1344
Bear Grylls: Ha minden kötél szakad - Premier szeptember 22.-én, szerdán 21:30-kor a Discovery Channel műsorán!
-
#464 köszi -
shark11 #463 A 6.évad 1.rész letölthető innen szinkronosan:
http://hotfile.com/dl/41755505/f894c69/A_Tlls_Trvnyei_6x01.avi.html -
Survivorguy #462 Én sem lennék szomorú ha fent lenne a neten magyarul, de sajnos csak angolul van :S -
LIL8 #461 Hali!
A Sziklás-hegységben játszódó részt - ami azt hiszem Útkereső néven fut és csak nem rég lett leszinkronizálva és valójában ez a legeslegelső rész - nem tudná valaki felrakni valahova?
Vagy nem tud valaki olyan oldalt ahonnan ezt le lehet tölteni?
Köszi -
Survivorguy #460 Sárcok, mi lenne ha találkoznánk holnap 4 kor a cset.hu-n és beszélgetnénk 1 jót? :D Oda nem kell regisztrálni se. -
Survivorguy #459 Reméljük mi is hogy meglessz :D És milyen kabát, mi célt szolgál? -
#458 ilyen lámpa itthon 3x ennyibe kerül
és házig kiszállítják ingyen kínából :D -
#457 ennyire nem kell tartani a webes vásárlástól...
Jobb mintha boltba vennéd. Így olcsóbban megúszod.
Holnap jár le egy webpiacos oldalon egy The North Face kabát, eddig én vagyok a nyertes...:D Remélem meglesz! -
#456 ajánlottan biztosan megérkezik
ami nem ajánlott az a magyar postán múlik
egy 1 nagy cég - fontos nekik, hogy a vevő meg legyen elégedve
-
Survivorguy #455 Előre kell fizetni??? És tuti meg lehet bennük bízni hogy kihozzák?
Nincs az az isten akiért én előre fizetnék :D -
#454 itt ingyenes, már írtam korábban
15 dollár felett ajánlottan küldik
előre kell fizetni -
Survivorguy #453 Hát mondjuk biztos nem szart adnak. Mi a helyzet a kiszálítási díjal? -
#452 nem drága
1-2eft csak
kiderül, majd hogy jók e -
Survivorguy #451 Túra cipők iszanyatosan drágák, 20-30 ezer forint is van :S Én most úszó alkalmatosságot akarok venni, 2 napja ugyanis halál közeli élményt okozott nekem 1 hideg nagy tó. -
#450 nekem is van 18 led van benne ..és nagyon fasza...Sok hasznát veszem
de inkább most egy jó túracipőre meg kulcsra lenne szükségem -
Survivorguy #449 Hát nagyon szeretsz te rendelgetni úgy látszik. Sok a pénzed? :D Ráadásul lámpa nem olyan fontos. lehet olcsón is kapni deee te tudod, és jó lampa? :) -
rendeltem másik lámpát is
-
#447 Annyira nem lesz jó szerintem mint a túlélés törvényei..de aztért meg fogom nézni -
#446 :D de mit írjunk?
most fasza lámpákat nézegetek
1-et rendeltem is már
3W -
Survivorguy #445 Nah mivan srácok írjatok már :D -
Survivorguy #444 Jó jó de figyelj, van pár igazi túlélő aki az életét a túlélésnek szenteli azt tanulja egész életében és mikor megtörténik a katasztrófa ösztönösen a tanult dolgokal cselekszik. Szinte a részeddé válnak a tanult dolgok. Ráadásul hogyha szándékosan csinálsz vmit akkor szinte biztos hogy nem esel pánikba. -
ba32107 #443 Nem rossz, nem rossz, de látom ebbe is belerakták a US-ra annyira jellemző drámai hatáskeltést. Néha elég átlátszó, és kicsit nevetségessé teszi az egészet. De amúgy jó lesz ez, nézni fogom.
A másik, hogy hiába ez a sok okoskodás, úgyse fog semmi eszedbejutni komoly balesetnél :D Én már kétszer borultam, és még az sem jutott eszembe, hogy áramtalanítsak (levegyem a gyújtást, kikapcsoljam a lámpát), hanem full bepánikoltam, és csak másztam kifelé ahogy tudtam. -
Survivorguy #442 Ehe worst case scenario most találtam nagyon durva :D
http://dsc.discovery.com/videos/worst-case-scenario-vehicle-escape.html -
ba32107 #441 -
Survivorguy #440 Az egyesült államokban Május elsejétől fogják adni. -
Survivorguy #439 Ejnye... milyen Bear fanok vagytok ti? :) A worst csase scenario 1 olyan sorozat lessz amiben Bear olyanokat mutat be hogy mit tegyünk földrengés esetén vagy kutya támadáskor... esetleg ha kigyullad a lakásunk.
És ha felrakod azt a részt azt megköszönjük :) -
#438 miaz nem hallottunk rola?! mesélj..
megproszálom feldobni! -
Survivorguy #437 Szerintem miattunk nem igen fog semmit fel dobálni :D:D:D -
#436 akkor ha megkérhetlek dobd fel a szinkronosakat http://www.rapidshare.com/-ra és linkeld be ide
-
Survivorguy #435 Nézzük meg, könnyen beszélsz, hol?
Csiguci! Sajnos szerintem nincs is neki feliratos verziója :S De ki tudja talán majd egyszer le adják a tv-ben :)
Amúgy én már Bear új sorozatát várom, a Worst case scenario-t :D Hallottatok róla? -
Csiguci #434 Most néztem meg azt a különkiadást, amelyikben Bear Will Ferrel színésszel "él túl" Svédországban...nagyon király, vicces, meg minden, de sajna nem értek néhány dolgot, mert nem vagyok perfekt angolból :S
Valakinek nincs meg véletlenül feliratos verzióban?
Előre is köszi a segítséget.
-
#433 én tegnap néztem meg szinkronosan de nem a tv ben :D
Nagyon fasza rész. Nézzétek meg! -
Survivorguy #432 Az kérlek szépen a sziklás hegység rész. Sokáig nem volt szinkronizálva, de most kb 1 hónapja szokták adni a discoveryn. Láttam párszor sajnos nem tudom mikor :S -
#431 ha mégis olyan helyzet áll elő, hogy túlélni kell akkor majd bizonyítasz -
#430 Man Vs Wild Rockies FS Goat
ezt tudom hogy van dokufilm
majd megnézem mi ez -
Survivorguy #429 Meglepő hogy nő létedre szereted Beart, legtöbb csaj azt mondja rá hogy undorító állat. Rám is mondták már pl a csajok a túlélős dolgaim miatt hogy igénytelen vok :S Pedig én otthon meg városban emberek előtt teljesen normális vok. -
Survivorguy #428 Üdv csiguci!
Én hallottam a fan vs wild-ról, próbáltam is jelentkezni de sajnos van 2 nagy gond. Csak 21 éves kortól, és csak aki Angliában lakik annak lehet jelentkezni :S Úgyhogy elfelejhetjük az egészet. És semmi baj hogy regényezel, én is szoktam :D -
#427 Tiszta halott az egész topik..irjatok már valamit! vagy tegyetek már fel valami videot, képet!!! -
#426 Kiröl is van szó? -
Csiguci #425 Sziasztok!
Eddig csak olvastalak benneteket...nő létemre én is nagyon szeretem a sorozatot (és persze Bear-t ), ezenkívül szeretek túrázni, kempingezni...mindenekelőtt pedig hegyet mászni! (valszeg mivel itt a naaaagy alföldön erre nem sok lehetőségem van...:/)
Szóval ami miatt írtam: hallottatok róla, hogy Fan vs. Wild néven augusztusban lesz valami forgatás, ahova 4 fant vinne magával? Survivorguy, Te elég nagy rajongója vagy, nincs kedved jelentkezni? Asszem Bear saját honlapján láttam ezt a lehetőséget. Ooops, bár a korod miatt lehet, hogy nem jelentkezhetsz.... :(
Bocs a kisregényért.