1196
illuminált állapotban szép az élet :)
  • DaemoonHunter
    Hát csak tervben volt, "majdnem", de ilyenkor már nem bízunk benne:D
    Én nem vagyok piálós típus, egy józan ész nemártXD
    * Hegyalja fesztiválról hazafelé, épp egy hídon gyalogoltunk amikor egy másik haver leordított a lentlévőknek, hogy itt vagyunk, majd lehányt a hídról
  • homeless
    3 csaj albérletében voltunk házibuliba hajnal 4kor a haverom elkezdett beöltözni nőnek. Utána kitaláltam, hogy menjünk le az éjjelnappaliba még 4l bort venni, ő meg mondta, hogy jó de akkor női ruhába+kirúzsozva. 4-en beöltöztünk lementünk, az eladó csaj szakadt a röhögéstől, de volt pár nyugdíjas papi akik nem találták viccesnek. Jó visszatértünk a zsákmánnyal, de mire visszamentünk az egyik srác aki addig aludt egy szál női tangába volt úgy hogy két oldalt lógott ki a heréje. Fél óra múlva csengetnek. Kimegy az egyik csaj és a rendőrök voltak(állítólag hangosak voltunk). Bejöttek szétnézni és mit láttak? 4 idióta női ruhába issza a bort az ötödik meg ott áll egy szál tangába, úgy hogy 2 oldalt a 2 heréje:))) Nem lett belőle semmi csak felirták az adatainkat. De tuti, hogy azt hitték, hogy valami melegpartyba jöttek:)))
  • extramagascsaj
    3haverom jól bekúrt...és felmentek aludni egyikhez, aki a mamájával lakott...
    reggel nem emlékeztek rá, h h kerültek oda, mit ittak,stb. de a mama ugatva vágta be az ajtót, és érdeklődött,h ki sz@rt a fürdőkádba? :D:D:D:D:D::D:D:DD::DD:
  • dogfish
    uhh, a kellemetlen. :ccc
    "...es azota nem kozlekedek lepcson, ha pialok"
  • dogfish
    vele sem pialnek szivesen :\
    full paraznek, h mikor nyiffantja ki magat
  • kemszi2
    az nagyon jó volt mikor székestöl beültünk a tóba és ott ittunk egész este
  • dogfish
    jááááj :DDDDDDDD
    #55: ehh, szepen leleptel :D o meg miattad kerult detoxba masnap, he? :)
  • DaemoonHunter
    Haver:
    Koncert után 2 üveg borral ment, az egyiket megitta aztán feldobta egy tetőre, miután ez megvolt a másikat is feldobta a hülye:D csöpögött az eresz rendesen
    "Kirándulás": miután minden pia elfogyott, annyira magába zuhant, hogy majndem felakasztotta magát bánatában.
    Ugyanezen a "kiránduláson": éjjel kiment sz*rni az utca közepére
  • mama2
    Áucs
  • whiskeyman
    hátpersze, hogy +fav a topik :DDD
  • Hajnalcat
    Nem akarom égetni magam.
  • whiskeyman
    pontosan 2 éve történ az esemény...Pécsen jártam, nagyon beitaloztunk a cimborámmal. Mondom én még nem szeretnék aludni, menjünk ki a kocsiba, hallgassunk zenét. Egy koleszban voltunk elszállásolva (kosárlabdaverseny volt, amire elkisértem a pajtásomat)...szóval, tántorgok lefele a főbejárat lépcsőjén, amikor eddig tisztázatlan okból, rosszul léptem és hasra vágódtam. Megpróbáltam felpattanni, de hát az nem ment sehogyse. Szomorúan vettem észre, hogy bokaszalag szakadást szenvedtem...-> mentő -> kórház.
  • mama2
    BaszodXDDDDDDDDDD
  • szucsy89
    haverral elég készek voltunk már, ő lehányta az mp3 lejátszóját, utána meg visszadugta a fülébe és mentünk tovább :ASDfds
  • mama2
    Szakadok ezen a topikonXDD!!!!
  • bardocz
    hzzám pötyölés közben odajött egy hasonlóan ittas srác,vállamra tette a kezét,és azt mondta:
    -neagódj srác,1 óra múlva én is így nézek majd ki!
    vicces volt:D

• extramagascsaj
    szakesten...mindenki faszán beivott...és a gyereken nem volt az ing...próbálta kigombolni, hogy feltudja venni...én meg odamentem segíteni... ráadtam, és próbáltuk begombolni...közben mondogatta, h "nagyon rossz vagy..." :D
    aztán elrángatott a terem másik végébe, a sarokba...h ott várjam meg...mindjárt jön...elment én meg rögtön elmentem arrébb...és már mással társalogtam :D
  • bardocz
    Xd
  • dogfish
    feloltoztetted?
    nem forditva kellett volna? :D
    de felmerul a kerdes: tan volt valami, amiert fel kellett oltoztetni?
  • extramagascsaj
    múltkor mikor kicsit becsiccsentettem felöltöztettem egy nagyon jó kis pasit...és már majdnem minden jól alakult...de olyan ittas voltam, h ott hagytam a francba :D
  • dogfish
    totalkarosan biztos jo poen volt, bar teny, hogy egy cseppet morbid :D

#39: ezek meg jozanul is bevallana egy-egy ember
  • PrisonMan
    "Azt hitte tud repülni, pad tetejéröl megprobálta,nem sikerült."
    LoooooL
  • bujcsik555
    Haveromat haza akartam kisérni mert full részeg volt, én is de kissebb mértékben, és sikerült bevezetnem egy vad idegen udvarára, lefektettem ajto elé csöngettem és ott hagytam. Másnap kérdezte tölem emlékszek-e hogy került oda. Elmondtam hogy én kisértem "haza", véletlen került máshova, aszittem náluk vagyunk:D
    Haveromék:
    Lehuzott sliccel ment haza.
    Azt hitte tud repülni, pad tetejéröl megprobálta,nem sikerült.
    Lan partyn szétverte a saját monitorát :D
  • fifi
    ez nem vicces, hanem bunkóság...
  • Brolly
    örök emlék
  • Brolly
    smith ügynök :DDDDDDD
  • kemszi2
    havom full részegen ment haza.és azth itte be van zárva a kapu,eézrt átmászott a kerítésen,ami szétvágta a kezét(a heg azóta is meg van neki )
    reggel kiderült hogy niytva volt a kapu-.-
  • gyuri12
    mesélj:)
  • Hajnalcat
  • Rockynhooo
    jah egyszer mi is betelefonáltunk a tudakozónak ,hogy: "Medicopter 1 1 7????????" XDDDDDD
  • gyuri12
    :D
  • Rockynhooo
    aztán kiderült ,hogy még sem te vagy
  • ba32107
    Ez nem vicces bazzeg ez hatalmas kreténség. Jóval túllépi a poénosság határait.

Én nem vagyok olyan balhés, de néhány dolog haveroméktól:

- egész éjjel buszozott, mert mindig elaludt, mikor le kellett volna szállni
    - egymás fejére csorgatták a sört a csaposcsaj előtt
    - be akartak törni egy TRAMBULIN-ba
    - az apja orra előtt akart éjjel kidobni egy teljesen friss pizzát, senki sem tudja miért
    - kihányt a tetőre
    - 6 percet beszélt telefonon egy dániai ismerősével
    - éjjel felhívta a tudakozó pluszt, hogy megkérdezze, melyik oldalon van a máj
  • dogfish
    mazli, ennel kevesebbert is megy a feljelentes "ismeretlen tettes(ek) ellen" :c
  • dogfish
    par honapja hasonlo esettel kerultem a rontgen ele, valamiert kurvara fajt a csuklom. valami hajszal repedes volt, szoval gipszet sem kaptam, de fajt rohadtul :) baratno meselte, h elozo este eskudoztem neki, hogy smith ugynok vagyok es siman atutom a betonfalat :\
  • zaki
    jó topik :DDDDD
  • zvaragabor
    Semmi sem lett. 1-2 hétig fostunk, hogy vajon lesz-e valami nyomozás vagy bejelentés, vagy tévében, újságban valami felszólítás, hogy "aki tud valamit...", de nem lett. Gondolom az iskola inkább csendben elrendezte magában, nem hiszem, hogy hangoztatták volna, hogy valaki dolgát végezte az egyik termükben. :)
  • fifi
    nem tudtok ti inni...
  • dogfish
    ***jack bacsit
  • Monoton
    áhh egyszer kisett 4ora :S

utolsó emlék hogy haverokkal piálunk... következő dolog hogy 4 óra mulva másik falu discoban kanapén nézek ki fejemből ... (dehogy miért?)

aztán kiderült hogy még voltunk pár helyen