9
-
Lasszau #9 Melyik kettot?
Nekem tetszett a Szarnyas Fejvadasz, Az Emlekmas es a Scanner Darkly is. (Screamers, Impostor, Minority report es a tobbiek felejtosek) -
Yutani #8 P.H. Dick túl nehéz az átlagembernek, bár két történetét elég jól adaptálták már. -
Lasszau #7 Philip K. Dick novellakbol keszult minisorozatot akarok
Azert remelem jo lesz... -
Inquisitor #6 Kicsit vontatott volt, de hát nem egy akciófiml, még is egy vírus a főellenség.
Nekem azért vannak kétségeim, mert az erdeti verzióban az akkor high-tech dolgokat, sőt még csak kitalálás alatt lévőket tettek bele, na manapság senki nem esik hasra egy számítógéptől, amin nem a keyboard a fő beviteli egység.
Ferceg, na igen elég durva dolgok voltak benne egy gyerek lelkületének. -
Yutani #5 Éppen néhány hónapja néztem meg újra az eredeti filmet (kb 25 évvel a magyar TV-n leadás után), és annyira nem voltam lenyűgözve tőle. Úgy emlékeztem, hogy sokkal érdekesebb és izgalmasabb volt.
Na de majd a minisorozat modern köntösbe öltözteti és jobban kidolgozza a történetet. -
ferceg #4 De fostam en attol a filmtol altalanos iskolas koromban...
A megalvadt veru emberek, a reszeg oreg, meg a siro kisgyerek. -
Librarian #3 Remélem jó lesz! :o -
Kagemusha #2 hmm... ha nem lenne az elso valtozat olyan jo film, erdeklodve varnam... igy egy kisse savanyu a szolo... de azert majd megnezem es csak utana minositem... -
Wittgen #1 Jól hangzik.