Különálló játék lesz a Mafia 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az a játék egy legenda és nem értem, hogy a Mafia 2 miért lenne egy GTA-klón. (talán mert korábban jelent meg?<#smile>#smile>)
Voltam zárás előtt. _______________
Ó, ember! Bizony jó lenne, ha megtartanák jó szokásukat, és rendes motort kreálnának az urak! Az elsõ részben pont az tetszett, hogy nem kellett atomharder konfig a minõségi látványhoz.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Ezt én is ki akartam emelni <#szomoru1>#szomoru1>. Ha valami hangsúlyos volt az elsõ részben (amellett, hogy imádom), akkor az az autózás volt. Rohadtul sokat kellett autózni. Néha kicsit éppen az volt a bajom, hogy 3 órát kell vezetni, mire egy töltényt ellõhetek, vagy suhinthatok kettõt a baseball ütõvel.
Ezért személy szerint ezt a változtatást én NEM üdvözlöm. <#szomoru2>#szomoru2>
Nálam a TOP 5 valaha játszott PC-s játékok között ott van az elsõ rész. GTA nálam a nyomába sem érhet, bár az is jó progi, csak nekem valahogy jobban feküdt ez a maffiás sztori és hangulat.
2009-ig meg legalább lesz idõm gyûjteni némi pénzmagot, hogy a játék megjelenésekor vásárolhassak megfelelõ erõmûvet, amin játszani tudok, mert a képek alapján én ezt biza max felbontásban szeretném élvezni.
Remélem lesz benne coop-mód, ha nem is a sztoriban, de egy freerideban.
ezek klasszikusan olyan dolgok szerintem, amikkel a marketingben parasztvakítani lehet, de kb. a 3. alkalom után már unod, és kihagyod. mármint ha a történet egyébként jó és izgalmas. ha meg nem, és ilyenekkel kell elütni az idõt...hát az szomorú. <#nemtudom>#nemtudom>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
shaken, not stirred
Nekünk nem hiányzott a gta-s csiribiri.
Valóban nem, de azért annak ugye örülnél te is, ha korabeli ruhákba lehetne öltözködni, kajálni lehetne, stb.
Ha olyan gyors lennél, amilyen hülye, megdöntenéd a relativitáselméletet Én nem vagyok tökéletes. Én maga vagyok a TÖKÉLET!!!
Hadd ne kelljen durván fogalmaznom... Ez olyan, mintha azt mondanánk, hogy Ruttkai Éva az egyik legjobb Anettka klón volt.
"Az autós közlekedés jóval hangsúlyosabb szerepet kap,"
Miért, az elsõben hanyagolták???
Tetszett ismerni az elsõ részt, vagy csak írkálgatunk hülyeségeket?
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
De én nagyon várom az I. egyik kedvencem volt.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Melyik párhuzamos világban?
Az elsõ rész az nagyon állat.
Nekünk nem hiányzott a gta-s csiribiri.
Volt egy sztori, amit végig kellett tolni.
Nem bonyolult.
Az 1.-nek sztem összesen annyi hibája volt, hogy a freeride módban nem volt elég lehetõség, egy idõ után ráunt az ember. De úgy tûnik erre most vigyáznak. Képzeljétek el, korabeli étteremben enni, korabeli ruhákat venni...<#vigyor2>#vigyor2>
A képek pedig <#wow1>#wow1>
Ha olyan gyors lennél, amilyen hülye, megdöntenéd a relativitáselméletet Én nem vagyok tökéletes. Én maga vagyok a TÖKÉLET!!!
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"