1344
Bear Grylls: Ha minden kötél szakad - Premier szeptember 22.-én, szerdán 21:30-kor a Discovery Channel műsorán!
-
#144 Teljesen? És mi lett, visszavarrták? -
#143 Ha egyszer összejön,gondolj rám...amikor elutaztam,akkor inaktivitásért törölve lettem,pedig a kedvenc oldalam volt... -
#142 *nyisszantotta -
#141 áuuh most olvastam blogján h Vietnámban lenyisszantott az ujját. Azért kell egy kis őrültség hozzá h vki egy műsorért az életét kockáztassa. Néha igy belegondoltam műsor közben h mi lenne ha véletlenül rosszul sülne el vmi....megérné neki? Családja van, felesége, gyerekei és képes ilyen "hülyeségeket" csinálni. -
shark11 #140 nem sajátok a cinemastore.hu-ról torrentel szedem
most nyaralok szóval csak másfél hét múlva töltök fel új részt -
ricsa008 #139 lezs még? nagyon birom ezt a sorozatot
am köszi az eddigi részeket -
Daza500 #138 Ezek saját TV ripek ? :) -
shark11 #137 http://www.megaupload.com/?d=GJ6UIV4X 5.évad Déli Mocsarak -
shark11 #136 csak azért vannak ekkora kihagyások a linkek között mert nagyon lassan jön le torrentel
amúgy szeretném tudni, hogy van e értelme a feltöltéseimnek szal légyszi írjatok egy köszönömöt vagy valamit -
shark11 #135 http://www.megaupload.com/?d=915F7WPJ 5.évad Dél Dakota -
shark11 #134 http://www.megaupload.com/?d=XC5EBOJY 5. évad Belizei rész -
shark11 #133 http://www.megaupload.com/?d=ADR9GX5O ez pedig az 5.évad Bear Módszerei címü epizód -
shark11 #132 de elkezdem akkor feltölteni nektek az 5. évadot ez a Baja Sivatagos rész (magyar)
http://www.megaupload.com/?d=YDLBKOA2
http://www.megaupload.com/?d=YDLBKOA2 -
shark11 #131 hát még seedelnem kéne 22,41 GB-ot és csak azután küldhetek meghívót szal azt nem biztos hogy tudok küldeni egy hamar de ha megadod az email címed elküldöm a .torrent fájlokat -
#130 Ehhez meghívó is kellene. ;) -
shark11 #129 cinemastore.hu fent van egy csomó rész -
rokku #128 Vagy magyarul(szinkronosan) a részeket?? -
rokku #127 Nem tudnátok feliratot addni az 1 - 2 - 3 évadhoz??? Nagyon kéne! Már nagyon sok helyen kerestem...
-
ba32107 #126 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://www.torrentz.com/search?q=man+vs+wild -
rokku #125 Mart imádom ezt a sorozatot !!!!!! -
rokku #124 Nem tudna valaki adni Túlélés törvényei torrentet?? Mert nagyon nagy segítség lenne! És nagyon megköszönném :D -
#123 Engem mégis az köt le a legjobban amikor valami szép erdfőben van. egy grönland sokkal uncsibb hiába durvább. ügyes ember ez.
sry a sok üziért. -
#122 amúgy én mindig azt mondom.
ez már akkor durva ha csak a fele igaz. -
#121 senki nem is mondja te primitív. vele van egy kamerás, és néha egy fényképész is. miért ne mondaná? a saját szemednek nem hiszel? -
72123298430 #120 üdv!
ha valakinek megvan Bear másik sorozata, a Menekülés a légióba (magyarul), óriási hiányt elégítene ki nálam. köszi -
#119 Jó sorozat, és SENKI NEM MONDTA HOGY ő egyedül van mindenhol és csak azt issza meg eszi amit talál. -
Daza500 #118 Jaja, Transzilvániába megy. :) -
#117 Bear Grylls ma Romániába látogat. (21.30 Discovery) -
ba32107 #116 -
martindante #115 A túlélés törvényei kritika -
#114 Na ez az anélkül meg nemigen boldogulok,és meg lehet valalhol venni?(majd rá is keresk:D) -
ba32107 #113 A nagyobb külföldi keresőkön fent van mind. Felirat tudtommal nincs. -
#112 és feliratot? -
#111 Esetleg tudnátok adni egy torrentet,ahonnan gyorsan lejön az összes eddigi rész/season,mert én is láttam a discoveryn és nagyon megtetszett,szal szeretném letölteni,előre is köszi! -
wakizasi #110 javasolnám inkább azt hogy olyanon gondolkozzatok el néha hogy például hogy amikor gyufával és mindenféle kellékekkel szenvedsz a bográcstüzet meggyújtani, és már a papir gyujtóstól égő tüzed elalszik, akko ő ezt, egy kovakővel megycsinálja a havon vagy az esőben ha éppen igy alakul, de képes a fa tetején is a vízzel ellepett talajon :)
múltok korcsolyáztam egy tavon, és egy esésnél havas lett a kezem meg a ruhám. egyből fázott is kesztyű nélkül.
Mondtam is magamba! " na ez a barom meg képes és beleugrik a jeges vizbe" :)
és vannak még ilyenek :) -
ba32107 #109 Így van. Kit zavar, hogy hogyan készítik el a sorozatot? Amíg jó, nem nevezném csalásnak.
A mutatott filmedhez csak annyit hogy bármely filmben, és ha egyszer mázlid lesz akkor valamelyik magyarban is felfedezed, hogy mondjuk egy épület homlokzatát látva ahol bemegy a szinész a kapun, egy tök más belsőt látsz...
Ilyen van például az Eurotripben is, ott a vatikáni templom (?) belseje a prágai múzeum :D -
wakizasi #108 Hali!
Nos erről tettem említést az előzőkben.
De akkor most elmondom.
ugye, kb 40-45 perces egy rész.
Ennek a forgatási ideje nagyjából 4-5 nap lehet, tehát biztos van egy hely ahol alszanak is.
van 1 forgatóköny, és van egy helyszín terv is ( script).
A forgató könyvet összerakják a forgatandó jelenetekkel képek szerint és egyeztetik a helyszinekkel, aminek van egy utiterve a stáb, az útvonal, a megközelithetőség ,és a mindenféle szempontok szerint.
Magvannak hogy hol forgatják a nappalokat, és ugye van benne álltalában két éjszaka is.
Ezeket összevetve kezdik el az egészet.
Namost csakhogy érezd a dolgot, még az is előfordulhat, hogy pont a legelső napon veszik föl azt a jelenetet amikor a forgató könyv szerint megérkezik az útja végéhez.
A mutatott filmedhez csak annyit hogy bármely filmben, és ha egyszer mázlid lesz akkor valamelyik magyarban is felfedezed, hogy mondjuk egy épület homlokzatát látva ahol bemegy a szinész a kapun, egy tök más belsőt látsz és azért mert ismered véletlenül a környéket. (külön tetszett nekik a külső és a belső hely, tehát összehozták)
Itt is megtaláltál ezt a hasadékot és bele illett abba a szituba amit az a rész megkívánt.
ezeket hívják kulisszatitkoknak.
Higyj benne hogy ez a fickó tényleg meg tudná csinálni hogy egy ilyen szituban hazamegy.
Értékeld azt, hogy a tűz, nem egy butén palackból lánygol, hogy amit iszik és eszik, az nem kellékesek álltal készitett valami, hogy a jeges víz amibe beleugrik, az nem egy műterembenkészült langyos víz, cukorjéggel a tetején, és még sorolhatnám.
Én tényleg nem vagyok elfogult, de eddig minden úgymond túlélő műsor csak iprai tanuló ennek a szintjéhez képest.
HÁT ÍGY NÉZZÜK EZT A FILMET!!
-
ba32107 #107 Ez jó :D Mondjuk ez a rész nem is tetszett annyira. Engem nem zavarnak az ilyen bakik, attól még ugyanolyan élvezetes a műsor. -
#106 jó ez nem arról szól h akk tényleg ott rohad napokig, hanem szituálja azokat a helyzeteket! arról szól az egész, h megmutassa, h lehet túlélni a természetet, h mit tegyünk ha ilyen helyzetbe kerülnénk...
ez a műsornak a célja és nem az h kidobjanak egy embert a kalaháriba vagy akárhova aztán ha tud akk jöjjön ki élve....
de azért igy is azt hiszem elég durva dolgokat mutat, és ez nem Bear-en múlik, hanem a Discoverynek maximális biztonságot kell nyújtania, és nem is veszélyeztethetik az életét, mert akk nem is kapnának engedélyt, és mellesleg elég kemény pénzekbe kerülne!!! -
#105 A képességeit egyébként nem vitatom a srácnak, de azt senki ne higyje hogy tényleg napokig kint forgatnak az isten háta mögött. Tuti 4-5 csillagos szállodákban alszanak minden este...