1344
Bear Grylls: Ha minden kötél szakad - Premier szeptember 22.-én, szerdán 21:30-kor a Discovery Channel műsorán!
-
#104 Ennyit a hitelességről (elvileg a semmi közepén kellett volna lennie ennél a jelenetnél)
-
#103 nos az biztos h rendezve van a műsor! viszont Bear egy kiképzett katona, Európa egyik legkeményebb légiójából! és aki látta az epizódokat az tudja, h ezzel nem lehet csalni: férgeket, dögöket, nyers állatokat eszik; képes a vizeletét meginni, stb...
minden ami a képernyőn látszik, az Bear!!!!!!
ajánlani tudom a naplóját, nagyon sok érdekes dolgot mesél el benne, olyanokat amit mi nem láttunk a műsorban! -
#102 egyetértek.
azért annak az 5-6 főnek se leányálom, de az elején úgy kezdődik az egész, hogy ha gáz van tudnak segítséget kérni, és senki ne csinálja utánnuk :)
meg ha van biztosítókötél akkor ne törje már ki a nyakár, csak azért mert az inda elszakad az uccsó 5 méteren(pont múlt héten volt egy ilyen esőerdős rész: pillanatra látszódott a biztosítókötél, mikor az inda elszakadt) a biztosítókötél azért van mert ők se hülyék, és ha van lehetőség akkor azért biztonság az első, de miután a 30mből 25öt megtesz az indán akkor csak van benne vmi.
szal a csávónak van tudása, egy egy forgatás miatt azért ne tegye már úgy kockára maagát, mintah tényleg bajba lenne, mert akkor nem lenne következő epizód. -
ba32107 #101
Én is csak mostanában vettem észre, hogy van 4. szezon, sőt elkezdték az 5.-et is. Hát még nem néztem meg őket, de kicsit egy kaptafára megy az összes, ez a katonai dolog nem lenne szar! Akárhogy is, én nézni fogom, szerintem nagyon szimpatikus Bear. -
wakizasi #100 Sziasztok!
bele olvasgattam az oldalba, és látom hogy nektek is kedvelt figura Bear barátunk.
Csal vagy nem csal??
Ha valaki tudja hogy miként megy egy forgatás, akkor bármit ki lehet találni, és bele lehet kötni a dolgokba.
Mindent lehet vitatni, de Bear tudását, egy kicsit sem! Hog miként teszi nekünk élvezhetővé, az meg az ő dolguk, de szerintem jól megy nekik.
Amúgy, szerintem nincs többember körülötte, mint öt hat ember, mert ez nem mozifilm kategória, hogy akár 150 fős legyen a stáb.
Szerintem mindenki tudja, hogy vágott képekbül áll össze a dolog, mert nem mutathatnak végig real time- ba 3 napot.
Az is bizonyos, hogy egy ilyen túra alkalmával, a stáb többi tagjának is kijut a jóból, és azt is kétlem hogy a sok kételkedő bármelyikkel is cserélne még akkor is ha szerinte óránként isszák a forró teát.
Volt szerencsém forgatni pár filmet, köztük akciót is, és tudom hogy ott a szinésznek még azt sem engedik hogy akár, két métert is leugorjon biztosítás nélkül, nemhogy egy kézi kamerával másszon a sziklafalon, vagy fel a pálmafa tetejére.
Nem tudom, hogy milyen folytatást hiányoltok, de nem valami sok szituáció akad már, amit nem mutatott be túlélhetőség szempontjából, hacsak nem az a következő, hogy a katonai tudását kezdik el piszkálgatni, mert az is tudni való, hogy abban sem hátul kullog, és abban sem vagyok biztos, hogy érdemesnek tartanám ha két - három konditeremből kiszabadult vastagnyakú, sok eséllyel kössön bele :)
Egy szó mint száz, jó lenne ha úgy lennének nézve a filmek hogy azt nézzük benne, amire szánták!!!!!
köszi hogy meghalgattatok! -
#99 Kite-skiing közben esett el! Szrencse h ennyivel megúszta! De hát ő mindent túlél nem?? :D pár hónapra tuti h nem fog rambosat játszani, mert az elég csúnyán eltört, szal a jobb vállának is annyi! De Bearnek ez semmi :D -
#98 Azt a kulcscsonttörést vajon hol szerezte? -
#97 Bear Grylls blogja -
#96 óje, új rész készült:
6# Belize - Belize - (January 12, 2009) -
#95 na rá lehet mondani h két lábon járó fegyver! nem az ilyen elcseszett szarrá gyúrt tesztoszteron b*zikra, akik egy percet nem bírnának a sivatagban!
Bear a legkeményebb ellenféllel száll szembe, a természettel! -
#94 Örülök neki. -
#93 Gratulálunk ön nyert! -
#92 Le a kalappal mit tud Bear. És az irigyei hiába akarják besározni. Ő nem isten,de az biztos,hogy a tudás a túlélésre ott van benne. Ezt el kell ismerni,akár egyedül,akár operatőrrel,de biztos nagybb esélye van bármit túlélni,mint annak,aki fikázza.
Másrészt szerény is,és tényleg jó a humora. Szinpatikus ürge. -
#91 Najah, de magyar felirat gondolom nincs hozzá (még), angolul tudok vmennyire de sajnos a lényeget biztos nem érteném meg többnyire. -
ba32107 #90 Torrenten fent van az összes. Külföldi oldalakon keress rá, eltart egy darabig mire lejön, de megéri -
#89 Most sikerült megnéztem (letöltenem) egy részt, és sajnálom hogy azokban az időkben amikor adják nem nézek tv-t (mást csinálok többnyire), mert nagyon jónak tűnik. Kerestem de nem találtam, gondolom nincs oylan oldal ahonnan le lehetne tölteni az eddig leadott részeket (mint pl. a The Unit -nak)? :( -
#88 én nagyon bírom a műsort :D már kb 3x láttam az öszes részt, de akár hajnali 4kor megnézem és szarok rá h látni nem tudok !!!
amugy is imádom az ilyen túlélő show-kat és műsorokat, de Bear a legnagyobb arc!!!:D:D:D -
ba32107 #87 Olyan volt, hogy lakatlan szigeten volt, és egy maga (illetve a stáb :P) ácsolta tutajon vágott neki a tengernek. -
#86 A Holdon még nem járt.
Viccen kívül: olyan volt már, hogy hajótöröttként a tengeren hányódva hogy lehet túlélni? -
Daza500 #85 Nem is akármilyen helyszínekkel ! :)
Norvégiára kiváncsi leszek. Az Antarktiszra meg pláne. -
Mathias #84 http://en.wikipedia.org/wiki/Man_vs._Wild
Elméletileg lesz még. -
#83 A ma esti rész egy összefoglaló rész volt. Részletek voltak bevágva az eddigi részekből, témák szerint (pl hogy miket evett, miket ivott, stb). Ez kicsit "megijesztett". Csak nem azért készült ez a rész, mert vége lesz a sorozatnak? Ha átgondolom, akkor minden szélsőséges helyen járt már, tehát az esély nagyon meg van rá. :S
Valaki tud erről valamit? -
ba32107 #82 Azt én sem találtam -
Mathias #81 Hát ez nagyon rossz hír.:( És gondolom felirat sincs sehol. -
ba32107 #80 Ha nem vagy regisztálva, sehogy. Ebben az évben már nem is lesz regisztráció. -
Mathias #79 És az ncore-ról hogy lehet tölteni? -
#78 A legújabb részeknek nagyon elbaszták a szinkronját. Nem tetszik a magyar hangja, és ez már a 3. ember aki szinkronizálja. -
#77 Ncore-on fent van az első 2 évad magyarul. Feliratot én amúgy nem találtam a sorozathoz -
Siriann #76 Hali!
A Survivorman sorozathoz lehet valahonnan feliratot tölteni? Vagy szinkronosban letölteni? Az is jó.
Ha valaki tud valamit róla, azt megköszönném... -
Montey #75 Lécci mond meg hogy melyik torrentről lehet letölteni. Mert én is nagy rajongója vagyok a műsornak de nem minig tudom megnézni. -
ba32107 #74 torrentről le tudod szedni angolul -
zoli91 #73 helosztok!!!
nem tud vki egy olyan oldalt ahol lelehet tölteni a részeit ???
ha tudja vki
msn cimem:[email protected] -
ba32107 #72 a feliratok.hu-n egy van a skót részhez, de az nem első évad
amúgy ha kicsit tudsz angolul nem nehéz a szövege -
#71 nem hiszem, hogy van hozzá. -
#70 megvan az egész első évad angolul. nem tudtok hozzá feliratot? csomo feliratos oldalt végignéztem de sehol sem találtam:( -
gabeszg #69 Amúgy hány részt szinkronizáltak le mo-n? -
#68 +n (na jó befejeztem az álmodozást...) -
#67 Adják ki dvd Magyarországon!!! -
ba32107 #66 európában ultimate survivor, amerikában man vs. wild -
gabeszg #65 Annak a címe menekülés a légióba és a viasat exploleren megy.(én azt is nagyon szeretem)de a tulélés törvényei kicsit jobb azért.Amúgy az angol címe most ultimate survive vagy man vs wild?