40
-
Epikurosz #40 Most, hogy mondod... -
spydee #39 látható a különbség a kerékkel való sebesség és a lépegetés között! -
Epikurosz #38 Én egy dolgot nem értek: minek egyáltalán a kerék? Nem egyszerűbb lenne csak lépegetni? Bár lehet, hogy a kerekekkel kevesebb benzint eszik a gép. -
spydee #37 az első videón, hogy-hogy nem fulladnak meg akik űrhajós ruha nélkül álldogálnak? és milyen szép zöld fű van már a holdon!
Amúgy nagyon innovatív. Milyen gyors és ötletes a kerék mint eszközhasználó....leesett állal néztem. -
Fugitive #36 Csak a ciki az az egészben, hogy napelemes, valaki észrevette rajtam kívül, hogy ott az éjszaka nem pár óra? A 28nap forgásidőből fele éjszaka, fele nappal... -
Epikurosz #35 döbb -
katt777 #34 És a fülke visszahívható? Mert azt már az utcai telefon is tudja egy ideje.
Amúgy réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban ennél már sokkal jobbakat is csináltak. -
djw #33 "Az asztronauták egyfajta nomád életmódot folytathatnának"
kepzelem ahogy terelgetik a teheneket meg a birkakat a holdon amik szinten szkafanderben legelnek ... no az lesz majd a tejut... -
WinG #32 meg direktszűrőt, hogy meglegyen a lakóteleptuning-feeling :D:D -
Cat #31 De a teherbíráson igen. Ha a Földön elbír egy budinál nagyobb dobozt, akkor a Holdon egy lakóbuszt is elvisz. -
#30 Nem felejtettem el!
De ez nem sokat valtoztat a terepviszonyokon!:P -
#29 Ne felejtsd el, a Hold gravitációja egyhatoda a Földének. -
Librarian #28 Mennyit röhögtem rajtatok... :-)
És tényleg Wild Wild West, meg Idő Urai... :-o
Klafa ötlet! :-) -
beef #27 Majd a zűrhajósok nyomnak rá egy chip tuningot meg alufelnit és 60 perc alatt is teljesítik a hold körbejárását. -
#26 Tobb tonnanyi felepitmennyel egy kraterekkel, es hegyekkel tarkitott vilagban? -
#25 elég lassú ez a robot. nem hiszem el ,h nem tudnának jobbat csinálni... -
Midas #24 EZ jo -
#23 Képzelem, ahogy a kutató kimegy a terepre, aztán mikor haza akar menni, nem tud, mert a ház elkoslatott valahová. -
Szefmester #22 sok mérnök bevallottan a sci-fikből merít ötletet, legyagrabban a star trekből eddig..:D -
wexling #21 idő urai.. :) nekem is az ugrott be..
ilyenkor mindig eszembe jut,
h a scifi hogy hat vissza a valóságra? -
Inquisitor #20 Vadi Új Vadnyugat? Meg Transformers?
Ehhh, fiatalok. Zsír úgy néz ki, mint az Idő Uraiban a homokfutó járgány. -
szasz85 #19 ATHLETE: All-Terrain Hex-Legged Extra-Terrestrial Explorer -
Turmoil #18 ATHLETE: All Terrain Hat Lábú Extra Terrestial Explorer???? :)
Vagy mi lehet a HL? Half Life? Rossz sejtésem van Half dozen Legs, azaz fél tucat láb, csak hogy fájjon... -
darkhill #17 én nem megyek a holdra !!! ...
Félek a pokoktól!!! -
#16 Lavles doktor édesanyjától hoztam üzenetet. Azt mondja: Fiam gyere haza elég volt a pókfociból! -
szasz85 #15
Ha sikerül megcsinálni 2x 3x ekkorára akkor már tényleg jó lesz holdbázisnak, és
50 év múlva tele lesz a hold ilyen jószágokkal. -
wolruf #14 Az első videón látható az önjáró holdi budi. Sajnos az a fülke nem sok minden másra lehet jó -
Zedas #13 88, de nekem is ez jutott eszembe, megelőztél :) -
Anakyn #12 80 nap alatt a hold körül :) -
#11 Na, a Világok Harcában Wells már ezt is megénekelte. :) -
Cat #10 "Attól miért könnyebb, hogy lábai vannak, és azokkal járni is tud?"
Mert ennél a hibrid megoldásnál nehezebb egy olyan kerék, ami mindenen átmegy. Itt ha a kerék becsődől, akkor átlépi a sziklát. -
kanesoban #9 Mégis lesznek egyszer csatamechek ? :D -
#8 Mégse volt olyan hülye ötlet az a birodalmi lépegető? -
Sturm44 #7 Nekem a StarCraft emberi építményei jutottak eszembe, igaz azok lebegtek, de mobilisak voltak. -
#6 Valószínűleg egyszerűbb felépítésű a 6 láb, mint egy komolyabb futómű, ami hasonló terepjáróképességeket biztosít. A kerekek mindenképpen jóval kisebbek lehetnek és a rugók-lengéscsillapítók se könyebbek, mint a láb merev váza és a mozgató hidraulika. -
#5 "ez engem a vadiuj vadnyugatban lévő pokra emlékeztet :)"
Tényleg!
"ami ennek a megoldásnak köszönhetően 25%-os súlycsökkenést ért el a kizárólag guruló koncepciókkal szemben"
Ezt viszont nem tudom értelmezni. Attól miért könnyebb, hogy lábai vannak, és azokkal járni is tud? -
oli314 #4 ez ötletes -
roliika #3 Látom nekik is bejön a Transformers. -
assdf #2 ez engem a vadiuj vadnyugatban lévő pokra emlékeztet :) -
#1 Tök jó ötlet!
Gondolom már rég a kukába dobták.
A köv elnök szépen töredékére fogja csökkenteni a NASA költségvetését, merthogy bizony valamin be kell hozni azt a hatalmas hiányt, amit az előző kormányzat rájuk hagy.;(