2896
-
jó rész volt
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!én is szívesen néztem volna a vitát köztük, jó lenne ha következőbe tovább vinnék ezt a fonalat, de nem fogják szerintem :[ -
minden epizód egy poén felfezetéssel végződik, csattanó nélkül:) -
Egy nagy vita a végén jó lett volna.
Kicsit indulatos lett volna xD -
ez kiemelkedően jó volt! -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Csak nekem hiányzott egy olyan jelenetsor a végén, ahol a srácok megmondják a csajoknak, mi is a helyzet Thor kalapácsával? :D :D
Amúgy fasza volt, mint mindig :D :D -
ez tényleg jó rész volt:) -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A fotózós rész volt a legjobb, már nekem volt kellemetlen... :D -
Ez is jó rész volt :) -
Ez jó rész volt skacok! -
-
-
sata75 #2518 omg:)) -
lol
-
Azt is nézem, de a közelében sincs az angolnak. :) -
ha már off és ha már Sherlock :)
nézzétek meg az amerikai feldolgozását is a modern Sherlock -nak, Elementary néven fut, itt a topikja :)
off vége. -
Jaja....Szeptemberben lesz csak Sherlock ha jól tudom....de mindneképp nézd meg :) -
Egy jó tanács: Ne daráld, rohadt sokat kell várni a következő részre :) -
tényleg nagyon jó? mert láttam sok jelölt kapott szereplőknél sorozatjunkien. boardway empire után lehet gyorsan ledarálnám, am communityt én is elkezdtem ha már sitcom és tényleg nem rossz. two and half man, modern family meg szintén jó még a big bang kívül. -
Az üt-vág....életem egyik legjobb sorozata! :) -
Meg ott van még a Sherlock, bár az angol. :) -
ha sitcom akkor:
-
Inbetweeners ha mar uk sitcom. -
BBet követem elejétől.
Person of Interestnek meg utána nézek,köszi. -
sitcomnak az angol Spy nevű sorozat, Vexed, vagy a Touch of Cloth, erről van egy zseniális videó:
bár mindegiykhez kell angol tudás, magyar felirat nem nagyon van -
Jó nah..elbaszarintottam :D
-
Nem ilyen témájú egyik sem, de rohadt jó sorozat a Breaking Bad és a Person of Interest is :) -
Én a harmadik rész után hagytam abba :(
Nem kötött le se a Wilfred.
Pedig kellene már valami jó sorozat... -
Janika114 #2502 Ha nagyon nem tudok mit nézni, és sitcomra vágytok, akkor nézzétek a Modern Familyt, sztem tetszene sok mkinek az is. -
kommunikáció
-
Calfornicationt én is nagyon várom már....Communicationnél még csak a második évadnál vagyok de darálom befele....meg a Two and a half men t nézem még...nekem nincs bajom Ashton Kutcherel. -
az is tetszett nekem.le is daráltam.most meg sorozat nélkül vagyok(humoros).Californicationt várom. -
Azt én 1 évad után kaszáltam, nekem nem jött be. -
Engem a Community fogott most meg. -
a bloopers-eket is érdemes megnézni -
Csak a stáblista után. -
Még a hatodik évadban is vannak. -
Am. mi lett az epizódok végén lévő vanity card-okkal? Kb. az 5. évad felétől nincsenek. -
+1 -
szerintem jó hangokat találtak és a szövegek is jók :)
-
Jah majd youtube-on belenézek, sztem volt pár szóvicc aminél megizzadtak a fordítók. :D