1196
illuminált állapotban szép az élet :)
-
extramagascsaj #111 az több mint ittas -
#110 én előtte hánytam, az elég ittas? -
extramagascsaj #109 nagyon elázva azért nem olyan jóa...de picit ittasan csak jobb a móka :P -
#108 :DDD -
#107 nem csak én, meg egy haver de ő szomszéd szobában töltötte a vödröt :D
-
#106 az égő lehetett xD és am a csaj is be volt állva? -
gyuri12 #105 -
na mindegy
mondták az elsőt sosem felejti el az ember...hácc ezzel vitatkoznék -
#103 még jó hogy nem acsaj aludt el.képzeld mi lett volna ha a torkán akad:Dvagy lenyeli álmában -
#102 másnap én is röhögtem :D -
Monoton #101 -
#100 én a kistehén!
TÉK! -
#99 első szexuális élményem tök részegen esett meg
az az igazság, hogy bealudtam mikor szaxi volt -
Dave John #98 ..jól éreztem magam -
#97 jó kis topic.. csak az a baj h elfelejtettük az előzőt :(
MIT MŰVELTÉL :DDDD -
#96 jaja, mi haverokkal piálás után mindig megyünk vmilyen gyorsétterembe, az a legjobb ilyenkor (nekünk legalábbis bejött)
egyetlen gondom mindig, hogy a fél óra haza út alatt, állandóan hív a természzet, mondjuk annyiból jó, hogy legalább nem tudok elaludni...:D -
#95 nálad már azt a kérdést kell feltenni hogy kit nem vertél meg.... -
#94 én valahogy így voltam a whiskeyvel...abból rúgtam be legelőször, egy darabig rá se bírtam nézni...de azóta nagyon csípem -
#93 :D
-
#92 jah és ezen az estén nem akartak engem hazaemgedni haveromék nehogy eltévedjek:DD fél órig győzködtem őket hogy én nagyon is jól vagyok,futkostam,ugráltam,repülőt játszottam az út közepén,nagyon jó volt:D szeencsére rá tudtam venni őket,így hazajöhettem:D elmentem mekihez,állt ott két csaj,megálltam ajtóba,benéztem,majd indultam visza 4 dimenziósan,aztán végül ettem egy gyrost,az akkor nagyon jól esett:D -
Vlala #91 Múltkor? Hét éve voltam utoljára részeg. -
#90 Dráva túra...egyik faluban bezárt az összes kocsma -> irány vissza a camping. Nagyon italosak voltunk, meztelenül mentünk az utcán, persze ilyenkor kötelező jelleggel, énekelve.
Néha-néha be-be csöngettünk ide-oda...de az utolsó háznál valamiért, kicsit máshogy viselkedtünk, talán már az alkohol jótékony hatása miatt...
Meztelenül felálltunk a kerítésre és az egyik komám, mindenáron cukrott szeretett volna venni
Mi meg üvöltöttük, hogy sászforinté dzsísákkóra éxtráá :DDD
Reggel kaptunk a pofánkra, hogy mit képzelünk :SSS -
#89 :DD
ilyen volt nálam is, csak én nem vigyorogtam, hanem kómásan néztem ki a fejemből, de hasonlóan otthagytak :D
jó a vodka, csak inni kell hozzá vmilyen kisérőt -
#88 hey a régi szép idők mikor még fiatal voltam -
#87 fúj vodka,nem volt tőle még semmi bajom,mert egy kortytól fáj a hasam,kurvaszar undoríítóóó BROAAAA,tekila,sör,bor ezek mind jók:)
amúgy még voltegy,utazok haza kocsmából buszon,fejemen nagy vigyor,és bután nézek ki az ablakon,erre odajött valami cigány gyerek,és elkezdett szövegelni valamit,de anyira lesartam mindent,hogy a gyerek hagyott a picsába inkább miután semmire sem reagáltam:DD
jah meg haverral leültünkl út közepére meditálni,de mivel ülni nem tudtunk,így inkűbb feküdtünk:DD -
#86 hát igen :D, nem gondoltam volna, hogy van másnak is hasonló sztorija :D
jó bulizást -
#85 érthető, nekem sem lett a kedvencem azóta a vodka :D
inkább sör, vagy bor :) -
#84 én a borral vagyok így, mikor vb alatt szívtunk fel egy pár liter bort, aztán meccs közben hülye haverék rászedtek hogy 1,5litert húzóra nyomjak le, ez egy "kicsit" megütött, aztán át egy presszóba, ott meg felesekbe nem tudom mit de haver mikor itta már csurgott ki a szájából aztán egyszer a pultra aztán a csocsóra hányt:S utána kimentünk és a fűben lovagoltunk egymáson meg comboztunk (akkor még divat volt) persze közönség is volt:/ azóta semmilyen bor:( -
#83 patakba szarás egy a patakon átívelő fáról? -
#82 ooo, ez is megvolt :)))))
aert vicces, h sok sztori masokkal ismegtortenik, mikozben azt hiszed, h ilyen nincs meg a vilagon se...
kozepsuli vege fele az ors vezer teren pialtunk valami lepusztult helyen, ahol nem vizeztek a bort annyira. utana felszalltunk a hevre csak ugy, mert miert ne :D
utazunk kb 40 percet, megerkezik a kalauz es kerte a jegyet. termeszetesen nem volt nalunk, ki a franc gondolkozik el ezen akkor, ugyi? leszallitott minket, mi meg nem problemaztunk kulonosebben. a baj csak az volt, h ez volt az utolso hev, amit akkor meg nem tudtunk es eselyunk sem volt, h bp-re visszajussunk bkv-n. no, varunk a hevre, jonnek a cigok es kerdezik, h mi a heret csinaluk itt. felvazoltunk a sztorit, mire kozlik, h bukta, nincs hev. elkezdtunk parazni, h most mi lesz, jol beszrtunk a nepektol es elindultunk visszfaele nagy magabiztosan, mondvan nem jon hev. tevedtek, volt meg egy :D kb fel meteren mulott a dolog :c
visszafele stoppal, az is erdekes volt.
leirnam, de indulok buliba :D (thx god, its friday) -
#81 LÁL még,még,még, szakadok:D. -
#80 nyár,főzés,havernak szarni kell.kinti budiba be...mi eltorlaszoltuk az ajtót,és elkezdtünk a fejére csalánt dobálni.másik kinti budit meg elkezdtük borongatni miközben haver dolgozott benne:D -
#79 áá gyorsan felesbe vodka az nagyon rossz, attól én megőrülök:/ -
#78 Csaptunk egyszer egy spontán házibulit. Minden normálisan indult, játékos vetélkedőkkel próbáltuk magunkat itatni. (pl.: gumikesztyűbe pezsgőt öntöttünk, ujjait kivágtuk, aztán gyorsan szürcsöltük kifele az anyagot)
Nos, a buli ott kezdett el elfajulni, amikor már a terasztető ereszéből ittuk a bort. Aztán a házigazda kosarzni akart...labda híján egy cserepes virággal zsákolt. :SS
Úgy 4 óra felé járt az idő, amikor az egyik komám, beszökött a garázsba, mi persze rácsuktuk az ajtót. A probléma ott kezdődött, amikor megtalálta bent az akksis fúrót és nekiállt fúrni a vas garázsajtót...közben üvöltve, hogy KIFÚÚÚRLAAK :DDD
De a szomszéd hamarabb jelent meg az ablakban és hát csúnya szavak kiséretében adta tudtunkra, hogy már késő van :DDDDD
Amíg a srácok kint szenvedtek, én bent szkreccseltem a Csendes éj című karácsonyi bakelit lemezzel :SSSS
Az igazi botrány akkor volt, amikor megnéztük a felvételek, amiket készítettünk és a házigazda kétszer is leverte a videólejátszót, ezzel együtt a falat is...ja és persze vadiúj parketta volt rakva, amit persze összebasztunk...:SS
sry, hogy ilyen sok lett -
#77 én legutább nyáron voltam olyan részeg hogy a viláogmat se tudtam...elég szépen lerendeztem a szobámat...azért 8 feles 50fokos házipálinka volt a felelős.azóta nem bírom meginni a pálinkánkat valamiért -
#76 ja, előzmények: egy kocsmában haverokkal kb 2 óra alatt megittam 9 feles vodkát...
azóta csak mértékkel :) -
#75 Hát jópáran voltak lent:D bár haver már annyira nem volt magánál, hogy majdnem ő is a hányás után esett. -
#74 elaludtam a ráckevei héven és amikor leszálltam nem vágtam, hogy hol vagyok, a sínek között el kezdtem futni mint a barom, párszor tanyáltam, aztán rájöttem hogy az út mellett jobb lenne futni, rá 10 percre jött szemből a hév..., még jó hogy nem futottam tovább a sineken...
gyalogolva, néha futva megtettem kb 10 km-t (Ráckevétől Szigetszentmártonig)sehol semmi de aztán végre egy benzinkutnál megkérdeztem, hogy hol a faszba vagyok :D, megmondták a frankót, aztán 500 ért hazavittek :)
mondjuk utólag belegondolva, biztos nem szálltam volna be idegen kocsiba , de akkor így láttam helyesnek, fiatal srácok voltak meg egy csaj, átérezték a problémám:) -
#73 jaaaaj, ez ismeros, csak az en kadamba szoktak szarni. :c a tizedik alkalom utan eleg unalmas :)
#70: en tuti beprobalkoztam volna a jardoknal :D
#71: valakit telibe talalt a roka? xD
-
extramagascsaj #72 spanom eltűnt buliból részegen, hazament, letette a telefonját...aztán reggel meg a Tisza-parton ébredt fel a fűben :)