1344

Bear Grylls: Ha minden kötél szakad - Premier szeptember 22.-én, szerdán 21:30-kor a Discovery Channel műsorán!
  • ba32107
    keress rá, google
  • Arnoux
    Ja lehet de akkor dr house megy, hétköznap délelőtt meg suli-.-
  • Willi Betz
    Hajnali 1 órás?
    Szerdánként este 9-kor a Discoveryn és hétköznaponként délelött 10-kor szintén a Discoveryn.
  • Arnoux
    Imááádom ezt a sorozatot, már nagyon régóta próbálom nézni a tvben csak a hajnali 1 órás kezdés nem éppen jó. Pls valaki segítsen, honnan tudnám letölteni a részeket? Nagy meg szeretném nézni őket! :D
  • Willi Betz
    *Szerdán
  • Willi Betz
  • Willi Betz
    Váááá szeretem ezt a sorozatot,nagy fej a muki. Hétköznap 10:00-kor szokott menni a Discoveryn,meg szerán este 9-kor.
  • Doomista
    tegnap lehugyálta a kendöjét csk hogy egy kicsit hüvösebben tartsa fejét,nem semmi XD
  • John Cena
    kemény a csávó én véletlenül se ennék:D
  • pauly
    Ezt a fickót egy másik sorozatban is láttam a múltkor,ott a légióban volt valami haverjával,és végig kell csinálniuk a kiképzést vagy mi :)Nem tudom hogy annak mi a címe...
  • Doomista
    jó volt a tegnapi rész,csak kár hogy 2x látta már xD jöhetnének uj részek :O
  • Herold
    Jó lett a banner!
    De az ott nem az a bizonyos szakadék, aminek 5 méterrel arrébb vége van, de nem mutatták?
  • ba32107
    Ja még annyit, hogy nem tudom, hányan látták közületek a harmadik szezon részeit, azt hiszem azt még nem adták le a magyar adón, de ott már érződik egy kicsit a koncepcióváltás. Nem azon van a hangsúly, hogy ledobják, és visszajut a civilizációba, hanem egy részben több helyen is landol, találkozik a helyiekkel, segítséget is kap, stb.....szóval már tényleg a technikák bemutatásán van a hangsúly, és nem azon, hogy ha a következő órában nem iszik, akkor szomjan hal. Persze ettől függetlenül halálnyugodtan zabálja a skorpiókat :D
  • ba32107
    valami photoshop mester összehozhatná ezt a három képet frankón, "Man vs Wild" felirattal, az lenne az igazi banner:

• ba32107
    pont úgy gondolkodok, mint te :D

én is azokat a tájakat szeretem a legjobban! kedvenc részeim az alaszkás, skót hegyvidékes, sziklás hegységes részek.
  • ba32107
    akármit is írnak a cikkben, előttem még mindig nem tudták Bear-t bemószerolni. amúgy keressetek rá az életrajzára, egészen durva, miket művelt eddig..........rekordokat is tart.
  • sweech
    xP

• ba32107
    fasza a banner, de szerintem is jobb lenne valami sorozatból kiragadott kép, például amikor nyers halat zabál vagy ilyesmi

nekem msn-en is az van bent
  • Scottt
    +FAV
    Jó topik,mikor lesz legközelebb adása?
  • Mr_no_NaMe
    Nem csinálnál inkább valami havas/erdős tájasat? :D
  • stargatelost
    akkor hogyha senkinek nincs ellenére, berakatom egy modival
  • stargatelost
  • stargatelost
    bannernak? :
  • sweech
    megy délutánonként is
  • Mr_no_NaMe
    Vááá ennek topik :D
    IMÁDOM a sorozatot. Régebben egyik késő este odakapcsoltam a Discoveryre és ment 1 fasza műsor. Egy igen profi emberke jön le a skót hegyekből, és keresgéli a civilizációt.
    Mivel az elején kapcsoltam oda persze, hogy végignéztem (amúgy is imádom az északi hegyes/erdős vidékeket főleg a bennük történő barangolást).
    Nagyon megfogott az egésznek a hangulata. Sztem nem kamu a sorozat és csak 2 ember van ott: Bear és az operatőr.
    Egyszerűen elképesztő, hogy miket tud ez az ember. Ha a holdra kerülne még ott is túlélné szerintem.
    Azóta már nagyon sok részét láttam a sorozatnak és egyik se volt csalódás :D
    Egy gond van vele...k*rva későn van :)
  • LES FORZA INTER
    nem mindenki a városban éli életét, szuokás kirándulni is, ha meg csak aparkba sétálsz nem ugyanolyan, pl Bükkben a túristaútvonalon is könnyű eltévedni térképpel hidd el.
  • Doomista
    bizony,csak elöször meg is kell ezt az összes tippet trükköt jegyezni is,neha ugy menj a dzsungelbe hogy hoppá,elfelejtettem hogy mit is néztem
  • tigeroo
    ki a faszt érdekel hogy van-e kompánia vele vagy sem?
    attól még tudja a dolgát, és kurva érdekes dolgokat tudhat meg az ember (nomeg...kitudja mikor lesz szükség ezekre a praktikákra)
  • Doomista
    hát ezaz,valahogy fel kell venni a hangot,mindent...de többször látom hogy egy kamera van grylls egyik kezében.
  • Doomista
    jó sorozat,nézem,és ma is lesz este 9kor =)
    #33 - nem vette el a kedvem,nem is érdekel,és szrtm igyis rengeteg tulélö technikára tanit meg...legalábbis leszintem.
    meg aszem az exploreren vagy milyen csatornán láttam még egy pár műsorban gryllst...
  • sweech
    "Gryllst végig úgy ábrázolták, mint aki bárhol képes egyedül boldogulni, közben pedig operatőrök sokasága követte"

omg, ugye ezt nem gondolják komolyan? basszák meg, valahogy fel kell venni a műsort D:
  • Geseft
    A túlélés törvényei, tényleg jó, most azonban van valami balhé, itt részletesebben:
    http://www.origo.hu/teve/20070724-bear-grylls-csalt-a-discovery-channel-a-tuleles-torvenyei-musoraban.html
    És ba32107, olvastam a hozzáaszólásodat, s őszintén én csak akkor nézem, amikor elkapom, éppen szeretném tőled, vagy bárki mástól aki tudja a torrent címét, mert én is megnézném őket. Kösz előre is...
  • stargatelost
    ha egy töredékét is meg tudnád csinálni annak, amit ő megcsinál, akkor járhatna a szád...
    nem azon van a lényeg, hogy ki van vele, hányan segítik meg ilyesmi, hanem amit bemutat, az valódi...
    nem tudom te mikor ugranál bele egy jeges vízbe csak hogy megmutasd hogyan lehet nem megfulladni....
  • Herold
    Már mész is? Szia!
  • fanka93
    én meg azon,ha rád szakadna egy szikla
  • ba32107
    Egy nyulat lazán megnyúzna akárki, aki nem evett 3 napja, még hálát is adna az égnek :D
  • ba32107
    Ez igaz, de sokszor szokta hangsúlyozni, hogy "egy igazi túlélőhelyzetben mindenképpen kerüljük meg az akadályt, de mivel én most kipróbálom magam, ezért tutajt építek/felmászok/lecsúszok itt"

A sorozat honlapján vannak kvízek, ott pont azt csináltam, amit Bear a sorozatban, és meghaltam, mondván "amit egy tapasztalt sziklamászó ex-deszantos katona megcsinál azt te ne csináld"
  • ba32107
    Szerintem biztos nem éhezett. Olvastam olyan pletykákat, miszerint megmutatta, hogyan kell menedéket építeni az erdőben, ezek után pedig elment a stábbal éjszakára a közeli hotelbe. Igaz, nem igaz.......igazából nem is érdekel, akkor is zsír a csávó!
  • tigeroo
    /fav
  • tigeroo
    igenigen:D amikor beleesett egy jéghideg folyóba, és levetkőzött pucérra nehogy ráfagyjon a ruha:D