The Big Bang Theory (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

már majdnem 90 éves és van pénz bõven botoxra 😄
LasDen
fuh...Stan Lee hogy néz ki....mintha mûanyag lenne az arca 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Bulykin

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

precision
persze a többség nagyon fos, de láttam 1-2 nagyon profi munkát is 😊

Bazinga!

LasDen
ezt most nem tudom mennyire mondod komolyan 😄 mer vannak irtozatosan szarok, de van egynéhány, ami már télleg hihetõ 😄

precision
azigen, van egy-két olyan fake ami annyira valóságos, hogy az már szinte hihetetlen 😊

Bazinga!

volt már egy amúgy csak most halott link
LasDen
a többit nem kell megnézni, ha lennének 😄
nesztek egy 18+ kép 😄

és mi lenne rajta?
precision
na jó, Bernadetterõl is jöhetnek 😊

Bazinga!

precision
azt én is 😄DD

Bazinga!

De remélem csak Penny-rõl lennének 18+ fotók 😉

Ha a valóság elől álomvilágba menekülsz, ne csodálkozz, ha csalódás ér, amikor a valóságra ébredsz.

precision
true, true 😊

Bazinga!

LasDen
de a többi nem sokakat érdekelne 😄

precision
ez csak egy rész lenne, szereplõk, mármint színészek, és azon belül 😊

Bazinga!

LasDen
de akkor meg nem is a tbbbt-rõl szólna 😄

precision
hacsak nem lenne egy 18+ részleg ahol Pennyrõl lenne sok-sok *khm* szép fotó és videó 😄

Bazinga!

LasDen
nem is tudnál 😄
szerintem nincs is szükség rá....

Bulykin
<#nemtudom> én biztos nemXD

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Illetve... nem akar vki egy TBBT magyar rajongói oldalt csinálni? 😊

Ha a valóság elől álomvilágba menekülsz, ne csodálkozz, ha csalódás ér, amikor a valóságra ébredsz.

Sorry, de nagyon lelkes vagyok most a sorozattal kapcsolatban. Ezzel fexek és ezzel kelek (minden este és reggel megnézek 1-1 részt 😊). Szóval ez vmi naon állat, ahogy dupla randik vannak 😄 Amikor Bernadettel elõszõr találkozott Howard és a vendéglõben elkezdtek beszélgetni az anyjukról... háát... azon szakadtam eddig a legjobban. 😊Egyébként meg remélem 1üttmarad Penny+Leonard, naon poénok együtt.

Bulykin
<#eljen>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Most a vizsgaidõszakban a barátnõm rászoktatott erre a sorozatra 😊 1 hónap alatt végignéztem 2.5 évadot, most tartok a 3x12-nél. Ez valami hatalmas! A 3. évad szerintem a legjobb, nem tudom miért mondják sokan, hogy romlott a minõség, szerintem nem. De ez magánvélemény. 1 gond van a a TBBT-vel: hogy csak 20 perces egy rész 😞

GregSB
*miatt

GregSB
Olimpia most sok sorozat szünetel. House, HIMYM, BBT...

hát köszi a válaszokat 😞

\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"

de legalább benne lesz Stan Lee
dragon11
gg

március 1-ig nincs új rész
MR ME
nem :|

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

precision
nem volt, szünet van

Bazinga!

nem volt új rész? <#szomoru1>

...most lenne 200 Ft-od XD

DöflingR
Oh, ha kaptam volna mindig egy százast amikor ezt valaki linkelte.. 😄

aham, de még mindig jó 😄
vótmá?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Bulykin
nahja, õ meg csak a fülét nyaldosná<#ravasz1><#banplz>

Volt ilyen kérdés ? Sunáznád és kész 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Bulykin
hiába bamba a feje, tuknám éjjel nappal><

na, meg is van az új háttérképem, köszi 😊

pont ez a szerepe a sorozatban is 😄
precision
tipikus iq=0 bamba szõkenõs tekintet, de azért megnyalnám a fülcimpáját ha értitek mire célzok...😄😄

Bazinga!

LasDen

Hang alapján szerintem tuti õ az.

biztos? imdb-n nincs nyoma
Bulykin
képt😄

A 2012 címû filmben pár másodpercre szerepel Wolovitz anyja. Tényleg jó nagydarab nõ 😄

precision
ja nem olcsók a dolgok
én egy powerball -t vettem, igaz az nem geek stuff, de jóféle cucc... keményen tornáztatja az ujjakat, csuklót, alkart, bicepszet, tricepszet
igazi "ûrteknika", nasa fejlesztette ki, mivel az asztronauták nem tudtak a súlytalanságban súlyzózni érthetõ okok miatt, ezért a powerballal (giroszkóppal) edzették magukat, hogy ne sorvadjon el az izmuk

neocube -ot kéne még venni, de az is mocskosul drága

Bazinga!