Újabb Kis Vuk-képek és a betétdal klipje
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ezt még kihagytam: a betétdal is elfogadható lett
hát én meg megnéztem és kellemesen csalódtam a filmen.
sokkal rosszabra számítottam, mondjuk voltak tényleg olyan részek amik szúrták a szemem. PL: -a tolószékes srácnak felemás színû volt a szeme (zöld/vörös) LOL
-A varjú szinte minden 5 percben el rappelt 2 sort és annyi O_o'
Szerintem a rókalány(Ibisz) beszólása volt a legobb az erdõben, meg legalább õ még aranyosabb mint a többi állat😄
sokkal rosszabra számítottam, mondjuk voltak tényleg olyan részek amik szúrták a szemem. PL: -a tolószékes srácnak felemás színû volt a szeme (zöld/vörös) LOL
-A varjú szinte minden 5 percben el rappelt 2 sort és annyi O_o'
Szerintem a rókalány(Ibisz) beszólása volt a legobb az erdõben, meg legalább õ még aranyosabb mint a többi állat😄
Megnéztem a képeket: az elsõ képtõl röhögõgörcsöt kaptam.
A képeken olyan fák vannak, hogy azoknál a mediumra állított Crysis szebbet produkál. A rókák csak a bundájuk szinezete miatt nevezhetõk rókáknak. A madár tényleg a legjobb, de nem bánnám, ha valami idevalósi madarat megmutatnának ami hasonlít is arra. (Talán varjú akar lenni, de annak nem ilyen a csõre)
A képek alapján a történet: befogják a rókát (gondolom Vukot (a Vuk azt hiszem oroszúl farkas, már nagyon nagyon régen volt <#fejvakaras>#fejvakaras>)) majd eladják egy cirkuszba (innen az oroszlán), aztán minden féle mutatványra kényszeritik, majd még néhány rókával (esetleg más állatokkal) megszöknek és bosszút forralnak a gonosz elfogóik/fogvatartóik ellen.
A betét dal abszolút nem oda illõ, azt a számot max valami elfuserált akció filmbe tenném be.
A képeken olyan fák vannak, hogy azoknál a mediumra állított Crysis szebbet produkál. A rókák csak a bundájuk szinezete miatt nevezhetõk rókáknak. A madár tényleg a legjobb, de nem bánnám, ha valami idevalósi madarat megmutatnának ami hasonlít is arra. (Talán varjú akar lenni, de annak nem ilyen a csõre)
A képek alapján a történet: befogják a rókát (gondolom Vukot (a Vuk azt hiszem oroszúl farkas, már nagyon nagyon régen volt <#fejvakaras>#fejvakaras>)) majd eladják egy cirkuszba (innen az oroszlán), aztán minden féle mutatványra kényszeritik, majd még néhány rókával (esetleg más állatokkal) megszöknek és bosszút forralnak a gonosz elfogóik/fogvatartóik ellen.
A betét dal abszolút nem oda illõ, azt a számot max valami elfuserált akció filmbe tenném be.
Na jólvan, azthiszem nálam ez az oroszlános kép tette fel az i-re a pontot. Mit keres egy cirkuszi oroszlán vuk közelében? <#wow1>#wow1> Arrol a nyilttöréses karrol már ne is beszéljek az 1. képen 😊 Ne vicceljünk már. Hol vannka az igazi magyar rajzfilmgyártók? A madár viszont aranyos ez az elsõ olyan figura a "rajzfilmben" akinek a kinézete ér valamit és olyan mintha odavaló lenne. <#boxer>#boxer><#falbav>#falbav><#fejvakaras>#fejvakaras><#mf1>#mf1>
"Az április 17-én a mozikba kerülõ film sikere elõtt minden adott, hiszen igazából vetélytárs nélkül rajtolhat el, a többi forgalmazó óvatosságból kikerülte nagyobb premierjeivel a kisróka várva-várt új kalandjait." Na most csak ezért a mondatért mennyit kapott Szekeres "úr"? Most komolyan a film(?) annyira szar lesz ,hogy olyat még a világ nem látott. A többi "no commnet".
Nézem, hogy a cikk dátuma április 4. Vagyis az áprilisi tréfa idején már túl vagyunk. Ennek ellenére nem akarom elhinni, hogy ez a zene belekerülhet egy rajzfilmbe függetlenül attól, hogy ez a mese várhatóan a magyar rajzfilmtörténet legnagyobb gyalázata lesz.
Vagy az is lehet átvertek minket és valójában egy nagyon szép értelmes történetû 2D-s mesefilmet csináltak ami méltó lesz a Vuk névhez és ezeket a 3D-s szarokat azért csinálták ,hogy csõbehúzzanak.<#idiota>#idiota>
Biztos csak reklámszöveg.
ezeket az Animéket nézem illetve a Death Note-ot végig néztem a Bleach-re meg várok (166. rész)
ejej igen kakin né ki. egykét játékprogi felülmúlja grafikában :S maradtak volna a 2D-s kézzelrajzoltnál
Rakás szar lesz.
Többet érne ha animeket néznétek. pl.: Bleach, Death Note, Full Metal Alchemist
Többet érne ha animeket néznétek. pl.: Bleach, Death Note, Full Metal Alchemist
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
a képek meg a betétdal alapján tényleg sírógörcs lehetett.
\"The voices are back... Excellent.\"
Ma délelõtt a Juventuson kérdezgették a progyúszer urat meg Gubás Gabit a munkafolyamatról. Gát büszkén ecsetelte, hogy ifjabb Fekete, amikor meglátott egy részletet belõle (eleinte nem nagyon örült a megfilmesítésnek...aham), könnybe lábadt a szeme a gyönyörûségtõl (én inkább sírógörcsre tippelnék), akkor megnyugodott, hogy jó munkát végzett. Azt hittem, rosszul leszek...
Én már az elõzõ képek hozzászólásainál lefikáztam ezt az izét szal most nem akarom a billentyûzetet koptatni ez miatt a fos miatt.....
De ha ez az utca királyai a Keanu Reeves féle film lesz akkor Vukot lazán lenyomja, csak nem reklámozzák annyira itthon nem úgy mint ezt a szart...
Ui: a csaj meg egyértelmû h nem csaj hanem Transzvesztita......
De ha ez az utca királyai a Keanu Reeves féle film lesz akkor Vukot lazán lenyomja, csak nem reklámozzák annyira itthon nem úgy mint ezt a szart...
Ui: a csaj meg egyértelmû h nem csaj hanem Transzvesztita......
ez egy ritka szar valami lesz, tipikus gyenge sztorijával
nem is értem, ha már azt monny a rendezõ vagy ki, hogy az eredetit nem lehetne felülmülni, akkor ne valami tipikus szart csináljon, hogy majd jön a gonosz emeber, és az állatok összefognak és jol elalabugyálnak mindenkit, könyörgöm ez folyik a csapból is, száz meg száz ilyen mese van már , szánalom
<#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele>
nem is értem, ha már azt monny a rendezõ vagy ki, hogy az eredetit nem lehetne felülmülni, akkor ne valami tipikus szart csináljon, hogy majd jön a gonosz emeber, és az állatok összefognak és jol elalabugyálnak mindenkit, könyörgöm ez folyik a csapból is, száz meg száz ilyen mese van már , szánalom
<#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele>
Szerintem meg kellene tiltani, hogy itthon a filmekhez betétdalokat írjanak... (kivétel a Vetkõzés a Valami Amerikából)
A Minimaxon sokkal szinvonalasabb mesék szoktak elõfordulni. Gyermekibbek, aranyosabbak, értelmesebbek.