1196
illuminált állapotban szép az élet :)
  • offkorz
    énis erre gondoltam :D_SA_SD
  • Fbn Lx
    lázgörcs.
  • chelseafan
    Egy tipp: beivott?
  • offkorz
    mibajod :-|
  • offkorz
    szokásom nekem is :_DSA_SDDAS
  • bakvarnyu
    köcsög sör + bor 9 + sör + bor ááááááááááárrrrrrrrrrrrrgggggggggg
  • bakvarnyu
    áááááááááááááááááááárrrrrrrrrrrrrrrggggggggggggggghhhhhhhhhhhhhhhhh
    most ááááááááááááááááááááááárrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrg v mostttttttttttt
  • bardocz
    :DDD
  • ba32107
    én is állandóan angolul pofázok részegen
  • ba32107
    vágod, hogy a sztorid elejéd olvasva eszembe jutott a régi kolim, és elképzeltem a kaput, meg mindent, és a második hsz-t olvasva levágtam, hogy én is ttny-es voltam :D
  • bardocz
    :D

éjszakain én még csak azzal a pár c kategóriással találkoztam akiket már íram,meg egyszer egy hajléktalan nő meg férfi verekedtek buszon:D
    mondjuk egyszer sikerült haánynom egyet éjszakain,következő buszt jó sokáig vártam:D
    holnap kelek reggel hatkor,megyek airsoftozni,kifáradok,de lehet elmegyek még este kcosmába,már rég voltam:D kiváncsi vagyok mi og velem történni,ha nem hányok akkor már jó,szerintem teleiszom majd magam olcsó 90ft-os fröcsel:D
  • Match
    Az éjszakaija még szép...
    Valahol érden vagy arrafele lehet valami buszgarázs, mert a sofőrök rendszeresen keltegettek és tessékeltek le a buszról érd és pest között a semmi közepén (hunyorítva lehetett látni a városi fényeket).
    Na onnan hazafele (gyalog) volt pár érdekes. Egyszer megpróbáltam BKV buszt stoppolni, aki lazán elütött volna, úgyhogy vágtam egy akciófilmes árokbavetődést.

Egyszer lestoppoltam egy robogóst, de nem nagyon akart elvinni, pedig nagyon győzködtem.

Továbbá sikeresen stoppoltam egy távoltási buszt, ami legalább bevitt pestre.

A legjobb az volt, amikor 3-an aludtunk el a buszon (én, 1 másik srác, szintén kolis, de nem ismertem, meg egy csaj, szintén nem ismertem). Pánikoltak, mondom nyugi, nem az első esetem, menjünk gyalog, 1 óra alatt elérjük a civilizációt. Elindulunk, a koleszos srác elkezd poénkodni hogy mindjárt itt egy budapest tábla. Hát ráfagyott a mosoly az arcára, mert tényleg ott volt 50 méteren belül. Azátn a csaj kétségbe esett, úgyhogy próbált stoppolni, esélytelenül. Megelégeltem, mondom majd én. Jön egy "fény", kiállok elé széttárt karokkal (persze jobb+bal kézfejjel mutatva hogy csak stoppolok). Hát nem rendőr? Igazoltatás, aztán mondták hogy hazavisznek. Bent a kocsiba megszólal az egyik rendőr hogy "kicsit pia szag van". Már majdnem elkezdtem magyarázkodni, mikor a másik srác megszólalt: "jah, zh utáni buli volt" :)
  • chelseafan
    Egyszer haverokkal beittunk, járkáltunk összevissza, aztán egyszercsak odaértünk a volt giminkhez. Bemásztunk a hátsó udvarára, ahol a sportpályák vannak. Haverom meg gondolt egyet, letolta a gatyáját és a bitumen focipálya közepére szart.:D De pont úgy, hogy az iskola bitumenre festett szép fehér logóján landolt a cucc. Kép is készült róla...:D
  • offkorz
    :_SSAD_ASDASD:SAD_ASS
    beszteszt tényleg
  • Monoton
    :DDD
  • bardocz
    :DDD az szééép,pedig reggel vannak ám érdekes formák hármason,hasonló korűn utaztam rajta ilyen éjszakás sulirendezvény után,azt hitte üres lesz meg le tudok ülni,de olyan bevándolróhalmaz volt rajta amit az isten nem b***ik:D
  • Kandurex
  • kemszi2
    lol:D
  • Match
    Egy rövidebb: Hajnalba mentem haza az első busszal (3-as busz, móricztól a camponáig mentem volna). Ez olyan 5 óra fele volt, persze a buszon elaludtam, felébredek, délután fél 2, éppen elhagytuk a móriczot, és egy öreg néni ül mellettem aki ijedt arccal néz.
  • Match
    Elég sok sztorit írtam már ide az sg-re...Persze már régen, azóta vannak újak bőven...a fél topicot teleírhatnám :)

Na a sok koleszosról eszembejutott egy. Kocsmázásból mentem vissza a koliba, akkor még minden renden ment, fel a szobába, leülök a gép elé, szobatársak sehol, egyszercsak valami kaparászás az ajtón...Hallgatózok, még mindig...kinyitom az ajtót, egyik szobatársam begurult. De a szoba közepéig! (az van úgy másfél-2 bukfenc). Aztán feküdt hanyat és röhögött. Na mondom irány le piálni, és kitaláltam hogy kérjük 2 decis pohárba a vodkát...Hát kocsmázás után beütött. A koli előtt ültem, és hol a bokrokat néztem, hol a betont, aztán kitaláltam hogy megyek aludni. Lift nem működik...szoba a 10-en. Felmászok (szó szerint) a 10-re, ajtó zárva, kulcs nincs nálam. Lemászok a 10-ről, odamegyek a portáshoz, kérek kulcsot, mondta hogy ki van adva. Mondom akkor biztos van fent valaki, és megint felmásztam a 10-re. Ott konstatáltam hogy ajtó bezárva, lemásztam, oda a portáshoz. Ezzel el voltam addig amíg haza nem mentek a szobatársak.
  • bardocz
    nekem barátomék éjszaka elindultak gyalog hatosúton benzinkutat keresni.anmost ők sem voltak már agyilag épek,és a kertben fát vágtak mert megtetszett nekik,ezért elvitték magukkal benzinkútkeresésre,hogy hatoson is tudjanak fátvágni.mikor megtalálták,csak az ment be akinél nem voltsemmi,hogy cigit akar veni,de nem adták ki neki.ekkore intett egyet,és beent a baltás gyerek,és kiadták a cigit:D
  • Atkamon
    Múltkor, március elsején basztam be életemben először annyira mint akkor. Egy békés kis házibulinak indult az egész, én meg beállítottam egy üveg Finnlandiával. Mivel a többieknek nem annyira tetszett az ötlet hogy igyunk, megittam kábé a felét... ha nem többet. Na most ugye arról tudni kell, hogy az 40%os:D
    Szóval aztán volt ott mindin... igazán a legjobb a hazaút volt, elég közel laktam a buli helyszínéhez, de történtek dolgok bőven.
    Először nekimentem egy oszlopnak, elkezdtem vele hülye mozdulatokat csinálni, aztán lefeküdtem a földre. Ezután bementem a Non stopba és kértem kenyeret... aztán képen röhögtem a nőt és elmentem. Aztán felhívtam a mentőket a házam előtt, hogy vigyenek haza, letettem. Visszahívtak, aztán azt hazudtam hogy találtam valakit aki hazavisz. Aztán még valami pasival leálltam beszélgetni, megkérdeztem, hogy ő részeg-e, monta nem... ezekből persze csak képekre emléxek:) Nagyon jó volt:P
  • kemszi2
    ja micsak vágtuk a fát utánna az erdőben...és vittünk november végén május fát,tele aggatva wc papírral flakonnal,boros üveggek stb
  • kemszi2
    egyéni feljlesztésünk a fütyjéger.fele málnás fütyülős pálasz fele jéger...elég disznó volt :D
  • bardocz
    úristen:D fákkal beszélgetni:D
  • Fbn Lx
    ja, a beszteszt:
    kevertem minden szart mindennel. jéger, rá bor. akkor még magamnál voltam. aztán nyomtam rá vodkát is, ott kiesett a kép éjszakára, hajnalról voltak legközelebb haldoklós emlékképeim. Ja, nagyon szar dolog egyébként, hogyha kurvára kiütöm magam, nem tudok hányni. Órákig fetrengek rohadt erős hányingerrel, és várom, hogy elmúljon.
    reggel mesélték, mit csináltam.
    Fetrengtem a fűben, meg rohangáltam a fák között órákhosszat, és közben ordibáltam, hogy Where's the dragon??? I wanna kill the dragon! I will slay the dragon! I'am the dragonhunter! Meg ölelgettem a fákat, és beszélgettem velük. Természetesen mindezt angolul. "Oh man, the trees are lovin' me!" Soha nem beszéltem még ennyit, ilyen folyékonyan angolul xDD Csak arra a részre emlékszek, amikor hátravetődtem, és a padba vágtam a fejem, na az még 1-2 hétig fájt -.-
    Hát, azót nem iszok. 1-2 üveg sör a max, alkohol meg úgy általában csak az íze miatt :p
  • bardocz
  • Fbn Lx
    2 üveg sör + 1 üveg bor lement üres gyomorra, hogy kb. előtte 6 órával ettem utoljára, meg rohadt álmos voltam. Na attól bekómáztam rendesen. Többiek húztak vissza a koleszba, lefektettek. Rá 5 percre kikeltem az ágyból, és elkezdtem gondolkodni, hogy merre van a budi. Aztán eszembe jutott, hogy de mivan, ha nincs budi egyáltalán a koleszban, szóval inkább odamentem haver ágya mellé, és lehugyoztam a táskáját. Eltelt egy kis idő, már hajnalodott, tisztábban láttam. Most már kitaláltam a budira, de visszafelé nem figyeltem merre megyek, csak leültem egy ágyra. Ültem és néztem magam elé percekig egy pontba, mire észrevettem, hogy van mellettem két csaj, akik rajtam röhögnek egy ideje. Lassan leeset, hogy rossz helyen járok o.O
  • bardocz
    váá,ráadásul kedvencek között van:D
  • PrisonMan
    Neeeem hiszem Loooool Hogy térítetted el azt a buszt? ^_^
  • toysoldier
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1178398768
  • bardocz
    volt egy este,amikor végig egy napágyban feküdtem...akkor nagyon készenvoltam:D
  • m5zi
    eltérítettem 1 buszt^^
    telehánytam az utolsó metrót majd nyugodtan, hangosan kívántam jóéjszakát a többi utasnak és rágyújtottam 1 cigire^^
    a barátomék kerítését kirugtam, de csak helyreakartam igazytani és hát így sikerült...
  • fanka93
    amúgy én nagyon nem bírom a töményet ,mert eccer gecc úgy szétittam az agyam,azóta csak vodka-sprite,bor(minőségi),és sör bármikor,meg egy kis likőr :)
  • desigo
    pitu-jager keverve ivás nagymértékben
    majd kimenni a hóba csapatni kocsival full részegen
    defekt
    majd kerékcsere közben még piálás
    akkor már csak a puttonyban tudtam hátul feküdni (Caddy)
    haverom 5 perc alatt ismét defektet csinált
    akkor lezártuk és otthagytuk a kocsit

aztán haza gyalog majd ott a fodrász haverom vágott hátra a hajamba egy
    RF -et

másnap erősen gondolkodtam,hogy miiiivvvvaaaannn.....
  • Monoton
    én tudom mit tettem
  • Gladiator
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1041207821
  • Gladiator
    van már ilyen topik
  • immovable
    bakker

nekem nem úgy tünt, éjfél volt, de a kicsihuszár szerint csak negyed 6
  • bardocz
    nem,mert akkor már józanodsz:DDD