett volna rossz ez a csaj, mondjuk egy mellékszereplőnek, meg ez a lakás baszki hogy néz ki o.0:D Aztán valóban hiányzik a storyból a másik 2 kandúr, a zene is gyenge volt... De jó hogy átírták:D viszont ezt a szöszit be lehetett volna tenni egy visszatérő mellékszereplőnek. -
artschi2 #1509 Ilyen is lehetett volna a The Big Bang Theory -
Monoton #1508 Charlie Sheen 2 millat fog kapni epizódonként a TAAHM-ben :D -
#1507 ha sok pénzt hoz a készítőknek miért ne kaphatnának ők is sokat
simán kapjanak... -
#1506 ez így van, de attól még mi hétköznapi emberek csodálkozhatunk hogy azok mennyi pénzt keresnek, ráadásul hetente basszus :D -
kalapos01 #1505 El sem hiszem, hogy egy TBBT-topikban ilyen demagóg ökörséget olvasok. Hát, basszus, mindenki annyi pénzt ér amennyit fizetnek neki. Ha valaki sok pénzt hoz a munkaadójának, akkor miért meglepő, ha sok pénzt kap.
A másik hülye pedig jön egy egymillió dollárral, amit jelenleg egy ember kap, aki 8. éve húzza az igát és hetedik éve produkálja a legnézettebb röhögős sorozatot. Ő hiába keres jól, ha a legtöbb sorozatszínész "csak" 20 ezer dollárt kap egy részért. -
#1504 omg.. ~60millát keresnének egy nap alatt.. -
#1503 o.O -
#1502 de, rohadtul túl vannak fizetve
max. 1 hetes munkáért kapnak durván 270 millió forintot
a filmszínészekről nem is beszélve, akik 20-30 millió dollárt kapnak filmenként
máshol pedig kenyérre se telik... -
#1501 nem fizetik kicsit túl ezeket a aszínészeket? 1 millió dollár egyetlen epizódért hát wtf...az ilyeneket azért annyira nem tudom megérteni -
#1500 Hát éhbérért nem is lehet dolgozni :D -
ldavid #1499 eh 285 százalékos béremelést követelnek az Agymenők -
vass17 #1498 Legalább annyira jó volt mint az első kettő. Annyi, hogy voltak benne kapcsolatok, de milyen lenne egy sorozat ha soha semmi nem változna benne?:) -
#1497 azért fura, hogy a junkien hogy lehúzzák az évadot, én a héten újranéztem és nem érzetem a színvonalcsökkenést :) ószom még mindig :P -
#1496 a V című sorozatban játszik, földönkívüli :)
lizard :D:D -
#1495 Morena Baccarin -
VvD #1494 Ki ez a nő?? -
#1493 lol :D:D -
Cat 02 #1492 XDDD -
#1491 -
ldavid #1490 a wikit nem viccből találták ki ;) -
#1489 Ja, de mindig eltalálom.:]
asd... -
Cat 02 #1488 Ezt mindenhol megkérted ? :D -
#1487 23.rész az évadzáró, igaz? -
#1486 What have we done? -
#1485 Jaaa, tudom ki ez. Régen láttam pár részt a Blossom-ból. Akkor még szimpi volt, de itt valahogy nem jön be. Most hogy szünet van, újra nézem elölről. Már rég láttam az első évadot. Kitartás mindenkinek. -
#1484 én is remélem, hogy nem válik állandóvá... -
#1483 :DDDD -
#1482 mondjuk az annyira nem látszott :D
jók a sminkesek -
#1481 van egy feje :) -
#1480 hát engem már az is meglepett, hogy meghívta egy italraXD -
#1479 Mayim ‘Blossom’ Bialik -
vass17 #1478 Ismerve Sheldont, nem tudom mennyire lesz működőképes a dolog:D -
#1477 Leonard már megkapta a "buta szőke" csajt Sheldonnal nyilván ezt nem játszhatják el.
am ki volt ez a színésznő ?