2896
-
-
én eleje óta angolul nézem (mikor még elkezdtem nem is volt szinkronos;) egy sorozatomat se váltanám le szinkronosra... -
Hú, olvastam valahol, hogy valami eszméletlen nagy ökörséget "fordítottak" a bazingára az elején (akkor úgy látszik a 3. évadtól már észbe kaptak). Talán sakk-matt?
-
"ki van hagyva.pl: Bazinga!"
A 3. évadtól már az is van. :) -
az is igaz.
Én magyarul kezdtem és 4 rész után váltottam próbaképpen.hát úgy maradtméha tévében elcsípem és megszokhatatlan meg a poénok nagy része ki van hagyva.pl: Bazinga!
na ezt nem halljuk a magyarban ami azért elég zavaró mert szinte a legnagyobb poénforrás -
Én az első évadot szinkronnal néztem, nem olyan vészes. Vannak sokkal rosszabb szinkronok is :D -
nézd meg utána szinkronosan,elszörnyedsz:D
-
Már a 6. évadnál tartok bitches! :D Pár rész és utolérlek titeket. Isteni ez a sorozat, ha tudnék várnék még, hogy újra tudjak folyamatosan nézni pár évadot. :D -
azaz.nálam is 10/10! -
Ez hatalmas volt :DDD
[SPOILER]You're a slave![SPOILER] -
Ez a rész most ütött 
Alex aranyos -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!You're a slave.
Kurva nagy volt

-
sata75 #2477 ohh, Penny chipsel a hajában:) -
yeeee :D -
lesz még majd későbbi évadban magyar vonatkozás. -
-
OMG a 2.évad 3. részében magyarokról beszélnek a Conan a barbár MMO-ban. :D -
Packban szedted le?
megmondod a release-t nézek hozzá hátha van. -
A feliratok.info a legellenőrzöttebb feliratos oldal, ide kerülnek ki a legritkábban félrefordításos, vagy hibás szarok. Ha siet, ott nálad van a gond, nem ahhoz a verzióhoz szedted le, amihez készült. :) -
Én néztem tvstubtiltes ön ott dupla annyit minuszt kapott a felirat mint pluszt...de megnézem itt is.
Pl a Sons Of Anarchy utolsó évadához totál fos a felirat,pedig az való hozzá,és kurvára siet...szerencse h még 3részem van,azt már kibirom. -
Feliratok.info, hol máshol? :D -
A Community hez hol találok jó feliratokat? Privátban is jó,h ne offoljunk! Köszi :) -
Hát jah már fáj a hasam a nevetéstől. :DD -
Nem, de mindjárt végzek az első évaddal pedig hajnal 2-kor kezdtem nézni. :D -
Most mindenki kinevet de rohadt mázlista vagy,hogy még előtte állsz xD -
Nem nézted? :D -
thx majd ránézek :D -
nekem tetszett,néhol kicsit bárgyúnak hat de nagyon szerethető karakterek vannak.
viszont ezzel együtt ne nézd mert egyik nem fog tetszeni.
Amikor üresjárat van akkor néztem a Community-t -
guglizz rá... tetszeni fog.:D -
Az a Community mi? Az is ilyen jó? -
én is későn találtam rá.
Ezzel maradtam le anno meg a Community-vel
mindegyik bekerült a top10be!
-
Hát ööö hallottam róla ,aztán meg akartam nézni pár részt de elfelejtettem. :D -
te ezt nem nézted?:O na ez most fájt... -
-
Most kezdtem el nézni. Megnéztem egyből az első 4 részt. OMG hogy maradhatott ki nekem eddig ez a sorozati? Állati jó, szedem is az összes részét! :D -
+1
Nem volt gyerekes,ők ilyenek..sok ilyen rész volt már hogy játszodtak. Bár Sheldon éneklése fárasztó volt tény :D -
Öregszel :( -
Nekem ez a rész túl gyerekes volt.
Viszont a báros jelenetek jók voltak. -
Jó rész volt, nagyokat nevettem rajta, de...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!azért mikor Sheldon elmondta, hogy miért hagyja a Mikulást a börtönben, az kicsit erős volt. =/ -
nekem ez is tetszett,sőt
végignevettem!