13
Ingyenes MMORPG... de fizethetsz is extrákért...
  • csgj
    Mondjuk nálam eddig tartott a móka, most már csak unalom és uninstall lett belőle :D De jó játék, csak túl egyszerű, semmi különös nincs benne, ezért hamar meg lehet unni...
  • 0Fritz0
    Legalább nem kell egy életen át farmolni. :)
  • BEAST #11
    lehet enis meglesem :o
  • Cat 02 #10
    Mert fizetőssel van csak
  • Énvagyokazapád
    az is van, miért szomorkodol?
  • Kicsikiraly
    érdekes lehet :D lehet megnézem ^^
  • csgj
    Skilleket lehet cserélgetni, vásárolni... de amúgy totál pvp.
  • RAZOR27
    Én már régebben játszottam vele, nagyon jó, csakhát a kezdők ritkán élik túl az első néhány percet xD
  • Cat 02 #5
    Megleste, pont íjász akartam lenni :S

btw itt fejlődés, új cuccok nincs is ? Csak PvP semmi PvE ?
  • GCsab
    Nézd meg a honlapon...
    De egyébként vannak ja:)
  • Cat 02 #3
    Fajok, kasztok vannak ?
  • GCsab
    Hmmm! Jól hangzik é jól néz ki :)
    Letöltöm :P
  • csgj
    Itt lehet regisztrálni egy ingyenes verzióra, ami valójában teljes verzió, csak a fizetősért kapsz extrákat is... Pl: 2 plusz karakterslot, 2 új karaktertípus. De semmi különös egyéb extra nincs. Én is az ingyenessel játszom természetesen :P Grafikailag nagyon szép, ha maxra állítunk mindent. A diablohoz tudnám hasonlítani, és tulajdonképpen csak PVP van benne. Vannak különféle pályák, melyeken 2 csapat küzd meg egymással. A pályákon relic-eket lehet gyűjteni, azaz elfoglalni. Akinek megvan az összes relic, nyert. Legalábbis én így láttam eddig, mert én is csak most kezdtem.

Mivel magyar játékossal még nem találkoztam, gondoltam nyitok SG-n neki topicot, hátha van valaki aki ki szeretné próbálni. Az egész kliens össz-vissz kb 100 mega, és nem patch-el sokáig. Sztem megéri! (Na és szerencsére nem mangás, amit én utálok :D)