Bíztató Fallout 3 képek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az író kicsit elvan szálva obliviontól, és úgy látom mások sem értik meg a dolgot: Lehet, hogy a játék iszonyat jó lesz, csak nem méltó utódja az elõzõ részeknek. Azokat nem lehet felülmúlni, és szerintem nagyon sokunknak megfelelt a f. tactics grafikája, ha egy igazán jó történetet és világot építenek fel, mint az F2-ben.
[HUN] Titan Quest Fan Site - Az elsõ magyar TQ fan oldal - inmáron fórummal! http://www.mouse.hu/titanquest
Jaja, azok zseniális cégek voltak. Anno, ha egy játék elején megláttam a Westwood vagy Interplay logót, már tudtam, hogy nem lehet semmi gond :D
Ami a Fallout 3-at illeti: Akaromakaromakaromakarom!!!
Ami a Fallout 3-at illeti: Akaromakaromakaromakarom!!!
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Mindig sír a szemem ha az Interplay-rõl van szó. Anno simán akkora karrier elõtt álltak mint a Blizzard, sõt akkoriban talán még több, jó játékuk is volt mint a Blizzard-nak, aztán mégis végük lett :-( Westwood dettó. Nincs igazság.
Bár talán jobb is így. Ha most lenne rossz a helyzetük, lehet megvette volna õket az EA és akkor már várhatnánk a Fallout 10-et ami ugyanaz lenne mint az elõzõ 5, csak nagyobb gép kellene hozzá...
Bár talán jobb is így. Ha most lenne rossz a helyzetük, lehet megvette volna õket az EA és akkor már várhatnánk a Fallout 10-et ami ugyanaz lenne mint az elõzõ 5, csak nagyobb gép kellene hozzá...
Nem úgy lesz-a.
Valóban washingtonban és környékén fog játszódni.
A közlekedést a metróalagutakban lesz megoldva gyalogosan. Akkor fog tölteni a játék. Legalábbis eddig ilyesmiket lehetett hallani.
Izometrikus nézet nem lesz, de el lehet annyira távolodni majd a felszíntõl, hogy hasonlítson rá.
Grafra valóban nem lehet panasz, kérdés a sztori és a hangulat. És az, hogy emnynire lesz RPG...
Valóban washingtonban és környékén fog játszódni.
A közlekedést a metróalagutakban lesz megoldva gyalogosan. Akkor fog tölteni a játék. Legalábbis eddig ilyesmiket lehetett hallani.
Izometrikus nézet nem lesz, de el lehet annyira távolodni majd a felszíntõl, hogy hasonlítson rá.
Grafra valóban nem lehet panasz, kérdés a sztori és a hangulat. És az, hogy emnynire lesz RPG...
Ha megnézed a mai "termést" akkor tudhatnád, hogy van alapja a félelmeknek. A régi izometrikus nézet nagyon jó volt, új effektekkel megtarkítva szerintem tökéletes lenne. Szted miért fogynak ma is a stratégiai játékok amik az általad említett "2D-s felülnézetes" módot alkalmazzák?
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Mégis mit vértatok most úgy õszintén. Egy újabb felülnézetes 2D-s kalandjátékot?
Ha meg azt adtnának ki akkor meg azért sírnátok ,hogy jajj semmi újítás.
De elõre megmondom ha nagyszerû jázék lesz is akkor se fog nektek tetszeni.
Ha meg azt adtnának ki akkor meg azért sírnátok ,hogy jajj semmi újítás.
De elõre megmondom ha nagyszerû jázék lesz is akkor se fog nektek tetszeni.
Találtam egy rövid tízert:
Fallout 3 teaser
Fallout 3 teaser
Sokat nem segítettél vele, hogy megvan eredetiben... Az Interplay is, a Black Isle is csõdbe ment... (Fõleg, ha az az eredeti pl a PCGuru mellé adott ingyenes melléklet formájában van meg)
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Remélem jó lesz. Úgyis elõször kipróbálom az "ingyenes full verziót" és ha tetszik, csak akkor veszem meg. Az elsõ két rész is megvan eredetiben, ha a 3. megérdemli, akkor odakerülhet az elõdök mellé.
Ebbõl lehet egy nagyon jó, vagy egy nagyon sz@r játékot is kihozni.
Meglátjuk melyik lesz.
Meglátjuk melyik lesz.
Aha, akkor úgy kezdték, hogy izomból tökönrúgták a Fallout sztorit?
Washington nem kapott egy büdösnagy atomot? Valahogy úgy rémlik, hogy pont azért a "prérin" játszódik, mert ott kevesebb volt a nagyváros, kevesebb atomot kapott...
Washington nem kapott egy büdösnagy atomot? Valahogy úgy rémlik, hogy pont azért a "prérin" játszódik, mert ott kevesebb volt a nagyváros, kevesebb atomot kapott...
Természetesen igazad van, de akkor adják ki new-wave RPG néven, ne pedig az egyik kedvenc (megkockáztatom, hogy a világ legjobb) játékának nevét gyalázzák le. Ez egyszerûen nem fer. :)
Sajnos nem valoszinu hogy tul sok varos lenne benne, ld. faq. :
Where does Fallout 3 take place?
In the Capitol Wasteland in and around Washington, DC.
Where does Fallout 3 take place?
In the Capitol Wasteland in and around Washington, DC.
Az a rossz taktika.
Én inkább nem várok semmit, csak egy ilyen new-wave-es, konzolos, szar RPG-utánzatot, mint amilyen a többi ilyesmi. Akkor legfeljebb pozitívan csalódok... :P
Én inkább nem várok semmit, csak egy ilyen new-wave-es, konzolos, szar RPG-utánzatot, mint amilyen a többi ilyesmi. Akkor legfeljebb pozitívan csalódok... :P
Reménykedjünk, hogy hozza a 2 hangulatát. Nagyon-nagyon reménykedjünk...
Csak ne 10 perc legyen Los Angeles-bõl Las Vegasba gyalogolni! Sajnos az Obli engine-bõl kiindulva erre nem sok esélyt látok...