Hatalmas robotokra építenék a holdbázisokat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kara kánként folytatom tanításom.
Kara kánként folytatom tanításom.
Amúgy nagyon innovatív. Milyen gyors és ötletes a kerék mint eszközhasználó....leesett állal néztem.
Amúgy réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban ennél már sokkal jobbakat is csináltak.
kepzelem ahogy terelgetik a teheneket meg a birkakat a holdon amik szinten szkafanderben legelnek ... no az lesz majd a tejut...
És tényleg Wild Wild West, meg Idõ Urai... :-o
Klafa ötlet! :-)
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
the world is mine
ilyenkor mindig eszembe jut,
h a scifi hogy hat vissza a valóságra?
Ehhh, fiatalok. Zsír úgy néz ki, mint az Idõ Uraiban a homokfutó járgány.
Vagy mi lehet a HL? Half Life? Rossz sejtésem van Half dozen Legs, azaz fél tucat láb, csak hogy fájjon... <#wow1>#wow1><#falbav>#falbav>
Félek a pokoktól<#csodalk>#csodalk><#shakehead>#shakehead>!!!
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Ha sikerül megcsinálni 2x 3x ekkorára akkor már tényleg jó lesz holdbázisnak, és
50 év múlva tele lesz a hold ilyen jószágokkal.
Mert ennél a hibrid megoldásnál nehezebb egy olyan kerék, ami mindenen átmegy. Itt ha a kerék becsõdõl, akkor átlépi a sziklát.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
"ez engem a vadiuj vadnyugatban lévõ pokra emlékeztet 😊"
Tényleg! <#vigyor4>#vigyor4>
"ami ennek a megoldásnak köszönhetõen 25%-os súlycsökkenést ért el a kizárólag guruló koncepciókkal szemben"
Ezt viszont nem tudom értelmezni. Attól miért könnyebb, hogy lábai vannak, és azokkal járni is tud?
Ha olyan gyors lennél, amilyen hülye, megdöntenéd a relativitáselméletet Én nem vagyok tökéletes. Én maga vagyok a TÖKÉLET!!!
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.
Gondolom már rég a kukába dobták.
A köv elnök szépen töredékére fogja csökkenteni a NASA költségvetését, merthogy bizony valamin be kell hozni azt a hatalmas hiányt, amit az elõzõ kormányzat rájuk hagy.;(
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs