1949
  • batihu
    Köszi! Kár, hogy még csak ez van meg. A 850-es de jó lenne...
  • mcmoha
    Igen, de eddig csak egy modot talaltam, ezt. Ez csak egy auto (VOLVO 240).
  • batihu
    Sziasztok!
    Valaki meg tudná mondani, hogy a Volvo:The Game -ből az autókat át lehet tenni a Race07-be, Evo-ba?
  • gordon 24
    Lehet hibás a skin! Szedj másikat. ahova beraktad jó az fix..
  • Volvo Truck
    Sziasztok!
    Egy kis segítségre lenne szükségem.Ha letöltök egy skint és berakom ide: D:\Documents and Settings\név\Dokumentumok\SimBin\RACE 07\CustomSkins és elindítom a játékot kiválasztom az autót rányomok hogy race és kidob a játékból és kiad egy hibaüzenetet valami minidump ez mitől lehet?
    A válaszotokat előre is köszönöm/
  • pointer4
    Igen, az expansionhoz kell hogy legyen race07-ed, hogy használhasd, ami akár a GTR-EVOval is meglehet már. A 30€ csomagba benne van a race07, de a gtr-evo nincs!
  • Rainbow15
    Ha steamen megveszem a race on-t, akkor mit kapok?
    Mert ír itt 25€-ért ilyet: RACE On Expansion. Ez csak egy kieg., és kell alá egy alap, pl. race 07?
    Van egy ilyen is 30€-ért: RACE On Bundle. Ez kellene nekem, ha nincs semmi simbin játékom? Kb. ugyanannyiba kerül, mint a bolti dobozos verzió MO-n.
  • Hecker007
    már bele patchelték :)
  • Yeltzin
    nem egészen, mert mondjuk sima RACE07 indítással nincs minimap, ami az EVO-val jött (bár utoljára legalább fél éve indítottam R07-et, azóta akár bele is peccselhették) :)
  • pointer4
    Ha fel van installálva a kieg, akkor mindegy hogy race07-nek, Evonak, Stcc nek, vagy RaceOn-nak indítod, az csak a játék kezelőfelületének skinjét változtatja, a tartalom egyforma.
    pl..
    Race_Steam.exe skin=RACEOn
    vagy
    Race_Steam.exe skin=gtrevo
    az indítóikonba.
  • batihu
    Igen, nálam is minden fennt van!
  • gordon 24
    Teljesen kompatibilis.
    Amióta megvan az on csak azt használom.

Mindent lát (GTR evo, stcc, Race07) és mindennel lehet játszani vele.

• Black Ghost
    Ezt hogy érted?

Tudomásom szerint RACE-On alatt nem indítható az EVO, vagy megjelent kiegészítésként a Race-On-hoz is?
  • pointer4
    Hajjaj :D
  • Rainbow15
    Elég nagy kavarás van :)
  • pointer4
    Ja, csak 25€ a postaköltség :D
    GTR-EVOhoz ajándékba járt az STCC, ha előrendelted anno.
    És olyannyira nem igaz, hogy a Race-On nem is tartalmazza a GTR-EVO-t. Azt még a RACE-On hoz meg lehet venni plusszban.
  • Rainbow15
    Sziasztok
    Valahol olvastam, hogy GTR Evo-hoz Steamen ajándék a Race On. Ez igaz?
  • batihu
    "Nagy itt a forgalom"
  • Dietrich
    kitudnák..csakhogy a simbin híres arról, hogy magasan szarik az ilyenekre..
  • Reval
    Én is úgy emlékszem, hogy régebben mintha reális kőrszámot társított volna az adott pályához. Csodálkozom hogy ezt a hibát ennyi idő után sem bírják kijavítani. Hétfőn raktam fel az STCC-t, és ugyan ezt csinálja a svéd bajnokságban is.
  • BladeW
    Igen,, kb fel(?) eve jott ki egy patch amivel osszehoztak, hogy ne lehessen normalis bajnoksagot futni. Vagy fix kor, vagy idolimit. Thx Simbin!
  • kifli
    köszi
    meglesem, szerintem az lesz a gond :)
  • bardocz
    Field of view a neve, opciók>visual>enviroment, valami részletesség van alatta, gondolom azért állítottad át azt is, én is beleestem ebbe a hibába:-)
  • kifli
    azt hol kell? mert sehol nemtaláltam, lfs-ben is így néz ki minden ha a látószöget magasra állítom, de itt nem találtam hol kell állítani :/
  • Reval
    Hali! Lenne egy kérdésem. A bajnokságnál azt írja a játék, hogy ha egyéni szintet választok akkor futamonként változtathatom a parmétereket. Na de hogyan? Amikor a következő futamra lépek nincsen más opció, csak a futam megkezdése. Bosszantó, hogy a mindegyik pályán ugyanannyi kört kell megtenni, hiába állítom be a bajnokság elején a "reális"-at.
  • bardocz
    Látószöget nem húztad fel?
  • kifli
    akkor csak nekem nem tetszik ez a nézet?

ülés teljesen elöl van
  • batihu
    Szerintem nem szarok...Belső nézetben az ülés pozícióját lehet állítani, és az akció kamerás nézetben %-osan lehet állítani milyen közel legyen a szélvédő!
  • kifli
    mitöl lehet az hogy szarok a kameraállások a játékban? úgyértem hogy belső nézetbe nagyon távol van a akamera (seat position teljesen előre állítva) de pl külső nézet is szar, meg ha tetőnézetbe vagyok vagy a kocsi oldalánál lévő kameraállásba akkor félig belátok akocsiba. gtr evo meg race on van fent. Ja meg mégvalami lehet hogy a freetrack miatt csinálja?
  • lordt0m
    Nagyon szépen köszönöm. Végre egy gyors link.
  • mcmoha
    Probald ezt.
  • lordt0m
    Tudna valaki egy MŰKÖDŐ linket adni a GTR2 to GTR Evolution 2.0-hoz? Néztem mindenhol, Google, NoGrip Racing stb., de nem találtam csak SimRacingWorld-ön, az meg nagyon lassú.
  • Yeltzin
    valahogy így..... nem a GPU-t izzasztja, hanem a CPU-t, és az a rosszabbik eset :)
  • Alexease
    Lehet hogy nem mutatja oket (grafikailag nem lassul annyit), de attol fuggetlenul szamolnia kell, hol tartanak, mit csinalnak, mi tortenik stb:)
  • lordt0m
    A teljesítményt nem fogja rontani, mert egyszerre csak 12 ellenfelet mutat, és festések közül is már egy csomót leszedtem.
  • Yeltzin
    annyi ellenfelet lehet berakni, amennyi egyedi festés van a car filterben engedélyezett halmazban (alapjáraton az osztály számít)

szedj le új festéseket, és amennyit beteszel, annyival nő az ellenfelek száma (de óvatosan, mert 30-35 AI már nagyon szopatja a gépet)
  • lordt0m
    Neked működik ez a link? (a FileFrontos): http://www.virtualr.net/gtr2-for-gtr-evolution-20-released/
  • batihu
    Az Elise-t imádom!És igazából vezetni...Qrva jó!!! Egyszer volt szerencsém egy R változatot vezetni!
  • lordt0m
    Igen, erről tudtam én is, de a link törött. Megtaláltam a Simracingworld.com-on, csak az 9 óra mire lejön, mert nem fogok érte fizetni...
  • Black Ghost
    tess