449
Volition, THQ
-
#49 20 review után 90,2% Akkor mégsem lehet olyan rossz! -
#48 Developer Interview -
#47 jah ez egy ellenpélda.
Lista élén, mint sokáig az Undercover.... Mu-ha-ha..... -
#46 Wii FiT most nagyon pörög angliában, állandóan csak az első helyen van eladás szempontból. -
#45 Nekem is tetszik. Ezeken az elemzőkön csak nevetni tudok. Okosok megmondták annak idején azt is, hogy az NDS és a Wii halva született ötlet volt....hát ha a 100+ és 50+ milliós eladás halva született ötlet akkor igazuk volt :) Nem beszélve a rájuk eladott játékmennyiségből. Egyetlen bajom, hogy PCn akartam ezt játszani, de elhalasztották augusztusig így kénytelen leszek boxra megvenni -.- -
#44 én játszogatok vele xboxon. És szerintem iszonyatkemény.
Más véleménye meg hidegen hagy.
Ien rombolos és ennyire szép cuccot még nme láttaam. -
#43 Nem lesz sikeres a Red Faction Guerilla?? -
#42 Ilyen rombolhatóság mellett elég nagy kár :/ Előre félek a gépigény miatt. -
#41 Nem fogja támogatni!
Red Faction Guerill:
Engine :
Geo-Mod 2.0
Havok (Physics Engine) -
#40 Azt nem tudni, hogy támogatni fogja-e a physx-et PCn? -
#39 zért van remény hogy júniusban kapjunk demót. -
#38 A Saints Row 2 esetében is ezzel a szöveggel álltak elő. Eredmény: egy nagy kalap ... Szerintem ezt is ugyanúgy el fogják cseszni. Nem véletlen, hogy demot se kapunk. Lenne egy javaslatom, hogy a kedves fejlesztő urak hova menjenek és ott kivel mit csináljanak. -
#37 Az Unreal Engine továbbfejlesztett motorját használó környezetrombolós Red Faction Guerila számítógépes verziója több hónapot késik. PC verzió jelen állás/megerősítés szerint augusztusban fog megjelenni, míg a next-gen konzolokra már június első hetében tiszteletét teszi a boltok polcain a THQ gondozású produktum. A játék PC-s verziója 50 euróba fog kerülni, s a csúszási időt a fejlesztők a kiváló portolásra és az optimalizálásra fogják fordítani.
Info: Gamepod -
#36 12 új kép -
#35 Red Faction: Guerilla - Hamarabb érkezik!
Ritkaság, hogy nem késésről, hanem előrehozott megjelenésről számolhatunk be.
A Volition csapata úgy látszik nem pihent az elmúlt hetekben. A Red Faction: Guerilla ugyanis a tervezettnél egy héttel előbb, június 5-én jelenik meg. Az ilyen hírek ritkák, mint a fehér holló, mert általában ugye csak késésekről számolhatunk be.
Az egykor jól csengő Red Faction nevet feltámasztani igyekvő THQ azonban most bekeményített, és nem hagyta a fejlesztőket lazítani. A Red Faction: Guerilla elméltileg egyszerre érkezik majd Xbox 360-ra, PlayStation 3-ra, és PC-re is. Csak aztán a nagy sietség miatt, nehogy valami félkész borzadályt kapjunk...
info: Gamestar -
#34 1. Olvass vissza
2. Gugli -
joe1980 #33 Sziasztok.Az lenne a kérdésem,hogy PC-re mikor lesz demo,mert A THQ arra is igért (gondolom),és még mindig semmi. -
#32 Magyar demó videóteszt -
#31 néztem demot ma .... zsír a fizikusz -
#30 Képek -
#29 Én is toltam vele és nem tudom miért ennyire negatívak a vélemények. Rombolhatóság és a fizika ott van a toppon szvsz mást meg nem nagyon lehet kivenni a demóbol. Jó kis sandbox játék lesz ami nálam már egy plusz pont. Nem kell ezt temetni nem olyan rossz ez. -
#28 Ez várható is volt... én se várok többet a játéktól, csak a nagy hype megy körülötte -
#27 Xbox 360-on már elérhető a demó! Egy vélemény a játékról:
"Hulladék.Az tény hogy a fizika messze van attól hogy itt bármi féle jövő bemutatáról beszéljünk, de rombolhatóság nem rossz, vannak benne jó dolgok, igaz suta dolgok is akadnak bőven. Az AI félelemesen buta tud lenni. A grafika wííre való kb, tudtam hogy ez lesz, a sivatag közepén pár épület, amit lehet rombolni, csodálatos dolgokat rejt magában ez a lehetőség, kb semmit:D ment valami idióta zene a háttérben megállás nélkül, valami félelemetesen primitív és idegesítő az egész gémpléj, a dizájn 0a, komolyan mondom ebbe a játékba egyetlen értelmes dolog van az az hogy a nagy épületeket szét lehet robbantani, ez tényleg működik, de semmi értelme. Mondjuk az vicces volt amikor azzal a munkarobottal végigsétáltam mindent mint ha ott sem lenne, mint a kés vajon, ez is hűen tükrözi a fizikában rejlő lehetőségeket:D" -
#26 jó kis game lesz ez, most néztem gametrailersen gameplay vidiket:) -
#25 THQ tervei (Red Faction 4) -
#24 Új Trailerek -
#23 Pár új trailer -
#22 Singleplayer Preview -
#21 15 új kép + 1 Trailer -
#20 Jól értettem.De lesz majd publik is:
"Még a megjelenés előtt lehetőségünk nyílik rá, hogy mindhárom támogatott platformon (PC, X360, PS3) kipróbálhassunk a szingli kampányt, ráadásul úgy, hogy közben a használatba vehető járművek, fegyverek, és harcstílusok jó részét is megismerjük. Azok, akik előrendelik a Red Faction: Gurerilla-t a GameStop oldalán, április 3-tól már tölthetik is a kb. 1 GB-ra hízott próbaverziót. A publikus változatra csupán egyetlen héttel kell tovább várnunk."
info: Gamestar -
#19 Demo áprilisban De ha jól vettem ki akkor csak azoknak akik előrendelték.Ha nem jól értelmeztem akkor sorry! -
rambo109 #18 Mi a gépigénye?
-
#17 A Red Faction: Guerrilla elérte az Xbox 360 határait!
A Volition által fejlesztett játék elérte az Xbox 360 határait, jelentette be a fejlesztőcsapat, akik már várják a Microsoft következő konzolját.
A Gameplayer magazinnal folytatott beszélgetés közben Rick White, a fejlesztők egyik embere elárulta, hogy elérték az Xbox 360 határait. Véleménye szerint elérték azt a pontot, ahol már még egy autó elhelyezése a memóriában tenne kárt, annyira kihasználtak minden egyes területet. Minden egyes apró változtatásra fokozottan kellett figyelniük, ugyanis bármilyen apró hiba az egész rendszer leállását okozhatta. White szerint a Red Faction: Guerrilla sokkal jobban fog kinézni, mint a Gears of War második része. A fejlesztők már szeretettel várják a Microsoft következő konzolját, mert ezzel megkapják majd a lehetőséget, hogy még szebb és még jobb játékokat készíthessenek. A Red Faction: Guerrilla megjelenése január 30-án várható PC-re, Playstation 3-ra és Xbox 360-ra.
info: Gamekapocs -
#16 Még pontos megjelenési dátum sincs, de már bejelentették, hogy csúszni fog:delay -
#15 [IMG][/IMG]
átméretezve -
csak minta -
#13 Trailer ingame -
#12 Képek + Trailerek -
#11 2 trailer -
#10 ingame, interjú...