Hatalmas robotokra építenék a holdbázisokat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Most, hogy mondod...

Kara kánként folytatom tanításom.

látható a különbség a kerékkel való sebesség és a lépegetés között!
Én egy dolgot nem értek: minek egyáltalán a kerék? Nem egyszerûbb lenne csak lépegetni? Bár lehet, hogy a kerekekkel kevesebb benzint eszik a gép.

az elsõ videón, hogy-hogy nem fulladnak meg akik ûrhajós ruha nélkül álldogálnak? és milyen szép zöld fû van már a holdon!<#vigyor2>
Amúgy nagyon innovatív. Milyen gyors és ötletes a kerék mint eszközhasználó....leesett állal néztem.
Csak a ciki az az egészben, hogy napelemes, valaki észrevette rajtam kívül, hogy ott az éjszaka nem pár óra? A 28nap forgásidõbõl fele éjszaka, fele nappal...

És a fülke visszahívható? Mert azt már az utcai telefon is tudja egy ideje.
Amúgy réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban ennél már sokkal jobbakat is csináltak.
"Az asztronauták egyfajta nomád életmódot folytathatnának"

kepzelem ahogy terelgetik a teheneket meg a birkakat a holdon amik szinten szkafanderben legelnek ... no az lesz majd a tejut...
<#nevetes1> meg direktszûrõt, hogy meglegyen a lakóteleptuning-feeling 😄😄

De a teherbíráson igen. Ha a Földön elbír egy budinál nagyobb dobozt, akkor a Holdon egy lakóbuszt is elvisz.

JimKirk
Nem felejtettem el!
De ez nem sokat valtoztat a terepviszonyokon!😛
gothmog
Ne felejtsd el, a Hold gravitációja egyhatoda a Földének.

Mennyit röhögtem rajtatok... :-)
És tényleg Wild Wild West, meg Idõ Urai... :-o
Klafa ötlet! :-)

Majd a zûrhajósok nyomnak rá egy chip tuningot meg alufelnit és 60 perc alatt is teljesítik a hold körbejárását.
JimKirk
Tobb tonnanyi felepitmennyel egy kraterekkel, es hegyekkel tarkitott vilagban?<#wow2>
reaper4
elég lassú ez a robot. nem hiszem el ,h nem tudnának jobbat csinálni...

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

EZ jo <#nyes>

the world is mine

gothmog
Képzelem, ahogy a kutató kimegy a terepre, aztán mikor haza akar menni, nem tud, mert a ház elkoslatott valahová.

sok mérnök bevallottan a sci-fikbõl merít ötletet, legyagrabban a star trekbõl eddig..😄
idõ urai.. 😊 nekem is az ugrott be..
ilyenkor mindig eszembe jut,
h a scifi hogy hat vissza a valóságra?
Vadi Új Vadnyugat? Meg Transformers?

Ehhh, fiatalok. Zsír úgy néz ki, mint az Idõ Uraiban a homokfutó járgány.

ATHLETE: All-Terrain Hex-Legged Extra-Terrestrial Explorer

ATHLETE: All Terrain Hat Lábú Extra Terrestial Explorer???? 😊
Vagy mi lehet a HL? Half Life? Rossz sejtésem van Half dozen Legs, azaz fél tucat láb, csak hogy fájjon... <#wow1><#falbav>

én nem megyek a holdra !!!<#ejnye1> ...
Félek a pokoktól<#csodalk><#shakehead>!!!
Pluskast
Lavles doktor édesanyjától hoztam üzenetet. Azt mondja: Fiam gyere haza elég volt a pókfociból! <#vigyor3>

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

<#eljen><#taps>
Ha sikerül megcsinálni 2x 3x ekkorára akkor már tényleg jó lesz holdbázisnak, és
50 év múlva tele lesz a hold ilyen jószágokkal.

Az elsõ videón látható az önjáró holdi budi. Sajnos az a fülke nem sok minden másra lehet jó <#idiota>
88, de nekem is ez jutott eszembe, megelõztél 😊

80 nap alatt a hold körül 😊

Chocho
Na, a Világok Harcában Wells már ezt is megénekelte. 😊

Gaming is believing.

"Attól miért könnyebb, hogy lábai vannak, és azokkal járni is tud?"

Mert ennél a hibrid megoldásnál nehezebb egy olyan kerék, ami mindenen átmegy. Itt ha a kerék becsõdõl, akkor átlépi a sziklát.

Mégis lesznek egyszer csatamechek ? 😄
Csirke4
Mégse volt olyan hülye ötlet az a birodalmi lépegetõ?<#idiota>
Nekem a StarCraft emberi építményei jutottak eszembe, igaz azok lebegtek, de mobilisak voltak.

Cobra.
Valószínûleg egyszerûbb felépítésû a 6 láb, mint egy komolyabb futómû, ami hasonló terepjáróképességeket biztosít. A kerekek mindenképpen jóval kisebbek lehetnek és a rugók-lengéscsillapítók se könyebbek, mint a láb merev váza és a mozgató hidraulika.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

julius666

"ez engem a vadiuj vadnyugatban lévõ pokra emlékeztet 😊"

Tényleg! <#vigyor4>

"ami ennek a megoldásnak köszönhetõen 25%-os súlycsökkenést ért el a kizárólag guruló koncepciókkal szemben"

Ezt viszont nem tudom értelmezni. Attól miért könnyebb, hogy lábai vannak, és azokkal járni is tud?

Ha olyan gyors lennél, amilyen hülye, megdöntenéd a relativitáselméletet Én nem vagyok tökéletes. Én maga vagyok a TÖKÉLET!!!

ez ötletes

Látom nekik is bejön a Transformers.

Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!

ez engem a vadiuj vadnyugatban lévõ pokra emlékeztet 😊

Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.

NEXUS6
Tök jó ötlet!
Gondolom már rég a kukába dobták.
A köv elnök szépen töredékére fogja csökkenteni a NASA költségvetését, merthogy bizony valamin be kell hozni azt a hatalmas hiányt, amit az elõzõ kormányzat rájuk hagy.;(

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs