1811
Fiatal tehetségek kiállnak, és dumálnak. Stand-up comedy felvirágoztatása folyik kéremszépen.
-
#129 ??? -
karajjj #128 az előző jobbvolt... -
Tripod #127 Kövér csávó jól nyomja -
#126 #94 -
#125 lesz megen KAP -
#124 holnap kik lépnek fel ? -
#123 Nekem Bödőcs nagyon tetszett! Kb. két hete volt itt Szegeden, 1-másfél órát végig standupolt, tegnap vártam, hogy ugyanazokat a vicceket fogom visszahallani, ennek ellenére csomó új volt benne. Kőhalmi ellenben elég sok régit mondott, Hadházi és trabarna irtó gyengék voltak. Én szégyelltem magam helyettük. -
#122 hát ő az ország hutyutyuja :\ -
karajjj #121 a kerékcsere hang még jóis volt tőle :DDD
de a többi már lejárt lemez, vagy harmat gyenge volt... -
Borg #120 Az elsőn még sírva röhögtem, aztán már csak lefelé ívelt a dolog :) Az utolsó srác valami rettenet volt... elhiszem hogy a trabanthangot jól utánozza, de hogy minek áll oda standup comedybe azt nem értem... -
#119 most hogy belegondolok... lehet ;) -
#118 dede :) -
#117 Nem Április 14.-i? -
#116 Az első adás linkje után megtisztelve érzem magam, hogy a másodikról is én szolgáltathatom a linket ;)
Március 14-i adás -
#115 jah nem volt valami penge, remélem összekapják magukat, mert nem szeretném ha a lefolyóban végezné a műsor... nagyon nem. -
#114 Én is azt hittem,hogy ő lesz mindig a házigazda.
Trabarna már eléggé uncsiak... -
#113 Hát ez a rész msot egy nagy rakás kaki volt szerintem. Néha-néha felnevettem, de ennyi:P. -
Lyan Kyj #112 második félidőt felénél passzoltam, abszolút nem volt humoros. -
#111 nem jött át :| -
#110 Azt hittem fullra a Kiss Ádámé a műsor és ő fogja vezetni mindig .. de sajna nem :\ -
#109 hát ez ma elég kevéske volt, remélem a jövő heti jobban megy majd :) -
#108 Kőhalmi nagykirály volt ,a műsorvezető jó , Bődöcs közepes, a Trabantos meg nekem nagyon nem jött be :\ -
#107 hát ennek a vége volt egy rakás szar, nem tűnik fel a trabantos gyereknek hogy rég lejárt ez az utánzós cucc? stand-upban meg elég gáz szvsz, de összegzésül jó volt a mai is :] -
#106 Kőhalmin nagyot röhögtem, bődőcs viszont elég haloványan muzsikál máma... :( -
#105 sajnos most Bödőcs gyenge volt, gondolom azért mert rövid ideig volt :| -
Lyan Kyj #104 Na, első félidő hatalmas volt, csak rohadt rövid.
Bődöcs be sem tudott melegíteni, már vége is volt.
Kőhalmin meg fetrengtem:) -
#103 Ez a Kőhalmi haláli volt:DDD én végig röhögtem az ő számát:DDDd -
Hymtozis #102 Ja...
Múltkor osztályból is már kb. mindenki lelépett aludni, csak azt hallgatták, h a szülők h röhögnek. -
#101 szerintem a legnézettebb műsor lenne ha 20:00 körül adnák... -
#100 jó azzal én is:D
hopsz ték:P -
#99 én kiegyeznék azzal is, ha győzikét kiirtanák a világról, a showder club pedig két órás lenne.... :D -
#98 tetszik nem tetszik ez a xar győzi show miatt lesz nézetebb a Showder Club...(1,3 millió nézöből sokan maradnak ilyenkor a tv előtt..) -
#97 Jaj istenem de nem bírom ennek a romaléjnek a pofáját, hogy irtanák ki mindörökre a tévéről... Nade nemsokára indul a show :) -
#96 szánalmas az ember..... -
#95 győzőt kiirtanám legszivesebben a földről -
#94 előbb még győző büntetése megy
botrány,hogy ezt rakták elé
Főműsoridőbe kellett volna nyomni a stand-uppot!!! -
#93 22:10kor mán XD -
#92 mikor kezdődik mán? -
karajjj #91 jóarc, tőle tanultam a "rigó b*sszon meg" szöveget :DDDD -
#90 halványan rémlik,hogy a Mennyi?30!-ban is volt ő!
nem mellesleg ideje volt leírni ezt a címet ebben a topikban