1344
Bear Grylls: Ha minden kötél szakad - Premier szeptember 22.-én, szerdán 21:30-kor a Discovery Channel műsorán!
-
ba32107 #64 keress rá, google -
#63 Ja lehet de akkor dr house megy, hétköznap délelőtt meg suli-.- -
#62 Hajnali 1 órás?
Szerdánként este 9-kor a Discoveryn és hétköznaponként délelött 10-kor szintén a Discoveryn. -
#61 Imááádom ezt a sorozatot, már nagyon régóta próbálom nézni a tvben csak a hajnali 1 órás kezdés nem éppen jó. Pls valaki segítsen, honnan tudnám letölteni a részeket? Nagy meg szeretném nézni őket! :D -
#60 *Szerdán -
#59 -
#58 Váááá szeretem ezt a sorozatot,nagy fej a muki. Hétköznap 10:00-kor szokott menni a Discoveryn,meg szerán este 9-kor. -
#57 tegnap lehugyálta a kendöjét csk hogy egy kicsit hüvösebben tartsa fejét,nem semmi XD -
#56 kemény a csávó én véletlenül se ennék:D -
pauly #55 Ezt a fickót egy másik sorozatban is láttam a múltkor,ott a légióban volt valami haverjával,és végig kell csinálniuk a kiképzést vagy mi :)Nem tudom hogy annak mi a címe... -
#54 jó volt a tegnapi rész,csak kár hogy 2x látta már xD jöhetnének uj részek :O -
#53 Jó lett a banner!
De az ott nem az a bizonyos szakadék, aminek 5 méterrel arrébb vége van, de nem mutatták? -
ba32107 #52 Ja még annyit, hogy nem tudom, hányan látták közületek a harmadik szezon részeit, azt hiszem azt még nem adták le a magyar adón, de ott már érződik egy kicsit a koncepcióváltás. Nem azon van a hangsúly, hogy ledobják, és visszajut a civilizációba, hanem egy részben több helyen is landol, találkozik a helyiekkel, segítséget is kap, stb.....szóval már tényleg a technikák bemutatásán van a hangsúly, és nem azon, hogy ha a következő órában nem iszik, akkor szomjan hal. Persze ettől függetlenül halálnyugodtan zabálja a skorpiókat :D -
ba32107 #51 valami photoshop mester összehozhatná ezt a három képet frankón, "Man vs Wild" felirattal, az lenne az igazi banner:
-
ba32107 #50 pont úgy gondolkodok, mint te :D
én is azokat a tájakat szeretem a legjobban! kedvenc részeim az alaszkás, skót hegyvidékes, sziklás hegységes részek. -
ba32107 #49 akármit is írnak a cikkben, előttem még mindig nem tudták Bear-t bemószerolni. amúgy keressetek rá az életrajzára, egészen durva, miket művelt eddig..........rekordokat is tart. -
#48 xP
-
ba32107 #47 fasza a banner, de szerintem is jobb lenne valami sorozatból kiragadott kép, például amikor nyers halat zabál vagy ilyesmi
nekem msn-en is az van bent -
#46 +FAV
Jó topik,mikor lesz legközelebb adása? -
#45 Nem csinálnál inkább valami havas/erdős tájasat? :D -
#44 akkor hogyha senkinek nincs ellenére, berakatom egy modival -
#43 -
#42 bannernak? :
-
#41 megy délutánonként is -
#40 Vááá ennek topik :D
IMÁDOM a sorozatot. Régebben egyik késő este odakapcsoltam a Discoveryre és ment 1 fasza műsor. Egy igen profi emberke jön le a skót hegyekből, és keresgéli a civilizációt.
Mivel az elején kapcsoltam oda persze, hogy végignéztem (amúgy is imádom az északi hegyes/erdős vidékeket főleg a bennük történő barangolást).
Nagyon megfogott az egésznek a hangulata. Sztem nem kamu a sorozat és csak 2 ember van ott: Bear és az operatőr.
Egyszerűen elképesztő, hogy miket tud ez az ember. Ha a holdra kerülne még ott is túlélné szerintem.
Azóta már nagyon sok részét láttam a sorozatnak és egyik se volt csalódás :D
Egy gond van vele...k*rva későn van :) -
#39 nem mindenki a városban éli életét, szuokás kirándulni is, ha meg csak aparkba sétálsz nem ugyanolyan, pl Bükkben a túristaútvonalon is könnyű eltévedni térképpel hidd el. -
#38 bizony,csak elöször meg is kell ezt az összes tippet trükköt jegyezni is,neha ugy menj a dzsungelbe hogy hoppá,elfelejtettem hogy mit is néztem -
#37 ki a faszt érdekel hogy van-e kompánia vele vagy sem?
attól még tudja a dolgát, és kurva érdekes dolgokat tudhat meg az ember (nomeg...kitudja mikor lesz szükség ezekre a praktikákra) -
#36 hát ezaz,valahogy fel kell venni a hangot,mindent...de többször látom hogy egy kamera van grylls egyik kezében. -
#35 jó sorozat,nézem,és ma is lesz este 9kor =)
#33 - nem vette el a kedvem,nem is érdekel,és szrtm igyis rengeteg tulélö technikára tanit meg...legalábbis leszintem.
meg aszem az exploreren vagy milyen csatornán láttam még egy pár műsorban gryllst... -
#34 "Gryllst végig úgy ábrázolták, mint aki bárhol képes egyedül boldogulni, közben pedig operatőrök sokasága követte"
omg, ugye ezt nem gondolják komolyan? basszák meg, valahogy fel kell venni a műsort D: -
Geseft #33 A túlélés törvényei, tényleg jó, most azonban van valami balhé, itt részletesebben:
http://www.origo.hu/teve/20070724-bear-grylls-csalt-a-discovery-channel-a-tuleles-torvenyei-musoraban.html
És ba32107, olvastam a hozzáaszólásodat, s őszintén én csak akkor nézem, amikor elkapom, éppen szeretném tőled, vagy bárki mástól aki tudja a torrent címét, mert én is megnézném őket. Kösz előre is... -
#32 ha egy töredékét is meg tudnád csinálni annak, amit ő megcsinál, akkor járhatna a szád...
nem azon van a lényeg, hogy ki van vele, hányan segítik meg ilyesmi, hanem amit bemutat, az valódi...
nem tudom te mikor ugranál bele egy jeges vízbe csak hogy megmutasd hogyan lehet nem megfulladni.... -
#31 Már mész is? Szia! -
#30 én meg azon,ha rád szakadna egy szikla -
ba32107 #29 Egy nyulat lazán megnyúzna akárki, aki nem evett 3 napja, még hálát is adna az égnek :D -
ba32107 #28 Ez igaz, de sokszor szokta hangsúlyozni, hogy "egy igazi túlélőhelyzetben mindenképpen kerüljük meg az akadályt, de mivel én most kipróbálom magam, ezért tutajt építek/felmászok/lecsúszok itt"
A sorozat honlapján vannak kvízek, ott pont azt csináltam, amit Bear a sorozatban, és meghaltam, mondván "amit egy tapasztalt sziklamászó ex-deszantos katona megcsinál azt te ne csináld" -
ba32107 #27 Szerintem biztos nem éhezett. Olvastam olyan pletykákat, miszerint megmutatta, hogyan kell menedéket építeni az erdőben, ezek után pedig elment a stábbal éjszakára a közeli hotelbe. Igaz, nem igaz.......igazából nem is érdekel, akkor is zsír a csávó! -
#26 /fav -
#25 igenigen:D amikor beleesett egy jéghideg folyóba, és levetkőzött pucérra nehogy ráfagyjon a ruha:D