1811
Fiatal tehetségek kiállnak, és dumálnak. Stand-up comedy felvirágoztatása folyik kéremszépen.
-
#169 szerintem a kutya sem kíváncsi arra a kisgyerekre -
#168 azt a 80%-ot pedig azok az eljátszott jelenetek teszik ki. A maradék 20% az standup. És azok tényleg jók szoktak lenni. -
#167 elég gáz .. :\ nem tom mit akarnak azzal a gyerekkel :\
mert lesz vendég Fábry és Badár is de hát az teljesen más :D -
#166 úristen :SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSs -
Csesza #165 jajjneeeeeeeee :SSSSS -
#164 Csillagszületik lesz az :D -
#163 igen én is halottam :\
#162 az a kis gyerek aki megnyerte a nem is tom melyik műsort az rtl klubon. -
#162 azkiaz? -
#161 Olyat is hallottam h Utasi Árpi is lesz vmelyik adásban...remélem csak kacsa az egész. -
Borg #160 Ugyanmár, a rádiókabaré hallgatottsága mára pont olyan is lett.
Nem utolsó sorban azért, mert 80% erőltetett unalom, és MAX 20% ami tényleg nevettet.
Épp ezt nem fogja hagyni egy kereskedelmi TV csatorna, előbb veszik le műsorról. -
#159 Rádiókabaré se fulladt ki, és ott is meg tudnak újulni a fellépők, úgyhogy én nem féltem őket. Akinek nem tetszik nem nézi, ennyi. -
Borg #158 Valami pontozási rendszer kéne a fellépőknek, amit a közönség csinál minden sc végén. Aztán akkor kihullana az, aki nem tud igazán hangulatot teremteni, csak "viccmesélő". -
#157 teljesen igazat adok, inkább állando szereplőkkel kellene szerintem a legjobbakkal , mint Kiss Ádám és Bődöcs akár Badár stb... esetleg néha vmi tényleg zsír új ember bedobni hátha, de így tényleg vége lesz hamar a műsornak.. -
Borg #156 Hát azok miatt akik az utóbbi 2 hétben voltak, biztosan nem.
De egy Bödőcs, vagy Kiss Ádám már talán.
Ez a showder club a jelenlegi formájában már most kifulladt, nem tudom meddig tartják még műsoron. 1-2 hét és minden néző rájön, hogy túlerőltetett mindenki, és kiégnek mint bárki más (pl bagi-nacsa, ihm, stb). Viszont, persze, igy legalább van kontraszt :) Bár szerintem ebben a műfajban bénák nélkül is jól fel lehet ismerni a tehetséget.
Én is max azt tudom elképzelni, hogy olyan ember akinek karaktere is van (lásd fent), heti, vagy kétheti egy alkalommal egy fél órát, vagy max egy órát standupol. És ennyi a műsor. Nem több ember. Be kell látni, hogy lehet hogy sokan vannak, de nagyon kevesen jók benne. -
#155 senki se nézné egy ember miatt
az már nem showder klub lenne. jó ez így! -
#154 ez így szerintem nagyon gáz. az egész formula rossz!
a stand up nem arról szól,hogy 15 percenként cserélgetik a fellépőket,hanem arról,hogy valaki kiáll a színpadra,és róla szól az egész este.van ideje szépen felvezetni a mondandóját,belemegy jó pár témába,kivesézi őket,és persze a leglényegesebb,hogy a közönség,vagyis mi,felvesszük a tempóját,mondhatni megismerjük őt.
itt megint arról van szó,hogy a mennyiségre mennek rá,nem a minőségre :(
már az is jobb lenne,ha a műsor nettó 1 órás lenne,2 fellépővel! -
Borg #153 Hát az se volt sokkal jobb. -
#152 én a múlt hetivel voltam így... -
G_ArchAngel #151 sracok, vki felteszi majd TeCso-re?
nalunk nincs RTL Klub:( -
#150 Hát én szétröhögtem magam a tegnapin:D. -
Borg #149 Nézz meg egy Bödőcst pl. Akkor van összehasonlítási alapod.
Hozzá képest a tegnapiak erőltetettek voltak, a második csávó aki meg folyamatosan a súgóra tekingetett lefelé külön szánalom volt.
Egykét poén volt mindenki szövegében, de teljesen összefüggéstelenül szövegeltek, még átvezetni sem tudták a témákat. Tisztán hallható volt, hogy a közönség se díjazta különösebben. -
#148 mert álmos voltál -
Borg #147 Szerintem iszonyat gyenge volt. Az utolsó fellépő előtt elaludtam rajta. -
#146 jaja
Macskás ütött :))))
jó volt a mai! -
#145 kurvajó volt:DD
macsakás az odabaszott:D -
#144 még azelőtt volt egy poénja,amin sírva röhögtem,csak nem emlékszem már rá,hogy melyik volt az -
#143 jaja sztem is -
karajjj #142 szerintem az aláhugyozós se gyenge :DDD -
#141 az volt a legjobb poén :) -
#140 Lencsefőzelékes poén nagy volt xDDDD -
karajjj #139 bennem csak az maradt meg, hogy egyszer halottas kocsival állították meg a rendőrök vagy mi :D
kíváncsian várom XD -
#138 júúúj,akkor az jóóó :DDDdd -
#137 jobb volt eddig mint a második rész
de az elsőt nem üti... -
#136 aha :D -
karajjj #135 jajaja, már régi poén... -
karajjj #134 ez az amelyiknek a báttya a temetkezési válalkozó? :D -
#133 ezt egy Mórickás viccből lopta,bár az kicsit másképp van... -
#132 másik kövér (aranyosi) még viccesebb lesz :)
remélem mesél majd Diósgyőr meccsekről :D -
#131 "Zsivány Lószúnyog Feri" :DDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#130 "...még fel se kapcsoltam a villányt de már befostam..."