20
  • king93
    #20
    Úgy látom a kedves cikkíró soha nem játszott a Mafia első részével.
    Az a játék egy legenda és nem értem, hogy a Mafia 2 miért lenne egy GTA-klón. (talán mert korábban jelent meg?)
  • Slayerboy
    #19
    GTA klón.. semmi baj, hogy a Mafia-t hamatabb kezdték fejleszteni mint a GTA3-at. Okos.
  • Skeez
    #18
    "2009-ig meg legalább lesz időm gyűjteni némi pénzmagot, hogy a játék megjelenésekor vásárolhassak megfelelő erőművet, amin játszani tudok, mert a képek alapján én ezt biza max felbontásban szeretném élvezni."
    Ó, ember! Bizony jó lenne, ha megtartanák jó szokásukat, és rendes motort kreálnának az urak! Az első részben pont az tetszett, hogy nem kellett atomharder konfig a minőségi látványhoz.
  • Sanyix
    #17
    Autós téma nagyon jó volt az 1-ben is. Egész élethűen mozogtak a kocsik, és a többi autós is inkább embernek tűnt, nem úgy mint a gta-kban ahol agyhalott teddymackók vezették a kocsikat. SA-ban pl a városon kívüli utakon megálltál, vagy netán kanyarodáshoz lassitottál, 70% eséllyel fékezés nélkül belédszállt egy barom.
  • Zodd
    #16
    Nekem az autózgatás nagyon tetszett benne. A verseny volt az egyik kedvenc részem :)
  • Juszufka
    #15
    "Az autós közlekedés jóval hangsúlyosabb szerepet kap"

    Ezt én is ki akartam emelni . Ha valami hangsúlyos volt az első részben (amellett, hogy imádom), akkor az az autózás volt. Rohadtul sokat kellett autózni. Néha kicsit éppen az volt a bajom, hogy 3 órát kell vezetni, mire egy töltényt ellőhetek, vagy suhinthatok kettőt a baseball ütővel.

    Ezért személy szerint ezt a változtatást én NEM üdvözlöm.
  • Wittgen
    #14
    Szerintem meg a 2. vh. idején kezdődik a sztori és egy jó 10-15 évet fog felölelni mag a történet. A Mafia1 sem 1 hét alatt játszódott. Alig várom, hogy megforgassam majd a játékban a korra jellemző járműveket :) gondolom belepakolnak min. 50-et.
    Nálam a TOP 5 valaha játszott PC-s játékok között ott van az első rész. GTA nálam a nyomába sem érhet, bár az is jó progi, csak nekem valahogy jobban feküdt ez a maffiás sztori és hangulat.

    2009-ig meg legalább lesz időm gyűjteni némi pénzmagot, hogy a játék megjelenésekor vásárolhassak megfelelő erőművet, amin játszani tudok, mert a képek alapján én ezt biza max felbontásban szeretném élvezni.

    Remélem lesz benne coop-mód, ha nem is a sztoriban, de egy freerideban.
  • koschwarz
    #13
    őszintén szólva engem sosem érdekelt, hogy a gengszeteremet barbie baba vagy sims módjára öltöztessem, meg teljesen feleslegesen beüljek vele egy étterembe. mi értelme van ennek? mármint a játék szempontjából. sebesülést étteremben gyógyítani? ez hülyébben hangzik, mint hogy elsősegélydobozt vagy fájdalomcsillapítót gyűjtök.

    ezek klasszikusan olyan dolgok szerintem, amikkel a marketingben parasztvakítani lehet, de kb. a 3. alkalom után már unod, és kihagyod. mármint ha a történet egyébként jó és izgalmas. ha meg nem, és ilyenekkel kell elütni az időt...hát az szomorú.
  • sirpalee
    #12
    Az első rész isteni volt, az igazi olasz maffia hangulatot hozta, remélem a második is hozza ugyanazt a szintet :) . A GTA meg elkurvult, főleg a San Andreas óta... Tomi Vercetti után nekem meghalt a GTA (remélem jól írtam a nevét).
  • sgbo
    #11
    A piros egy legelső szériás(bogárlámpás) Corvette-re hajaz. 53-55-ig gyártották...
  • julius666
    #10
    Nekünk nem hiányzott a gta-s csiribiri.

    Valóban nem, de azért annak ugye örülnél te is, ha korabeli ruhákba lehetne öltözködni, kajálni lehetne, stb.
  • robertone
    #9
    "legjobb GTA-klónnak kikiáltott"
    Hadd ne kelljen durván fogalmaznom... Ez olyan, mintha azt mondanánk, hogy Ruttkai Éva az egyik legjobb Anettka klón volt.

    "Az autós közlekedés jóval hangsúlyosabb szerepet kap,"
    Miért, az elsőben hanyagolták???

    Tetszett ismerni az első részt, vagy csak írkálgatunk hülyeségeket?
  • Csaba42
    #8
    Kit érdekel, ha nem üt a valóságra? A játékélmény a fontos, és ha hozza a Mafia 1 hangulatát, akkor nem lesz semmi baj vele. Ráadásul a háttérben ott egy egész pofás kis vonat is. :P
  • Zodd
    #7
    Az a kék inkább egy pontiac. A pirosra egyenlőre nincs tippem.
    De én nagyon várom az I. egyik kedvencem volt.
  • Sanyix
    #6
    húha 50-60 évek között játszódik(mert az a kék autó asszem egy 50 valahányas évjáratú merci, a piros is ismerős talán aston martin, és az a bordó is olyan tipikus 50-es évekbeli amcsi ólomszánkó), ez jó dolog :D lesznek jó kis 65 méter széles 654645 méter hosszú csöcsre hasonlító szárnyas autók :)
  • Skeez
    #5
    Ilyen ótók voltak a II. vh. idején?
    Melyik párhuzamos világban?
    Az első rész az nagyon állat.
    Nekünk nem hiányzott a gta-s csiribiri.
    Volt egy sztori, amit végig kellett tolni.
    Nem bonyolult.
  • julius666
    #4
    Wooow! Már nagyon várom!
    Az 1.-nek sztem összesen annyi hibája volt, hogy a freeride módban nem volt elég lehetőség, egy idő után ráunt az ember. De úgy tűnik erre most vigyáznak. Képzeljétek el, korabeli étteremben enni, korabeli ruhákat venni...
    A képek pedig
  • Csaba42
    #3
    Pedig az NFS PS-ben ha valaki a Hajszánál nem ér be (és angol nyelvű a játék), akkor DNF lesz a statnál. Most akkor ez egy újabb hiba lesz a játékban. :)
  • koschwarz
    #2
    jajj, csak ezekkel a ruhacserékkel, meg pénzes dolgokkal ne butítsák le GTA-szintre a játékot. remélhetőleg továbbra is a kiváló történet, érdekes karakterek és a rendkívül változatos és izgalmas küldetések lesznek a játék fő tulajdonságai.
  • Akuma
    #1
    Szóval akkor előbb megjelenik mint a Duke Nukem Forever??? Amúgy 1 év nem is olyan sok, hamar elrepül az idő...