1135
  • Prince23
    Ha aktiválod a voice-kommt a V-vel, és mondod NOW, akkor lövi egyszerre a kettőt.
  • The Protector
    Nah.Kiakasztottam a demót.Behoztam a 3 repülőt.Úgy tudod behozni h eléred a rank3-at.Nem nehéz3x lenyomod a riói küldetést.
    Hiba eddig nekem annyi fordult elő h néha csak simán repülök és magától ellő rakétát.Nem tom miért csinálja(lehet rákönyökölök a spacera.
    Az ucsó repcsi amit megkapsz azzal aztán lehet air driftelni.A végsebességet 2600km/h ig mértem.De ment volna tovább is csak jött egy átvezető és utána alap sebességgel folyxtattam.
  • Dominic901
    nektek nincs olyan probléma hogy akadoznak a hangok meg késnek néha?
  • balee4
    király nem indul a játék, ubi logó lefut és lefagy (vmi dump file-ra hivatkozik) igaz csak a laptopomon próbáltam ki, de mennie kéne
  • balee4
    tényleg nagyon jó lett:D
    király akkor maxon fog futni, mindjárt telepítem:D
  • robotnyk
    megnéztem a fórumot, nem 15, nem 13. 12. :p
  • Prince23
    Március 13

a románok nem hazudtak az optimalizlás teréről:)...
  • robotnyk
    15dike.
  • nyirog
    Szerintem jó :)
  • nyirog
    hát ez valami hatalmas, a Blazing Angels után nem hittem fogok még jobb irányítást látni repülős játékban és lám most látok :D. irányításban ami először szembetűnt az az éles és íves kanyar bevételének mássága és könnyebbsége(gondolom h még jobban kézre álljon az irányítás), de ami koronázatlan király az egyértelműen az, hogy mikor nyomom sokáig az S -et akkor kikapcsol a hajtómű és átkozottul éles és kicentizett mozdulatukat is képes vagyok végrehajtani, valami fenomenális :P. Ja és hangrobbanás foreva XD!!!
  • The Protector
    Nekem minden csutkára húzva 40-90fps el megy.Kurvajól van optimalizálva.És az irányítás is fasza lett.TÖKÉLETES:Jó kikapcsolódás.Mikor jön a teljes?
  • Prince23
    Tökéletes:)
  • Hellsing47

bannernak?
  • nyirog
    Azt tudja valaki, hogy Magyo.-n menyibe fog kerűlni a játék és mikor jelenik meg itthon -> lesz lokalizációja (csak a kíváncsiság kedvéért, habár voice komm miatt kétlem), mert cdgalaxis oldalán mégelőjegyezni sem lehet? Bannere nem lesz a topiknak?
  • balee4
    te grebber tökéletesen fut maxon?
  • Thanatos
    a tömegben van a pénz, a tömeg az arcade cuccokat szereti akár pc-n akár konzolon, két-fele meg nem fejlesztünk ergo marad a konzolositot itt is ott is, meg az arcade cuccok amúgy is jobban mennek mint a szimek, ennyi, ahol a pénz van ott van minden, így pl az általad említett grafikai részletesség is, sajnos szimeket nem éri meg annyira fejleszteni mint a tömegeknek szóló cuccot, ennek én se örülök de sajnos a mai játékipar erről szól
  • repvez
    nem szeretnék offtopicolni de elég szomoru, hogy a konzolosok miatt vagy abbol csinálnak PC-konverziot vagy a PC-set csinálják meg szarul hogy a konzolosok is tudjanak játszani vele.
    Sajnos nem az a hozzáálás, hogy aki szimulátorozni akar az vegyen Pc-t aki arcadozni az konzolt, hanem mindent egyesitenek és igy a Pc-seknek kihasználatlanul maradnak a bill. gombjai mert a konzolon jo esetben 10 gombot tud használni csak :(
  • Prince23
    Igeeeeeeeeeeeeen Itt is van VOICE-KOMM
    V-vel aktiváljuk, ha pl azt mondjuk, hogy now" akkor kilövi a játékot.
    Már alig vároma köv Clancys kommandós játékot, ott is lesz ezek szerint voice komm!!!
    hurrá
  • robotnyk
    azt hiszem, hogy a nagyon komoly szimulációkat AAA szintű játékoknál ideje elfelejteni. mint írtam, maga a téma már régen érdekelt, de egyszerűen sem kedvem, sem tehetségem nem volt ahhoz, hogy megtanuljak egy szimulátort.
    van egyébként nehezítés, nem próbáltam, de gyanítom, hogy a realisztikus jelző arra is költői túlzás.
  • robotnyk
    full keyboardról tolom, isteni móka.
    a rioi küldetés végén a 4 ace ellen.. ejj, de poén, konstants missile lock, drift, céloz, tüzel...
    a hardcore repszim rajongók nem sok szeretnivalót fognak találni benne, de az olyanok, mint én, akiket a téma érdekelne, de a szimulátorok nem, na, azoknak lesz ez jó.
  • repvez
    tudom,de az elején még ugy volt hogy beállithato lesz realisztikus modba is.

Amugy meg a szimesek már miota csak álmodoznak ilyen részletes tájra hogy tényleg valos környezetben tudjanak repülni erre egy ilyen arcade F@snak ilyen szép gépeket és tájat csinálnak mikor ebben a nagy pörgésben ugysem azt nézi :(
  • robotnyk
    ez egy akció játék, nem szimulátor.
  • Prince23
    gamepod

Isteni játék...
    Bár az írányítást szokni kell. nagyon szépen fut, a románok az optimalizlásról igazat mondtak, nem úgy mint mi a Warheadnél:(
  • grebber

• grebber
    Én is bill + egérrel tolom.Szokni kell de nem veszés már megcsináltam a demoban mind a két pályát.
  • repvez
    le lehet szálni vagy felszálni a gépekkel vagy azonnak a levegoben vagy a csata kezdetén és helyén?Az irányitást és egyébb fegyverzeti opciot lehet realisztikusra is állitani?
    Amit a videokbol láttam az ugy abban a formában nem nyerte el a tetszésemet, hogy ujratoltödik a raksi meg annyi gép van mint égen a csillag
  • Prince23
    Akkor igazat mondtak a románok!
  • ricsa008
    nos akkor milyen az irányítás? spec a bill-re lennék kiváncsi mer padom nincs
  • grebber
    Azzal nincs gond!
  • Prince23
    Na tényleg jól optimalizált?
  • Hellsing47
    pár kép tőlem is
    első három a performance test-ből

• grebber
    Menüben dx10 opcio nem tudom választani :(
    De van benne benchmark :D

• Neoncsoves
    szerintem az utolsó
  • ManoNegra
    Így van! Nem szimulátor, viszont tökéletes, a nagybetűs JÁTÉKRA KIKAPCSOLÓDÁSRA!
  • Hellsing47
    hát kipróbáltam
    valami szörnyű az irányitás
    se gamepaddal se egér+ bill-el nem tudtam irányitani, de lehet hogy csak én vagyok a béna :)
  • The Protector
    10perc és lejön.:)Viszont csak késöbb tudom kipróbálni mert mutter szakdolgozatot ír:(
    Addig nyomok egy kis doom 3 at meg bloody roar extremet xboxon.
  • nyirog
    A románok kezének gyümölcse a Blazing Angels sorozat, ami szintén repülős játék csak az második vh. beli. Egyébknt komolyan mondom, hogy a BA az egyik legszórakoztatóbb repülős játék, ha nem a legjobb, mert ez inkább arcados, de pont ettől annyira jó ;)
  • Bmx01
    KÖSSZ
  • grebber
    Itt van még pár link a demohoz!
  • Hellsing47
    köszi :)
    innen jön maxxal :)