1811
Fiatal tehetségek kiállnak, és dumálnak. Stand-up comedy felvirágoztatása folyik kéremszépen.
-
#329 szánalom reflektorra is ki a franc kíváncsi -
#328 látom nem volt még linkelve az előző heti én most nézem szerintem jó volt... (kivéve Hajós barátunk... :) )
ha valaki lemaradt volna:
Showder Klub - május 19. -
#327 Április 28-asban volt. Kiss Ádám az egyik legjobb szvsz :) -
#326 kösszi -
Csesza #325 vagy május 5 vagy ápr 28 -
#324 az meg tudná nekem valaki mondani h melyik adásban volt a Kiss Ádámnak a foscsis poénja??? előre is köszi -
#323 úúúú bassza meg ku...a élet 1000bocs de nekem ezt soha nem mondta senki
-
#322 KAP volt szerintem a legjobb. A többi egész türhető volt várom a jövő hétfőt :D -
#321 Akkor vmit benézhettél, mert magyar torrent trackerek nincsenek. -
#320 műsorvezető rulz :D -
#319 Nálunk meg a hétvégén egy megnyitóünnepségen lépett fel KAP. Rohadt jó volt, 1 pojénja hangzott már el előtte az SC-ben, a többi új volt. -
#318 bocs down 128 -
#317 nincsen??? Érdekes pedig most szedem down:28kb/s up:1.8kb/s
na mind1 biztos csak át akartam b...ni mindenkit -
Borg #316 Magyar torrent oldalak nincsenek is. -
#315 ez volt most a 6. adás ??? mert ha igen találtam egy torrent oldalt
akinek kell szóljon (reges) -
Phat Smoker #314 Szegeden, ma a borfesztivál megnyitója alkalmából 19.00 órai kezdéssel Kiss Ádám lép fel, kiváncsi leszek rá, habár nem hinném, hogy sok új dologgal készülne!
...nyomjad Rózsi! ;-) -
#313 eléggé kétélű a dolog,úgy hiszem.
az rtlnek az nem éri meg,ha te youtubeon nézed meg,mivel nem számít bele a nézettségbe és a reklámokat sem látod.és ez nem csak a reklámozó cégeknek rossz,hanem az rtlnek is,ugyanis minél kisebb a nézettség,annák kevesebb és rosszabb ajánlatok fognak érkezni hozzájuk.persze ez minket nem érdekel,meg a reklámról úgy is elkapcsoljuk,de ők a reklámokból élnek,és ha azt nézzük,valahol igazuk is van.azzal,hogy letöröltetik a youtube-ról,arra sarkallnak minket,hogy nézzük meg az adást a tv-ben,ne pedig másnap a youtubeon.
ugyanakkor elég jó reklámhordozó is.
viszont azt már tényleg nem értem,hogy pl KAP miért törölteti.nem fix gázsit kap azért hogy fellép,hanem nézettség alapján itélik meg az összeget,vagy mi? -
#312 Az nyilvánvaló (a blog írója is említi) -
#311 Hi !!! esetleg egy link vagy egy torrent oldal címe??? -
Borg #310 Torrent... az hogy youtubeon nincs fent, csak egy dolog. -
#309 Pontosan, de nem örülök neki, lévén 2 adásról lemaradtam, de csak idp kérdése és fenn lesznek újra (eddig is így volt) -
Borg #308 Valszeg jogszerű, de akkor is értelmetlen. Széllel szemben hugyozás amit csinálnak. -
#307 a youtubre-ról törölnek -
Hymtozis #306 Elvileg Hajós improvizált, szval semmi felkészülési alapja nem volt.
(Mmint F*kuszban ezt mondták! :D)
De nekem tetszett a műsor. Nem mondom, h nálam megvolt a "sírvaröhögés", de nem volt rossz, ez is valami (sőt). -
#305 Jó volt a másor,bár Hajós szerintem gyenge volt,de látszott,hogy egyik fellépő sem tudott eléggé bemelegedni,jobb lenne,ha hoszabb lenne a műsor -
#304 lehet van valami ott a levegőben,esetleg a kamerák negatív sugárzást lövellnek a fellépőkre,de a műsor kezdete óta még senki sem volt olyan jó,amilyen igazából tudna lenni :S
sírva röhögést várok kérem szépen,de még mindig nem kaptam!
Hajós is harmatgyenge volt,de látszott,hogy a végére beindult.ez is igazolja a teóriámat,miszerint ez a 18-20 perc/fellépő semmire sem elég!2 órás műsort,vagy 2 fellépőt műsoronként! -
Phat Smoker #303 Hajós fellépése nagyon nyögvenyelősre sikeredett, még így alaposan megvágva is :/ -
#302 Hajós tényleg nagyon gyenge volt...túl lassú is volt,meg hát a poénjai sem voltak olyan ütősek,ezek nem voltak olyan vicces történetek szerintem.sokkal jobban megy neki az,amikor más szerepel,ő meg beszól valamit :) -
#301 Érdemi poént történetet nemtudott elmondani... gyenge volt, amugy a többiek jókvoltak. -
#300 KAP odabaszott :) -
#299 Nekem Hajós kicsit gyenge volt a többi jó volt. -
Borg #298 Ez a futós gyerek volt az első?
A kövér srác valahogy nem jött be nekem. -
#297 Jóvolt, de a futós blokkot már elmondta a rádiókabaréban szórul szóra ugyan igy, de még mindig jóvolt 6. ra is:) -
#296 eddig jó volt:D nekem bejött:) -
#295 Hajós remélem büntetni fog ... -
#294 kíváncsi vagyok Hajósra, Hadhyázy,Kiss Ádám is lesz benne elvileg :P ha jól szűrtem ki a bemutatóból..:) -
#293 Remélem nagyon Faja lesz jó volna h ha végre tudnák egy olyat röhögni mint az első Kis Ádámos részen ami a Fábri Showban volt. -
#292 ma megint lesz xD -
Csesza #291 jó volt Beliczai csak az a baj, hogy én ezekt a poénokat már hallottam tőle :)
kívéve az Orbánostrabantost xd -
#290 orbános kispolski viszont nagyon jó volt:D