1949
  • Laceee
    Meglepő, de a hsw-n is vannak F1 modok a GTRevohoz.
  • kiscody
    sziasztok f1-s modokat hol tudok leszedni!!HELP privibe vagy akár itt!!Köszönöm előreis!
  • gordon 24
    Elmentek a picsába:D
  • Alexease

Ujat ujit ujjal vagy uj ujjal ujjat ujjal?!
  • Yeltzin
    reméljük nem az "ujjat" --> kapja meg :D
  • cselt
    Írni kell a forgalmazónak, hogy küldjenek egy rendes kódot, kb 1 nap és megjön.
  • gordon 24
    Igen ez szokásos ügy.. Cdprojekt a forgalmazó, irj nekik mailt.. Holnap kapod az ujjat.
  • bardocz
    Hát ez nemigaz, minden összejön:D Most regelném a gtr evot, de az online aktivációs kód 28 karakter hosszú, és így nem tudom beírni.
  • Yeltzin
    pedig az autopit hasznos, mert egyrészt picsa nehéz eltalálni a megfelelő helyet (keret nincs, csak egy nyíl), másrészt gurulás közben van időd állítgatni a pit preseten
  • bardocz
    Köszi!
    Azt jobb, ha én irányítom. Repülőrajtnál is jobb lenne, ha én irányítanám a gépet, pauban a 19. helyről spontán visszaesett a 22.-re, mert valamiben elakadt.
  • gordon 24
    Az az , hogy vezese-e az autót a pitba vagy ne..
  • bardocz
    Nyííháááá, lenguage index=0 megoldja a problémát. Dokument&settingsben eddig nem kereste, mert nem tudtam, hogy ott is van valami.
  • Laceee
    a dokumentumok/Simbin mappában a config.ini-fáljban a LANGUAGEINDEX=8 -at állítsd 0-ra
  • bardocz
    Köszi, így világos!
    De nem lehet angolra váltani? Ez valami borzasztó, már megszoktam, hogy angol, erre átír minden dolgot benne. Van valami autobox is, na arról gőzöm sincsen, hogy mi a rák lehet.
  • gordon 24
    Nahh aszondja.. Fog frissiteni a magyar nyelvezete. Utánna elviselhető lesz, sőt egész jó!

A Steam Steam apps mappában van a játék.
    A Program filesben azért üres szerintem, mert a régi volt ott.

A Dokumentum&settingsnél van egy race07 file. Oda kell rakni a festéseket meg ilyesmit.

A pályákat, modokat stb. Steam/steamapps/teneved/race07 be.

Ha valami kell szolj segítek!
  • bardocz
    Normális, hogy a program filesban a race07 mappa full üres?
  • bardocz
    Na sikerült. Adjatok angol nyelvi fájlokat, mert ettől lerohad az agyam, olyanok vannak benne :S
  • bardocz
    Ez a kurva steam csak nekem nem működik, vagy van most vele valami? Aktiválnám a játékot, erre csak feldolgoz hosszasan, majd kiírja, hogy a steam kiszolgáló nem elérhető.
  • simcompany
    Na mégegyszer megreklámozom.

Hamarosan egy igen érdekes bajnokság veszi kezdetét a SIMCo rendezésében. A GTR Evolution játékkal lebonyolított 12 órás viadal elsőre talán ijesztő lehet, de nincs ok az aggodalomra, nem áll szándékunkban egyben lefutni a versenyt. A lebonyolítás nagyon egyszerű mégis ebben rejlik az érdekessége.
    A 12 órát 8 db 1,5 órás futamra bontjuk, és ezek a 90 perces futamok kéthetente Péntekenként kerülnek megrendezésre.
    Mivel sok kérdés merülhet fel,így ezeket fel is teszem és meg is válaszolom, így talán a legjobban érthető.

1. Melyik Nürburgring?
    Nem a szokásos GP vonalvezetés, hanem a VLN 24 órás futamokon alkalmazott 25km-es verzió, amely lényegében a régi Nordschleife, azaz a zöld pokol.

2. Hogy tanulom meg a pályát?
    Igen, a pálya nagyon hosszú és nehéz. Bár a tesztek most is zajlanak (a szerver fut 0-24 órában) valószínűleg csak versenyek után tudod a pályát pontosan elsajátítani. Várhatólag a mezőny a 2-3. futamra rázódik bele, de természetesen akár egy papírjegyzet, vagy egy kinyomtatott kis térkép is segít, és persze a játékban is bekapcsolható a térkép.

3. Hogy alakul ki a rajtsorrend a futamok előtt?
    Az egyik legnagyobb probléma, hogy a GTR EVO-ban nem lehet rajtsorrendet készíteni, így a futamok előtti szabadedzés, illetve szerverhez való csatlakozás idejétől függően kerülnek a versenyzők a rajtrácsra. Mivel a futam igencsak hosszú, így könnyen lehet a pozíciódon javítani.

4. Hogyan alakul ki az eredmény?
    Aki megnyeri a futamot, az a 90 percet kapja jóváírva, a többiek a hátrányuknak megfelelően kapják meg az idejüket. BBővebben >>

5. Van esélyem ha kihagyok futamot?
    Természetesen ez hátrány, de egy fordított handicap rendszernek köszönhetően próbáljuk csökkenteni ezt a lemaradást. Bővebben >>

6. Ki a győztes?
    Aki a 8. futam után a legkevesebb idő alatt teljesítette a távot. Itt egy kis anomália történik, hisz valószínűleg a győztes ideje több lesz, mint 12 óra (hacsak nem nyer minden futamon). De röviden az a nyertes, akinek a legkevesebb lesz az ideje.

7. Hogy lehet jelentkezni?
    A bajnokságban a SIMCo tagok indulhatnak, de mivel az év végégig már csak 1000 Ft a nevezés, ez már csak jelképes. Minden az idén megkezdett bajnokságot, az idei tagsággal be lehet fejezni. Ha már tag vagy, a fórumban nevezhetsz. Bővebben >>

8. Milyen autókkal versenyzünk?
    A GTR Evolution alapcsomagjában szereplő GT Sport kategóriával. Egyéni skinek megengedettek.

www.simcompany.hu
  • BladeW
    Az online es offline verzio elvileg nem veszik ossze. En egyebkent ugy csinaltam, hogy megvettem steamen a kulcsot, aztan - ha mar le volt toltve - a warez verzio online opciojat valasztottam, aktivaltam a kulccsal es voila! Mar updatelta is magat steamen.
  • bardocz
    Lewarezolt race 07-et érdemes letörölni, mielőtt az eredetit feltelepítem?
  • arty
    azért nem semmi elcseszett egy "csomag" ez igy
  • batihu
  • bardocz
    Köszönöm, úgy érzem most végleg megvilágosodtam
  • batihu
    Az nem, úgyhogy mellé meg kell venned a Race07-et, így jössz ki 3580 Ft-ból!
  • bardocz
    Jajó, értem már, köszi!
    De akkor gondolom, hogy az olcsósított evo nem tartalmazza a race07-et.
  • Yeltzin
    "Emellé még meg kell veni a race07-et meg evot is, nem?"

RACE07 az az ALAP, azt semmihez nem kell megvenni, mivel az maga a platform, amire az összes kiegészítő épül.

Az EVO az STCC és a Race ON kiegészítők, ezeket lehet különböző csomagokban, kiszerelésekben megvenni, de KÜLÖN EGYIK SEM MŰKÖDIK, mivel vagy Race 07-re telepíted, vagy teljes verziót veszel, amiben viszont ott a R07. Érthető ez így?
  • bardocz
    Ennyim sajna most nincsen. De miért jobb ár? Emellé még meg kell veni a race07-et meg evot is, nem?
  • gordon 24
    Át lehet! Az egész beépül evo alá is!

Ugyan olyan mint az stcc the game! Abban is csak a race07 van alapból, de ha az evohoz vezsed meg, abban is benne van..
  • batihu
    Próbaképpen nekem csak az offline verzió van meg! Úgy láttam, hogy a WTCC2008 +Okayama, STCC, Volvo+Opel+Audi amivel több van benne, valamint az amerikai muscle car-ok, bajnokságok+ egy pár pálya pl. Laguna Seca. Sajnos a GTPro,Gtsport,GtClub , tehát az Evo autók nincsenek benne. Ami fáj az a Nord mert azt alapból nem láttam benne!
    Jó lenne, ha az Evo-ba át lehetne tenni a +autókat és a +pályákat is!
  • pointer4
    Itt elővételben a RaceOn 7200, és ebben az STCC is benne van. Valószínű jobb ár, mint a 2*1800, és steamen raceon-ra feltolni majd.
  • bardocz
    576-ban is jóárúsítva van a játék.
  • bardocz
    Nem baj, ráérünk
    Amúgy hol lehet kapni, és mennyiért?
  • batihu
    O.K.! Sajna a teszt elmaradt, mert későn értem haza, majd holnap!
  • bardocz
    Hát ez mindenképpen érdekel engem is:-) Ha lesz majd valami bajnokság, és nekem is meglesz, akkor mehetnénk egy csapatban;)
  • bardocz
    Első sikánban a jobbost szoktam szűken venni, első körben versenyen nem volt gumibála. Aztán ami visz fel a nagy szűk sikánhoz, ott ritkán belül vágom le, ezt nem értékeli a program, mondjuk ezt meg is értem, néha meg a kiszélesítéssel van gondja. Máshol csak ha nagyot hibázok, akkor szoktam.
  • batihu
    Dávid, ma letesztelem a Lada 110 WTCC-t a Race On-ban! Majd megírom, hogy milyen, erre vártam már régen!
  • Yeltzin
    akkor nem vágom, melyik sikánt VÁGOD :)
  • bardocz
    Én is igazi versenyre gondoltam, megnéztem a 2009-es verseny első körét, és az első sikánban nincsen gumi. Aztán lehet később odapakolják, és csak a biztonság kedvéért veszik el. Amúgy érdekes, hogy a GTL-ben volt gumi Imolában.
  • Yeltzin
    igazi versenyekre értettem a gumit, sajnos a játékban ez nincs :S