Spamküldő ellen nyert pert a Microsoft
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A reklámban mindig is nagy biznisz volt.
Egyik haverom a saját listáit árulta, nemrégen hagyta abba mert már a hírközlési hatóság nyagatta. Csak néhány hónaig csinálta, napi tíz percet foglalkozott vele és kb 15-20 millióra becsülöm a hasznát. Nemrégen vett belõlle egy Corvettet meg egy kisebb hobby nyaralót.
60 ezer ft ért adott 10 ezer db címet.
Én csináltam neki a dinamikusan tartalmat változtató programot, hogy minden levél egyedi legyen és ne tudják egykönnyen kiszûrni a tartalom alapján.
De nem kellett nagyon komolyan vennem mivel úgy néz ki itt magyarországon nem szûrnek olyan erõsen mint a hotmailnál vagy yahoonál.
Egyik haverom a saját listáit árulta, nemrégen hagyta abba mert már a hírközlési hatóság nyagatta. Csak néhány hónaig csinálta, napi tíz percet foglalkozott vele és kb 15-20 millióra becsülöm a hasznát. Nemrégen vett belõlle egy Corvettet meg egy kisebb hobby nyaralót.
60 ezer ft ért adott 10 ezer db címet.
Én csináltam neki a dinamikusan tartalmat változtató programot, hogy minden levél egyedi legyen és ne tudják egykönnyen kiszûrni a tartalom alapján.
De nem kellett nagyon komolyan vennem mivel úgy néz ki itt magyarországon nem szûrnek olyan erõsen mint a hotmailnál vagy yahoonál.
I love to walk in the rain, because no one knows im crying
Szép és okos megoldás. Csak így tovább.
Köcsög spammerek
Ezek szerint vannak spamküldõ cégek, akiket azért fizetnek, hogy ilyen szarok küldjenek szanaszét a neten? Idáig valami olyasmi hitben voltam, hogy színtiszta rosszindulat vezeti az ilyeneket. :b
nice <#taps>#taps>
the world is mine
Csak így tovább!<#eljen>#eljen>
← ElőzőOldal 2 / 2