2894
-
SzinesGeza #2894 Raj-nak csak simán meg kellett volna tanulnia öltözködni. :) -
#2893 Jó befejezést kapott szerintem is. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egyedül azt furcsállom, hogy végülis Raj egyedül maradt.
Mondjuk a végére a liftet, a Nobel-díjat és Penny terhességét már az évad közepén sejtettem. :)
Utoljára szerkesztette: [HUN]FaTaL, 2019.05.20. 19:00:12 -
#2892 megható volt Sheldon beszéde, nem semmi sorozattól búcsúzunk. -
#2891 Igen, vége, és nagyon jó befejezést kapott szerintem! :) -
SzinesGeza #2890 Vége a sorozatnak? -
argo001 #2888 Bár az utóbbi részek sem voltak viccesek, de az utolsó rész kifejezetten felhúzott. -
#2887 Tetszik a stílusod, -
SzinesGeza #2886 És ki vitatta, hogy nem? -
#2885 Értettem én, de a karakter miatt érte ezt el:) -
sata75 #2884 kaboom!!!
Utoljára szerkesztette: sata75, 2017.01.01. 15:28:20 -
#2883 ezt az ügyet még le akarták zárni! -
#2882 Másfél éves poszton vitatkozni szilveszterkor... :D -
SzinesGeza #2881 Valamit nagyon benéztél, ugyanis én nem a színészt minősítettem, hanem a karaktert! -
#2880 Hollywood legjobban fizetett sorozatszínésze. Az a szerepe, hogy idegesítő legyen. Ezek szerint ért ahhoz amit csinál :) -
karajjj #2879 Spinoffot kaphat a The Big Bang Theory. Vagy legalábbis előzményt. Egyelőre még csak fejlesztik a CBS-re egy komédia pilotszkriptjét, mely a fiatal Sheldon Cooper-ről szólna és a Texas-ban töltött gyerekkoráról, de jó eséllyel nemsokára valamilyen berendelést fog kapni. Készítő: Steve Molaro.
-
#2878 ez a rész ütött!
http://comment.blog.hu/2016/11/08/ez_is_a_the_buig_bang_theory -
Slee #2877 Az a baj, hogy nekem se tűnt fel és várnék még legalább egy részt az évadba :S -
#2876 basszus, ez a utolsó rész évadzáró volt? fel se tűnt...
-
#2875 Margo Harshman -
#2874 Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni.Egy színésznő neve érdekelne ő volt Sheldon asszisztense. -
#2873 Az évadzáró rész lesz a héten. -
Slee #2872 A héten lesz új rész ? -
#2871 Még van talán 4 rész. De amúgy se most derült ki, hogy lesz gyerek, csak most írtam be :D -
#2870 spoiler! még egy részt se láttam az új évadból vége van már? -
#2869 Végül úgy néz ki csak bejön, hogy lesz gyerek, micsoda meglepetés :D -
sata75 #2868 egy szót se értek belőle de azon röhögök, hogy röhögnek...:) -
#2867 -
karajjj #2866 én sem néztem még egy részt sem idén, de akkor olyan, mint az első szezonban? ott is kb értékelhetetlen volt, amit művelt és kellett egy szezon, hogy észrevegyék a készítők a benne rejlő lehetőségeket -
SzinesGeza #2865 Sheldon karaktere egy rosszabb/idegesítőbb. -
#2864 ezt az évadot már nem néztem. hümm, volt értelme kihagyni vagy milyen volt összességében? -
#2863 szerintem nem volt rossz az évad, persze az első pár évadtól még így is elmaradt.
fénypontja az évadnak "play that funky music white boy" volt :D
-
davidragon #2862 igen, lehet! :D
amúgy nekem maga az évad hozta az eddigi színvonalat, élvezetes volt! Persze tudom, hogy sokan nem osztják a véleményem, nem véletlen, hogy ennyien le vagytok maradva. :D
a galambos rész volt az egyetlen mélypont számomra. mondjuk az jó mély volt.. -
#2861 én meglepődtem a végén, szerintem ha nem évadzáró lett volna
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!akkor Sheldon egyszerűen csak elkezdi nézni a Flasht és kész :D -
#2860 Én kb négyet... Szerintem nem vesztettem semmit. -
#2859 a 8. évadból még csak egy részt láttam :D -
#2858 már évadzáró is volt? lemaradtam 2-3 résszel :/ -
#2857 Nézem még, de most lemaradtam fél évaddal :D -
davidragon #2856 nézi még valaki a sorozatot? :P
mit szóltok az évadzáróhoz? és egyáltalán a 8. évadhoz? -
#2855 szerintem nem akartak átmenni drámaiba ezért ilyen felemás, 'gyorsan lezavarjuk 3 percben' megoldás lett a vége.
Most leakartam írni, hogy szerintem milyen lett, de nem tudom :C -
Renegade #2854 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hát, ötletek, jól, vagy rosszul búcsúztak el Carol Ann Susi -tól (Mrs. Wolowizt-től