The Big Bang Theory (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
:) Semmi okosság :P
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Sheldon éttermi dumái voltak a legjobbak😊
:) Semmi okosság :P
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
megyek meg is keresem.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
(\__/) ( X.x) ( } . { )
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Bazinga!
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Est Sularus oth Mithas!
na mi az... csak nem összejön Pennyvel v. mi? 😊
Bazinga!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64