1135
-
#175 Bluesnews szerint a pc edition márc. 20-án jelenik meg a boltok polcaira. -
#174 Na erről beszéltem, az alatt a kb. 1 perces trailer alatt jobban szórakozzam, mint amíg a demoval szöszöltem. -
#173 Új launch tréler! -
#172 Ja majd most kössél bele, hogy a C4 az nem repülő, hanem helikopter :) -
#171 Attól még nem köt le :) Egyébként ha arcade akciót akarok repülőgépes témában akkor már inkább Gun Metal, vagy a már korábban említett C4. -
wednes #170 Ja ja, szimulátornál még a felszállás se egyszerű. :) -
#169 Ez nem szimulátor, hanem arcade akció. -
#168 Kipróbáltam a demot és ismét az az érzés fogadott, hogy nagyobb szórakozás egy jól összerakott harci videot megnézni, mint magával a játékkal játszani. Mondjuk sose voltam nagy szimulátoros egyedül az x-winget, meg a Tie-fightert tartottam valamire (ezeket végig is vittem) na meg még az Apache Longbow de igazán sose tudtam élvezni ezeket a játékokat. -
#167 nalam is ez van xp.sp3 -
Jocy10 #166 Rendszergazdaként indítottad a játékot? Erre figyelj vistánál, mert okozhat ez mentési hibát..... -
#165 nálam is ez van, kezdhettem előről a küldetéseket, és szerintem most is ez lenne ha megnézném. -
#164 valaki másnak van olyan problémája, hogy a szintlépést nem menti kilépéskor a játék? próbálnám a többi gépet is, de nehéz, ha minden mentés után level 1 vagyok. érdekes, mert a nevet megjegyzi, és a tutorialt sem kell újra megcsinálni. (vista) -
#163 Mondtok itt minden gyonyorut a grafikarol, nagy varakozva elinditom erre mi fogad, az elso palyan egy 2x2 varos textura kifeszitve vagy 2 km2-re es harminc kocka epulet, hasonlo silany ablak texturaval, kidolgozottsaggal. Hat ettol azert nem esett le az allam sot... A pc-s szimulatorokhoz meg kar hasonlitgatni, de ennel meg az arma-nak is kb 100x reszletesebb a grafikaja repulni meg abban is lehet :) Jo a gepigenye is ketszer ekkora es kisebb a bejarhato ter :)
Tavolrol a magasbol azert eleg pofas, de ha mar ennyire leengedik a jonepet a fold kozelebe, boven lehetett volna meg mit pofozni rajta. -
Thanatos #162 azzal nem játszottam szóval nemtudom :D -
#161 ellenkező oldal, nem? -
#160 De azért nem egy Apache Longbow nem? -
Holtsáv #159 Hamár város és épületek, a Maracana stadion szektorai nem teljesen színhelyesek. :))
Maracana stadion ingameMaracana stadion valós -
Thanatos #158 hát commanche 4 ehhez képest nagyon szim azért... :DDD -
#157 Ha jól olvasom akkor ez nem igazi billentyűzetet bemagolós szimulátor, hanem inkább Commanche 4 féle akció játék? -
EK1TEP #156 Bárcsak a game is ilyen jó lenne... -
#155 betettem a bannert, ha nem gond ;)
u.i.: jó lett -
#154 igen, mert nem figyeltél, mit kell az épületek között lévő célpontok ellen alkalmazni. -
Neoncsoves #153 számomra unalmas ez a röpködök, fékezek, hátraszaltó, beméri nyomok egy space-t vagy kettőt, repülök tovább, lőnek rám rakétát elkezdek összevissza menni és lerázom, vagy kidobom a csalikat... számomra csalódás, főleg így h a talaj valami hányadék, legalább ha rakétával eltalálunk egy épületet felrobbanhatna... tök idegesítő, tank beállt 4 ilyen kva magas ház közé alig tudtam szétlőni... -
#152 Arra értettem, hogy a levegőben történő csatározások szépen ki vannak dolgozva, de pl ha megnézed Rio-t alacsony röptében, akkor a városok elég 2d-sek úgymond.
persze ha ki lennéne dolgozva alaposan a városok, akkor lehet a VGA-nk meg a procink bánná meg.
de így is a grafika összessébe nálam 8/10. az élmény viszont maximális. ja és a zene az valami fenomenális.
de várjuk meg a teljest.
most 12 vagy 13-án jelenik meg pc-re? -
#151 "Ami a levegőben történik meg minden, az szép" Itt miket értesz ezalatt a sok sárga négyzetet amik röpködnek mindenfelé?
Szerintem ez így jó ahogy van. -
#150 Grafikabuzi e vagy? :D
Ami a levegőben történik meg minden, az szép. A szárazföld elhanyagolható. -
EK1TEP #149 Nah én kipróbáltam DX10-ben pontosabban 10.1-ben ...nemvagyok elájulva sőőt... töröltem is :) -
ManoNegra #148 Naggyon fasza lesz ez -
#147 Akkor nincs sok értelme. -
#146 Mármint DX10 modban? Nem sok különbséget vettem észre csak annyi hogy lett felhőkön átszüremlő fény mint a Crysisban. -
#145 Amúgy sokkolóan szebb vista alatt? -
#144 Azért dx10 modban 8x AAval megeszi a 8800GT-t rendesen! -
#143 kipróbáltam a játékot, végigtoltam az összes lehetséges géppel. tetszik, hogy jól van optimalizálva, és a rozoga gépemen is megy kisebb reccenésekkel low / off mellett és még így is szép a grafika. maga a játék nem rossz, vannak benne furcsaságok, de mivel nem szimulátornak van beharangozva, így igazából megállja a helyét a kategóriában. irányítani rém egyszerű, a hangok nekem is szoktak akadozni néha. -
#142 Igen azóta olvastam nforce-on van külön dx10 ikon neki :D -
#141 valahol azt olvastam, hogy valami dx10es ikonnal kell elindítani és akkor engedi, de bocs ha hülyeséget írtam. -
#140 Nektek a grafikai menüben lehet DX10-wt választani?? (Mert nekem sajnos nem engedi)
Amúgy a game támogatja a DX10.1-et :D -
#139 még jó hogy nincs mikrofonom XD
nekem is ló néha random
amúgy már az F-22 miatt is bizalmat szavazok neki, az a kedvenc -
#138 ja, azt hiszem ez volt a gond. :) -
#137 Azért lő magától mert be van kapcsolva a hang vezérlés. Érzékeny a zajokra. Legalábbis nálam. -
#136 a random lövést én is észrevettem, sőt egyszer asszem flaret is dobott, de úgy láttam nem fogyott közben :)