Szaunázás:)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
okostojás...
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
TEljesen jól esik, 10-15 percet vagyok bennt egyszerre, ezután hidegzuhany mert csobbanó sajnos nincsen és 5 perc pihi. Aztán megint 10-15 perc...
!Forza Ferrari!
Egyébként meg : De jó neked!:)
am nekunk van szaunank csak me'g nincs bekötve a ka'jha
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Még most is van hó, szóval 15-20 perc a szaunában, dumálunk, sörözünk. Aztán futás ki, hemperegni a hóba és vissza a szaunába :). A legjobb dolog a világon :).
www.smart-bus.hu
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
ha valaki már gond nélkül szaunázgat, akkor nyáron sem gond neki felhevült testtel vízbe ugrani. de az átlag parton üldögélõ emberke szíve nincs ilyesmire felkészülve.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.