Szaunázás:)

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az alsó lépcsõn bárki kibír 10percet, felül is meg lehet szokni. Aztán hidegsokk, pihi. Ahányszor jólesik. Én speciel imádom.

én egyszer próbáltam szerintem kurvajó

És hol hülsz le ? v már elköltöztetek ?:)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

én egyszer próbáltam, de pár percnél tovább nem bírtam bent lenni :D egyszerûen már nemtudtam levegõt venni :SSS
Firerock
itt már több hsz-van mint abban a topicban
okostojás...

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

0ppika
fanka93
irigyellek,és grat hogy odajutottál <#worship>

oneal1
én minden nap úszom este és utána szaunázom is.
TEljesen jól esik, 10-15 percet vagyok bennt egyszerre, ezután hidegzuhany mert csobbanó sajnos nincsen és 5 perc pihi. Aztán megint 10-15 perc...

!Forza Ferrari!

Zsolo007
Megmelegszik bizony, gyorsnak kell lenni, úgyis kiizzad belõled <#nyes>

Zsolo007
Azt hozzá kell tenni, hogy nem elektromos szauna, hanem fatüzelésû, jóóó régi. Nincs hangulatosabb az égõ fa pattogásánál... (és az érzés is más)

én nem bírom az ilyen fullasztó levegõt. volt már, hogy rosszul lettem, mikor benn a fürdõben gõzölgött a víz, és kicspódott a pára és alig volt levegõ....sose próbáltam a szaunát, de nem is fogom, mert tudom, hogy azon nyomban elájulnék tõle.

De a sör megmelegszik a szaunában,nem?:D
Egyébként meg : De jó neked!:)

fateromek is ugy kuldtek hogy 95 fokba nyomtak aztan kimentek a hoba :D
am nekunk van szaunank csak me'g nincs bekötve a ka'jha
Taranov
Pont annyi, hogy elkapd õket, akár az elõtérben, akár az öltözõben, ha épp nem pont a szaunában.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

SHADOWEYES7
irígyellek ;)

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Zsolo007
Szerintem abszolút az. Én 2,5 hónapja csinálom, heti 3-4 alkalom, 2-3 óra a szaunában (összesen). Azt mondjuk, hozzá kell tennem hogy én Finnországban vagyok eléggé északon. :)

Még most is van hó, szóval 15-20 perc a szaunában, dumálunk, sörözünk. Aztán futás ki, hemperegni a hóba és vissza a szaunába :). A legjobb dolog a világon :).

80-90fokon szerinted mennyi esélye van a baciknak, amikor a szervezeted 38-39 fokos lázzal küzd ellenük? :)

www.smart-bus.hu

SHADOWEYES7
80-90 fok van benn, és abszolut más a napon a 45 fok meg a szauna 80 foka

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Sadist
Meg szaunában ott vagy max negyed órát, napon meg lehet 8 órát is dolgozni. Ha annyit lennél a szaunában, mint nyáron a napon, akkor téged is vinne a mentõ.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Roger6
Egyébként teljesen más a két dolog. Szaunában van 60-70, meg mittomén hány fok, mégis bírod, napon a 40-et sem. Páratartalom sem mellékes.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Taranov
Nekem alapos okom van feltételezni, hogy télen a sok beteg ember a szaunában próbálja kiizzadni azt, aminek nem kéne a szervezetében lennie, így szerintem kb. egy gyerekorvosi-rendelõ látogatásával ér fel.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Dzsini
nem az, nálunk nem elterjedt a szaunakultúra, így az átlag ember szervezete (fõleg a szíve) nincs felkészülve az ilyen hirtelen változásokra - a kezdõ szaunást sem engedik hidegvízbe ugrani, csak zuhanyozni langyos vízzel.
ha valaki már gond nélkül szaunázgat, akkor nyáron sem gond neki felhevült testtel vízbe ugrani. de az átlag parton üldögélõ emberke szíve nincs ilyesmire felkészülve.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

R0zs0máK
Érted...szaunából bele a jéghideg vízbe egybõl, de nyáron vigyázzunk, mikor megyünk a balatonba...micsoda baromság már :D:D

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

SHADOWEYES7
Imádok szaunázni, pár éve Hajdúszoboszlón voltunk a fürdõbe és ott nem zuhany hanem medence van kialakítva ,ki a szaunából zsupsz bele a jéghideg vízbe,törörlközés -fel az emeletre fél-1 liter ásványvíz be és lefeküdni az ágyra nyugiba.

Dzsini
Ha hozzászokott a szervezeted (évek óta szaunázol rendszeresen), és betartod a szaunázás szokásait (nem vagy egyszerre többet bent 15 percnél, hidegvizes zuhany/fürdés utána, stb.) akkor nagyon jót tud tenni a gyakori szaunázás. Ha ezek nincsenek meg, akkor fõleg a szívednek lehet rossz.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

oneal1
Hello!

Egy kérdésem lenne, hogy egészséges e a heti 4-5 szaunázás?

!Forza Ferrari!

← ElőzőOldal 2 / 2