2894
-
#2527 Egy nagy vita a végén jó lett volna.
Kicsit indulatos lett volna xD -
#2526 ez kiemelkedően jó volt! -
#2525 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Csak nekem hiányzott egy olyan jelenetsor a végén, ahol a srácok megmondják a csajoknak, mi is a helyzet Thor kalapácsával? :D :D
Amúgy fasza volt, mint mindig :D :D -
#2524 ez tényleg jó rész volt:) -
#2523 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A fotózós rész volt a legjobb, már nekem volt kellemetlen... :D -
#2522 Ez is jó rész volt :) -
#2521 Ez jó rész volt skacok! -
#2520 -
#2519 -
sata75 #2518 omg:)) -
#2517 lol
-
#2516 Azt is nézem, de a közelében sincs az angolnak. :) -
#2515 ha már off és ha már Sherlock :)
nézzétek meg az amerikai feldolgozását is a modern Sherlock -nak, Elementary néven fut, itt a topikja :)
off vége. -
#2514 Jaja....Szeptemberben lesz csak Sherlock ha jól tudom....de mindneképp nézd meg :) -
#2513 Egy jó tanács: Ne daráld, rohadt sokat kell várni a következő részre :) -
#2512 tényleg nagyon jó? mert láttam sok jelölt kapott szereplőknél sorozatjunkien. boardway empire után lehet gyorsan ledarálnám, am communityt én is elkezdtem ha már sitcom és tényleg nem rossz. two and half man, modern family meg szintén jó még a big bang kívül. -
#2511 Az üt-vág....életem egyik legjobb sorozata! :) -
#2510 Meg ott van még a Sherlock, bár az angol. :) -
#2509 ha sitcom akkor:
-
#2508 Inbetweeners ha mar uk sitcom. -
#2507 BBet követem elejétől.
Person of Interestnek meg utána nézek,köszi. -
#2506 sitcomnak az angol Spy nevű sorozat, Vexed, vagy a Touch of Cloth, erről van egy zseniális videó:
bár mindegiykhez kell angol tudás, magyar felirat nem nagyon van -
#2505 Jó nah..elbaszarintottam :D -
#2504 Nem ilyen témájú egyik sem, de rohadt jó sorozat a Breaking Bad és a Person of Interest is :) -
#2503 Én a harmadik rész után hagytam abba :(
Nem kötött le se a Wilfred.
Pedig kellene már valami jó sorozat... -
Janika114 #2502 Ha nagyon nem tudok mit nézni, és sitcomra vágytok, akkor nézzétek a Modern Familyt, sztem tetszene sok mkinek az is. -
#2501 kommunikáció -
#2500 Calfornicationt én is nagyon várom már....Communicationnél még csak a második évadnál vagyok de darálom befele....meg a Two and a half men t nézem még...nekem nincs bajom Ashton Kutcherel. -
#2499 az is tetszett nekem.le is daráltam.most meg sorozat nélkül vagyok(humoros).Californicationt várom. -
#2498 Azt én 1 évad után kaszáltam, nekem nem jött be. -
#2497 Engem a Community fogott most meg. -
#2496 a bloopers-eket is érdemes megnézni -
#2495 Csak a stáblista után. -
#2494 Még a hatodik évadban is vannak. -
#2493 Am. mi lett az epizódok végén lévő vanity card-okkal? Kb. az 5. évad felétől nincsenek. -
#2492 +1 -
#2491 szerintem jó hangokat találtak és a szövegek is jók :)
-
#2490 Jah majd youtube-on belenézek, sztem volt pár szóvicc aminél megizzadtak a fordítók. :D -
#2489 -
#2488 én eleje óta angolul nézem (mikor még elkezdtem nem is volt szinkronos;) egy sorozatomat se váltanám le szinkronosra...