18
  • arrakistor
    "ideje lenne bebizonyítani, hogy tudsz eredeti tartalmat kreálni, nem csak kritizálni másokat." - ha már ilyen szép válaszokat és ajánlatokat kapok akkor nyilván tartalmasak és eredeitek a hozzászólásaim, kritikáim.

köszönöm, de nem vagyok rászorulva az ingyen tárhelyedre, van Visa kártyám is, és nekem máshol fizetni szoktak a hozzászólásaimért, viszont ők nem kaftánosok.

kissebbségi érzése kettőnk közül inkább neked lehet, hamár annyira zavarnak a hozzászólásaim, hogy máshova szeretnél csábítani.
  • Kaadi
    "ennyi erővel mi, hozzászóló fórumozók is tarthatnánk a markunkat az sg havi reklámbevételei után"

Ajánlatomat kihívásnak szántam, hogy ne kelljen tartsad a markod más munkájának eredményéért.

"mi is hozzájárulunk e honlap látogatottságának növeléséhez, a tartalmas hozzászólásainkkal, amelyek, nem ritkán sokkal tartalmasabbak, mint maga a cikk"

Ideje lenne bebizonyítani, hogy tudsz eredeti tartalmat kreálni, nem csak kritizálni másokat.

"még ha fizetnél érte akkor sem blogolnék neked kadafi"

Én nem fizetek senkinek blogolásért. Nekem fizetnek mások a tárhelyért, alkalmazásfejlesztésért, tehnikai támogatásért. Neked azért ajánlottam ingyen valamit, mert nem vagyok benne biztos, hogy megengedhetsz magadnak egy (nálam) alap 1GB-os csomagot, továbbá nem hiszem hogy jogosult vagy Visa/Mastercard kártyára, ami a fizetéshez kellene.

Nem tudom, hogy ez a kaftános Kadafi neked mit is jelent (Kádár a nevem), de gyanítom, hogy kisebbségérzetedet leplezed ezúton.

Ajánlatom áll: a domain-t a te nevedre regisztrálom (név, cím, telefonszám és email kell hozzá)és ingyen tehnikai támogatást is kapsz. Hátha majd egyszer Dani, Péter vagy Sándor fog kommentelni/forumozni a te blogodon.
  • arrakistor
    még ha fizetnél érte akkor sem blogolnék neked kadafi, egyrészt mert kaftános vagy és bármikor meggondolnád magad és leszednéd a blogjaimat egy kézmozdulattal, mint a tibeti homoxórók... másrészt pedig nem tudnál annyit fizetni hogy egy kaftánosnak dolgozzak/blogozzak.
  • Kaadi
    ember! csak hogy lasd kivel van dolgod: valassz ki egy .info domaint es ingyen megkapod 200MB tarhelyel es MyBlog/Community Server 2007 telepitovel (de tehetsz fel Wordpress-t is). Van PHP/MySQL es ASP.NET 2.0/MS SQL Server 2005 tamogatas.

*Feltetel: 1 honapon belul elinditod a blogod es hetente egyszer publikalsz, kulonben visszavonom a hozzaferest.
  • arrakistor
    attól függ, mi a lessz a témája... én sem kötekszem mindig, csak akkor ha okot adnak rá... nézd meg pl.: a tudományos topikok hozzászólásaimat és egyből látni fogod, hogy nem vagyok én olyan rossz ember, ahogy azt itt sokan beállítják.
    Egyébként nem fogyasztok alkoholt. Vallási okokból.
  • arrakistor
    De azért örülök hogy vannak rajongóim is... ilyenkor úgy érzem magam, mintha hájjal kenegetnének
  • aDannyBoy
    ahhhaaha, ha nem kötekszel a következő 10 cikkemben, akkor meghívlak két sörre :)
    deal? :D
  • arrakistor
    Tisztelt Kadafi (ha nem tévedek kaftános Kadafi) !

Ha már tárhelyet és blogot indítanék akkor azt .info-s honlapon tenném, amit nincsen a kaftánosoknak hatásköre leszedettettettettettettettetni, mert ha lenne, akkor nem lenne többek között kuruc.info sem (illetve amaz a leginkább nem lenne)
  • Kaadi
    én is alig várom arrakistor blogját. Még ingyen tárhelyet is adnék neki, ha végre írni kezdene. Csak dobj egy privát üzenetet!
  • peba
    Kis hazánk szvsz legjobb blogja most indította be a pénzkeresést onlány. Gooooogle: plastik józsi
    sok év munkájának gyümölcse ez
  • ziipp
    Indíccs blogot arrakistor! :b Hátha te leszel az úttörő.

Én már azon is meglepődtem, hogy valaki abból akar megélni, hogy blogol. Mire föl? :D De azzal nem értek egyet, hogy a blogok egy szinten lennének egy tini kiscsaj naplójával. Tény, vannak ilyenek is, hogy sweetcsajszeeee92 blogja, de sok olyan is van, ami valóban hasznos infokkal/gondolatokkal lát el.
  • arrakistor
    ennyi erővel mi, hozzászóló fórumozók is tarthatnánk a markunkat az sg havi reklámbevételei után, hiszen mi is hozzájárulunk e honlap látogatottságának növeléséhez, a tartalmas hozzászólásainkkal, amelyek, nem ritkán sokkal tartalmasabbak, mint maga a cikk.
  • willcox
    Egyáltalán miért is kéne jól keresniük? Egyáltalán ki a f@sz kíváncsi mások szubjektív baromságaira? Ez a blog műfaj kb. azt a színvonalat képviseli, mint régen a tini lányok naplója.
  • arrakistor
    "Nem keresnek jól a bloggerek" - Menjenek el dógozni !!!
  • birdo #4
    Mert nálunk nem is a pénzért bloggolnak
  • CitizenX
    Akármennyit is keresnek nyugaton a bloggerek, örülhetnek az így szerzett jövedelmüknek. Magyarországon ez szintiszta hobbi, ha jól tudom. Én legalábbis még nem hallottam olyat, hogy valaki számottevő összegeket hozott volna össze azzal, hogy bloggol. Ad sense google hirdetések minimális összeget jelentenek nagy idő intervallummal, úgyhogy az nem ér. :)

Én nem igazán látom a lehetőségét annak, hogy valaki ebben az országban fizetésszerű pénzekhez juthatna hozzá az által, hogy webnaplózik.
  • nickwearby
    Azt a top blogger keresi, pont az a lényeg, hogy az átlagnak közel sincs annyi bevétele.
    (ha nem vettem volna észre az iróniát a hsz-edben, akkor ne vedd kötekedésnek (meg azon kívül se ;) ))
  • JL666
    "Nem keresnek jól a bloggerek" "Havonta kereken 3500 eurót keresek. "
    Mennyi itthon az átlagkereset?!