Szekeres Viktor

Újabb Kis Vuk-képek és a betétdal klipje

A Budapest Film, hogy még több néző figyelmét felkeltse Gát György egész estés 3D-rajzfilmjével kapcsolatban, további képeket bocsátott a sajtó rendelkezésére, miközben a premier már valóban itt van a nyakunkban.

Az április 17-én a mozikba kerülő film sikere előtt minden adott, hiszen igazából vetélytárs nélkül rajtolhat el, a többi forgalmazó óvatosságból kikerülte nagyobb premierjeivel a kisróka várva-várt új kalandjait.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Mindössze egy amerikai film, az Utca királyai veszi fel Kag unokájával a harcot, a többi premier a magyar Eszter hagyatéka, a francia Angel és az ugyancsak francia A testvérem egyedüli gyerek lesz.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Ráadásképp megjelent a film soundtrackje is, melynek első dala egyben a Kis Vuk nyitószáma is, Rácz Gergő Súgd a nevem című dala, mely klipje már tavaly óta látható a videómegosztókon.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • xellos98 #35
    ezt még kihagytam: a betétdal is elfogadható lett
  • xellos98 #34
    hát én meg megnéztem és kellemesen csalódtam a filmen.
    sokkal rosszabra számítottam, mondjuk voltak tényleg olyan részek amik szúrták a szemem. PL: -a tolószékes srácnak felemás színű volt a szeme (zöld/vörös) LOL
    -A varjú szinte minden 5 percben el rappelt 2 sort és annyi O_o'
    Szerintem a rókalány(Ibisz) beszólása volt a legobb az erdőben, meg legalább ő még aranyosabb mint a többi állat:D
  • A1274815 #33
    Megnéztem a képeket: az első képtől röhögőgörcsöt kaptam.
    A képeken olyan fák vannak, hogy azoknál a mediumra állított Crysis szebbet produkál. A rókák csak a bundájuk szinezete miatt nevezhetők rókáknak. A madár tényleg a legjobb, de nem bánnám, ha valami idevalósi madarat megmutatnának ami hasonlít is arra. (Talán varjú akar lenni, de annak nem ilyen a csőre)
    A képek alapján a történet: befogják a rókát (gondolom Vukot (a Vuk azt hiszem oroszúl farkas, már nagyon nagyon régen volt )) majd eladják egy cirkuszba (innen az oroszlán), aztán minden féle mutatványra kényszeritik, majd még néhány rókával (esetleg más állatokkal) megszöknek és bosszút forralnak a gonosz elfogóik/fogvatartóik ellen.

    A betét dal abszolút nem oda illő, azt a számot max valami elfuserált akció filmbe tenném be.
  • wfefe #32
    Na jólvan, azthiszem nálam ez az oroszlános kép tette fel az i-re a pontot. Mit keres egy cirkuszi oroszlán vuk közelében? Arrol a nyilttöréses karrol már ne is beszéljek az 1. képen :) Ne vicceljünk már. Hol vannka az igazi magyar rajzfilmgyártók? A madár viszont aranyos ez az első olyan figura a "rajzfilmben" akinek a kinézete ér valamit és olyan mintha odavaló lenne.
  • Ray78 #31
    "Az április 17-én a mozikba kerülő film sikere előtt minden adott, hiszen igazából vetélytárs nélkül rajtolhat el, a többi forgalmazó óvatosságból kikerülte nagyobb premierjeivel a kisróka várva-várt új kalandjait." Na most csak ezért a mondatért mennyit kapott Szekeres "úr"? Most komolyan a film(?) annyira szar lesz ,hogy olyat még a világ nem látott. A többi "no commnet".
  • lamella #30
    Nézem, hogy a cikk dátuma április 4. Vagyis az áprilisi tréfa idején már túl vagyunk. Ennek ellenére nem akarom elhinni, hogy ez a zene belekerülhet egy rajzfilmbe függetlenül attól, hogy ez a mese várhatóan a magyar rajzfilmtörténet legnagyobb gyalázata lesz.
  • Adam II #29
    Vagy az is lehet átvertek minket és valójában egy nagyon szép értelmes történetű 2D-s mesefilmet csináltak ami méltó lesz a Vuk névhez és ezeket a 3D-s szarokat azért csinálták ,hogy csőbehúzzanak.
  • Aram95 #28
    Biztos csak reklámszöveg.
  • neptum #27
    ezeket az Animéket nézem illetve a Death Note-ot végig néztem a Bleach-re meg várok (166. rész)
  • BobaFett #26
    ejej igen kakin né ki. egykét játékprogi felülmúlja grafikában :S maradtak volna a 2D-s kézzelrajzoltnál