Szekeres Viktor

Jön Ridley Scott Androméda-törzse

Miből lehet a legjobb minisorozatokat készíteni, ha nem könyvből - lásd Elit alakulat. A könyvek hossza ugyanis nem éppen mozifilm-barát, de egy minisorozat már más tészta, hiszen már 180 perc alatt is sokkal bővebben ki lehet fejteni az eseményeket.

Az Androméda-törzs eredetije, Robert Wise 1971-es filmje, bár 131 perc volt és Michael Crichton népszerű scifije sem kimondottan vaskos olvasmány, de az A&E minisorozata, mely nyáron kerül bemutatásra a kábelcsatornán, minden bizonnyal nagyobb mélységben lesz képes lerakni az alapokat.


A tudósok által megfékezni kívánt halálos, földönkívüli vírusról szóló történetet Mikael Solomon fogja rendezni és Ridley Scott, valamint Tony Scott producerként kísérik figyelemmel a munkálatokat. A főbb szerepekben olyan ismert tévés neveket láthatunk, mint Benjamin Bratt, Eric McCormack, Abdré Braugher vagy Daniel Dae Kim.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Lasszau #9
    Melyik kettot?
    Nekem tetszett a Szarnyas Fejvadasz, Az Emlekmas es a Scanner Darkly is. (Screamers, Impostor, Minority report es a tobbiek felejtosek)
  • Yutani #8
    P.H. Dick túl nehéz az átlagembernek, bár két történetét elég jól adaptálták már.
  • Lasszau #7
    Philip K. Dick novellakbol keszult minisorozatot akarok
    Azert remelem jo lesz...
  • Inquisitor #6
    Kicsit vontatott volt, de hát nem egy akciófiml, még is egy vírus a főellenség.
    Nekem azért vannak kétségeim, mert az erdeti verzióban az akkor high-tech dolgokat, sőt még csak kitalálás alatt lévőket tettek bele, na manapság senki nem esik hasra egy számítógéptől, amin nem a keyboard a fő beviteli egység.

    Ferceg, na igen elég durva dolgok voltak benne egy gyerek lelkületének.
  • Yutani #5
    Éppen néhány hónapja néztem meg újra az eredeti filmet (kb 25 évvel a magyar TV-n leadás után), és annyira nem voltam lenyűgözve tőle. Úgy emlékeztem, hogy sokkal érdekesebb és izgalmasabb volt.
    Na de majd a minisorozat modern köntösbe öltözteti és jobban kidolgozza a történetet.
  • ferceg #4
    De fostam en attol a filmtol altalanos iskolas koromban...
    A megalvadt veru emberek, a reszeg oreg, meg a siro kisgyerek.
  • Librarian #3
    Remélem jó lesz! :o
  • Kagemusha #2
    hmm... ha nem lenne az elso valtozat olyan jo film, erdeklodve varnam... igy egy kisse savanyu a szolo... de azert majd megnezem es csak utana minositem...
  • Wittgen #1
    Jól hangzik.