57
  • ProClub
    Postfix, DNSBL, HELO, Reverse DNS szűrés, Fail2ban, PostGrey, Amavis (Razor, Pyzor, DCC, Spamassassin) plusz néhány script és program, ami gondoskodik ezek épségéről. Ez a mennyiség képes a napi kb 20000 spam 9x %-ának szűrésére.
  • arrakistor
    hát ha ez igaz, megeszem a cipőmet, mint a Csintalan.
  • arrakistor
    pfff , hagyjá má... ki az a bénaságtiporta, aki spammol és bebukik vele??

semmi kódolt csatorna, semmi nyílt hotspot furgonból???
    semmi helyváltoztatás?? ( a lista begyűjtésekor)

semmi melóhelyről/távvezérelt rimót zombipcről való bulkozás ???

hát ínnye neki a héccázát

aszta hétmega nyócátt!!

elhúzzúk a nótáját !!
  • homeless
    Milyen mail szervert használtok? Ha postfix-et, akkor javaslom mellé a postgrey nevű spamszűrőt. Szinte semmi erőforrást nem fogyaszt ellenben kiszűri a spam-ek 95%-át.
  • homeless
    Jááááááj geci mekkora kamu:D:D:D
  • Cleawer
    Papír, ceruza,és másolja le az összes elküldött levelet.A képeket is rajzolja le ám!A 3. csomag papír után lehet hogy gondolkozna egy keveset...
  • rigidus
    > A reklámban mindig is nagy biznisz volt.

A munkaban is.

> Egyik haverom a saját listáit árulta, nemrégen hagyta abba mert már a hírközlési hatóság nyagatta. Csak néhány hónaig csinálta, napi tíz percet foglalkozott vele és kb 15-20 millióra becsülöm a hasznát.

Szerencseje, hogy nem vagyok torvenyalkoto. Egyenkent irtatnam le vele azt amit szetkuldott miutan hangosan felolvasta oket, utana meg kifizettetnem vele a kart amit okozott, jelentos buntetes kisereteben.
  • Ferrer
    Van valaki olyan hülye, hogy miután szétspammelték a levelesládáit vagy a gépét, még érdeklődik a reklámok tárgya iránt? :O
  • rigidus
    > Amennyiben a schleswig-holsteini származású férfi tovább folytatja a tevékenységét, mint ahogy tette azt az első fokú ítélet kihirdetése után is, akkor akár 250 000 eurós pénzbüntetésre ítélhetik, sőt akár börtönbe is kerülhet.

En eppen az elobb kaptam egy hotmail-es spam-et. Csak nem az emberunk?

> A redmondi szoftveróriás 2006-ban indított globális spamellenes kampányt és azóta egyre több spammer ellen lépett fel.

Ez a kormanyoknak es az internet szolgaltatoknak is eszebe juthatna mar.
  • ProClub
    Kedves Frayer,

nem akarok drasztikus lenni, pedig akár lehetnék is. Remélem, sosem visz arra a rossz sorsod, hogy szervert kelljen üzemeltetned, ne adj isten a költségeket fedezni. Pl. a megállíthatatlan spam áradat miatt feküdt meg a volt sulim egész hálózata egy pár hónapig, amíg végül keresztül vittük az én szerveremen, ami most kb a kapacitásai 10-20%-át arra használja, hogy szűrjön. És mindezt úgy, hogy jónéhány egyedi programot írtam hozzá, mert az eredeti nem bírta az iramot egyedül. Ezek után akár pénzben is ki lehetne fejezni, hogy mennyi kárt okoznak azok a hülyék, akik az ilyen félig vagy egészen illegális ötletekbe a hülye reklámleveleitek alapján belemennek és szórják nagy vigyorogva az eperízű tamponreklámjaikat.

Maradok öszinte rajongással

J
  • Frayer
    A reklámban mindig is nagy biznisz volt.
    Egyik haverom a saját listáit árulta, nemrégen hagyta abba mert már a hírközlési hatóság nyagatta. Csak néhány hónaig csinálta, napi tíz percet foglalkozott vele és kb 15-20 millióra becsülöm a hasznát. Nemrégen vett belőlle egy Corvettet meg egy kisebb hobby nyaralót.
    60 ezer ft ért adott 10 ezer db címet.
    Én csináltam neki a dinamikusan tartalmat változtató programot, hogy minden levél egyedi legyen és ne tudják egykönnyen kiszűrni a tartalom alapján.
    De nem kellett nagyon komolyan vennem mivel úgy néz ki itt magyarországon nem szűrnek olyan erősen mint a hotmailnál vagy yahoonál.
  • magyarvok
    Reklám.
    A reklámban pedig óriási pénz van.
  • Visor
    Szép és okos megoldás. Csak így tovább.
  • Riddick
    Köcsög spammerek
  • ziipp
    Ezek szerint vannak spamküldő cégek, akiket azért fizetnek, hogy ilyen szarok küldjenek szanaszét a neten? Idáig valami olyasmi hitben voltam, hogy színtiszta rosszindulat vezeti az ilyeneket. :b
  • Midas
    nice
  • Hawaii
    Csak így tovább!