GTR Evolution

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Meglepõ, de a hsw-n is vannak F1 modok a GTRevohoz.
sziasztok f1-s modokat hol tudok leszedni!!HELP privibe vagy akár itt!!Köszönöm elõreis!
gordon 24
Elmentek a picsába😄

Downhill!!

Alexease
<#zavart1>
Ujat ujit ujjal vagy uj ujjal ujjat ujjal?! <#zavart2>
Yeltzin
reméljük nem az "ujjat" --> <#mf2> kapja meg 😄

Ismersz?? https://www.facebook.com/mickey.startraveller

cselt
Írni kell a forgalmazónak, hogy küldjenek egy rendes kódot, kb 1 nap és megjön.
gordon 24
Igen ez szokásos ügy.. Cdprojekt a forgalmazó, irj nekik mailt.. Holnap kapod az ujjat.

Downhill!!

bardocz
Hát ez nemigaz, minden összejön😄 Most regelném a gtr evot, de az online aktivációs kód 28 karakter hosszú, és így nem tudom beírni.
Yeltzin
pedig az autopit hasznos, mert egyrészt picsa nehéz eltalálni a megfelelõ helyet (keret nincs, csak egy nyíl), másrészt gurulás közben van idõd állítgatni a pit preseten

bardocz
Köszi!
Azt jobb, ha én irányítom. Repülõrajtnál is jobb lenne, ha én irányítanám a gépet, pauban a 19. helyrõl spontán visszaesett a 22.-re, mert valamiben elakadt.
gordon 24
Az az , hogy vezese-e az autót a pitba vagy ne..

Downhill!!

bardocz
Nyííháááá, lenguage index=0 megoldja a problémát. Dokument&settingsben eddig nem kereste, mert nem tudtam, hogy ott is van valami.
a dokumentumok/Simbin mappában a config.ini-fáljban a LANGUAGEINDEX=8 -at állítsd 0-ra
bardocz
Köszi, így világos!
De nem lehet angolra váltani? Ez valami borzasztó, már megszoktam, hogy angol, erre átír minden dolgot benne. Van valami autobox is, na arról gõzöm sincsen, hogy mi a rák lehet.
gordon 24
Nahh aszondja.. Fog frissiteni a magyar nyelvezete. Utánna elviselhetõ lesz, sõt egész jó!

A Steam Steam apps mappában van a játék.
A Program filesben azért üres szerintem, mert a régi volt ott.

A Dokumentum&settingsnél van egy race07 file. Oda kell rakni a festéseket meg ilyesmit.

A pályákat, modokat stb. Steam/steamapps/teneved/race07 be.

Ha valami kell szolj segítek!

Downhill!!

bardocz
Normális, hogy a program filesban a race07 mappa full üres?
bardocz
Na sikerült. Adjatok angol nyelvi fájlokat, mert ettõl lerohad az agyam, olyanok vannak benne :S
bardocz
Ez a kurva steam csak nekem nem mûködik, vagy van most vele valami? Aktiválnám a játékot, erre csak feldolgoz hosszasan, majd kiírja, hogy a steam kiszolgáló nem elérhetõ.
simcompany
Na mégegyszer megreklámozom.

Hamarosan egy igen érdekes bajnokság veszi kezdetét a SIMCo rendezésében. A GTR Evolution játékkal lebonyolított 12 órás viadal elsõre talán ijesztõ lehet, de nincs ok az aggodalomra, nem áll szándékunkban egyben lefutni a versenyt. A lebonyolítás nagyon egyszerû mégis ebben rejlik az érdekessége.
A 12 órát 8 db 1,5 órás futamra bontjuk, és ezek a 90 perces futamok kéthetente Péntekenként kerülnek megrendezésre.
Mivel sok kérdés merülhet fel,így ezeket fel is teszem és meg is válaszolom, így talán a legjobban érthetõ.

1. Melyik Nürburgring?
Nem a szokásos GP vonalvezetés, hanem a VLN 24 órás futamokon alkalmazott 25km-es verzió, amely lényegében a régi Nordschleife, azaz a zöld pokol.

2. Hogy tanulom meg a pályát?
Igen, a pálya nagyon hosszú és nehéz. Bár a tesztek most is zajlanak (a szerver fut 0-24 órában) valószínûleg csak versenyek után tudod a pályát pontosan elsajátítani. Várhatólag a mezõny a 2-3. futamra rázódik bele, de természetesen akár egy papírjegyzet, vagy egy kinyomtatott kis térkép is segít, és persze a játékban is bekapcsolható a térkép.

3. Hogy alakul ki a rajtsorrend a futamok elõtt?
Az egyik legnagyobb probléma, hogy a GTR EVO-ban nem lehet rajtsorrendet készíteni, így a futamok elõtti szabadedzés, illetve szerverhez való csatlakozás idejétõl függõen kerülnek a versenyzõk a rajtrácsra. Mivel a futam igencsak hosszú, így könnyen lehet a pozíciódon javítani.

4. Hogyan alakul ki az eredmény?
Aki megnyeri a futamot, az a 90 percet kapja jóváírva, a többiek a hátrányuknak megfelelõen kapják meg az idejüket. BBõvebben >>

5. Van esélyem ha kihagyok futamot?
Természetesen ez hátrány, de egy fordított handicap rendszernek köszönhetõen próbáljuk csökkenteni ezt a lemaradást. Bõvebben >>

6. Ki a gyõztes?
Aki a 8. futam után a legkevesebb idõ alatt teljesítette a távot. Itt egy kis anomália történik, hisz valószínûleg a gyõztes ideje több lesz, mint 12 óra (hacsak nem nyer minden futamon). De röviden az a nyertes, akinek a legkevesebb lesz az ideje.

7. Hogy lehet jelentkezni?
A bajnokságban a SIMCo tagok indulhatnak, de mivel az év végégig már csak 1000 Ft a nevezés, ez már csak jelképes. Minden az idén megkezdett bajnokságot, az idei tagsággal be lehet fejezni. Ha már tag vagy, a fórumban nevezhetsz. Bõvebben >>

8. Milyen autókkal versenyzünk?
A GTR Evolution alapcsomagjában szereplõ GT Sport kategóriával. Egyéni skinek megengedettek.

www.simcompany.hu

Head of SIMCO http://www.simcompany.hu

Az online es offline verzio elvileg nem veszik ossze. En egyebkent ugy csinaltam, hogy megvettem steamen a kulcsot, aztan - ha mar le volt toltve - a warez verzio online opciojat valasztottam, aktivaltam a kulccsal es voila! Mar updatelta is magat steamen.
bardocz
Lewarezolt race 07-et érdemes letörölni, mielõtt az eredetit feltelepítem?
arty
azért nem semmi elcseszett egy "csomag" ez igy

Forza.

batihu
<#wave>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman

bardocz
Köszönöm, úgy érzem most végleg megvilágosodtam<#nevetes1>
batihu
Az nem, úgyhogy mellé meg kell venned a Race07-et, így jössz ki 3580 Ft-ból!

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman

bardocz
Jajó, értem már, köszi!
De akkor gondolom, hogy az olcsósított evo nem tartalmazza a race07-et.
Yeltzin
"Emellé még meg kell veni a race07-et meg evot is, nem?"

RACE07 az az ALAP, azt semmihez nem kell megvenni, mivel az maga a platform, amire az összes kiegészítõ épül.

Az EVO az STCC és a Race ON kiegészítõk, ezeket lehet különbözõ csomagokban, kiszerelésekben megvenni, de KÜLÖN EGYIK SEM MÛKÖDIK, mivel vagy Race 07-re telepíted, vagy teljes verziót veszel, amiben viszont ott a R07. Érthetõ ez így?

bardocz
Ennyim sajna most nincsen. De miért jobb ár? Emellé még meg kell veni a race07-et meg evot is, nem?
gordon 24
Át lehet! Az egész beépül evo alá is!

Ugyan olyan mint az stcc the game! Abban is csak a race07 van alapból, de ha az evohoz vezsed meg, abban is benne van..

Downhill!!

batihu
Próbaképpen nekem csak az offline verzió van meg! <#wink> Úgy láttam, hogy a WTCC2008 +Okayama, STCC, Volvo+Opel+Audi amivel több van benne, valamint az amerikai muscle car-ok, bajnokságok+ egy pár pálya pl. Laguna Seca. Sajnos a GTPro,Gtsport,GtClub , tehát az Evo autók nincsenek benne. Ami fáj az a Nord mert azt alapból nem láttam benne!
Jó lenne, ha az Evo-ba át lehetne tenni a +autókat és a +pályákat is!

pointer4
Itt elõvételben a RaceOn 7200, és ebben az STCC is benne van. Valószínû jobb ár, mint a 2*1800, és steamen raceon-ra feltolni majd.
bardocz
576-ban is jóárúsítva van a játék.
bardocz
Nem baj, ráérünk<#smile>
Amúgy hol lehet kapni, és mennyiért?
batihu
O.K.! <#eljen> Sajna a teszt elmaradt, mert késõn értem haza, majd holnap! <#rinya>

bardocz
Hát ez mindenképpen érdekel engem is:-) Ha lesz majd valami bajnokság, és nekem is meglesz, akkor mehetnénk egy csapatban😉
bardocz
Elsõ sikánban a jobbost szoktam szûken venni, elsõ körben versenyen nem volt gumibála. Aztán ami visz fel a nagy szûk sikánhoz, ott ritkán belül vágom le, ezt nem értékeli a program, mondjuk ezt meg is értem, néha meg a kiszélesítéssel van gondja. Máshol csak ha nagyot hibázok, akkor szoktam.
batihu
Dávid, ma letesztelem a Lada 110 WTCC-t a Race On-ban! Majd megírom, hogy milyen, erre vártam már régen!<#vigyor2>

Yeltzin
akkor nem vágom, melyik sikánt VÁGOD 😊

bardocz
Én is igazi versenyre gondoltam, megnéztem a 2009-es verseny elsõ körét, és az elsõ sikánban nincsen gumi. Aztán lehet késõbb odapakolják, és csak a biztonság kedvéért veszik el. Amúgy érdekes, hogy a GTL-ben volt gumi Imolában.
Yeltzin
igazi versenyekre értettem a gumit, sajnos a játékban ez nincs :S

bardocz
Azokon az íveken, ahol én autózok, még nem láttam gumibálát, max amikor odagurult. Ne nagy vágásra gondolj, hanem csak szimplán agresszívan megyek rá néhol a rázókõre véletlenül, mert kicentizem, és levágásnak írja. Sokszor a kiszélesítést is, amit pl Brands Hatchban nem.
Yeltzin
és meg is kapják a büntetést.... nem is értem, hogy gondolod ezt a "szabálymódosítást"... normális esetben ott egy gumibála, és az elsõ vágásnál tönkrebaszod a verdát, nincs alkudozás, hogy 3 vagy 5

lassítani kell, okosan kezdeni az ívet, hogy minél hamarabb tudj gyorsítani - tipikusan az a helyzet, ahol fékezéssel több idõt nyersz, mint padlógázzal

Black Ghost
ez igaz 😄
bardocz
Háde Imolában még az életben is vág mindenki:-D
Black Ghost
Naaa, de hát ilyet nem szabad csinálni. <#ejnye1>
bardocz
Valamit át lehet írni ahhoz, hogy ne 3, hanem mondjuk 5 vágás után küldjön ki a gép boxba?
bardocz
Van valakinek bármiféle tippje Imolában a sikánhoz? '07-es Leon-nal próbálom. Úgy érzem ott veszítek sok idõt, amúgy 2:02.1-et futottam most legjobbnak asszem. De ott a géphez képest veszítek fél sec-et(95%AI)
batihu
Mondtam én neked, hogy nem rossz! <#eljen><#wink>

bardocz
Wáow, hát ennyiért amint tudom veszem is meg. Leszedtem a race07-et, és a wtcc része naggyon nagyon tetszik. Meg a radical is brutál, bár az iracingban jobban bejön😄
batihu
Dávid, itt vedd meg, de külön! CD Galaxis