1196
illuminált állapotban szép az élet :)
-
gyuri12 #191 Én is:) -
Axl Rose #190 Hát a történet végéig szurkoltam, hogy összejöjjön a Réka, de ez van... -
#189 Életemben először részegedtem meg. Elmesélem:
A múlt héten pénteken elmentem az osztálytársaimmal Homoródra egy osztálybulira. 13-an voltunk + még 2 évfolyamtárs csaj. Tudták hogy én még nem voltam megrészegedve ezért egész héten azt mondogatták hogy majd hétvégén leitatunk.. Hát ez nekik össze is jött :) Pénteken délután 4-re mentünk ki a házhoz és én már 7-kor részeg voltam. Megittam egy csomó sört, szilvapálinkát, valamilyen konyakot, a többire már nem emlékszem. Mikor megrészegedtem akkor kiszemeltem az kisebbik csajszit, őt Rékának hivták és meg akartam dugni :) Egész este ez járt a fejemben hogy én őt meg fogom dugni. Ott volt a konyhában, azt hiszem mosogatott, én meg odamentem és a seggét csapkodtam, a melleit fogdostam, de nem pofozott fel, csak annyit mondott hogy menj Zsoltika feküdj le. De én nem mentem.. még óvszert is kértem az egyik osztálytársamtól, de nem volt neki mert nem baszni mentünk hanem inni. Visszamentem bulizni és ott felráztam magamban a sok piát és bementem a mosdóba mert éreztem hogy kell hányjak, de nem kellett. Vártam, de nem jött semmi hányás csak éreztem hogy mindjárt.. Már nem tudtam álni a lábamon és lefeküdtem a WC elé. Innen megszünt nekem a világ... semmire sem emlékszem hogy azután mi történt. Éjfélkor ébredtem fel az ágyban, és lementem a nappaliba. Egy dvd lejátszóról ment a zene hangosan, de mindenki aludt a házban. Nem tudtam hogy mit csinálljak, fájt a fejem is, meg éhes is voltam, kimentem a konyhába kentem egy szelet kenyeret és visszamentem a nappaliba. Mire megettem a kenyeret megjelent Réka hogy nem tud alunni. Már nem akartam szexelni vele, bocsánatot kértem tőle és segitettem neki rendet rakni a házban, ő mosogatott és én játszottam a mobilomon, közben beszélgettünk. Mindent elmondott hogy hogy történt, még azt is mondta hogy a másik csajszit is fel akartam szedni, de neki nem azt mondtam hogy meg akarom dugni hanem csapkodtam a fenekét és hivtam hogy beszélgessünk :) Már teljesen kijózanodtam és megigértem hogy többé nem fogok inni. Nem is ittam. Nagyon szégyelltem magam Réka előtt hogy igy beszéltem vele, remélem megbocsájtott (Réka, ha véletlenül elolvasod ezt a szöveget akkor mégegyszer bocsnánatot kérek). A két következő napon egy korty sört nem tudtam meginni, csak kólát és ásványvizet ittam. Nem is fogok többet alkoholt inni, nem akarok megint ilyen helyzetbe kerülni.
+fav :) -
#188 El kéne dönteni hogy Lanoztok vagy házibuli...Vagy ivás vagy játék+1 sör, de nem olcsó ha mindent szétromboltok...
Barátnak hobbijára ki szoktunk menni házibulizni, ott nem lehet akkora kárt csinálni, van tábortűz meg kisház:DD Bár volt már olyan hogy kergetőztünk ház körül srác, behányt, következő körben meg elcsúszott a saját hányásán :DD Vagy épp a támadó napraforgó le lett fejezve:DDD -
#187 LOLLLLLLLL bazz...:D -
#186 Eszembe jutott még1
Haveromnál LAN partyval egybekötött házibuli volt. 3-4 ora körülmár tiszta részeg mindenki, mennék slagolni, budiba , ami 1négyzetméter kb 3-man fekszenek és okádnak felváltva. Reggel én keltem elöször mivel én voltam aleg jozanabb, de még én se voltam teljesen jozan, látom már4-en vannak a budiba és alszanak, az egyik feje a wcbe lóg. Én meg fogtamés ráhuztam a fejire a budit. Észre se vette, okádott egyet és aludt továbbb :D -
ba32107 #185 Utálok ilyeneket olvasni, mert mindig az jut eszembe, hogy mi van, ha velem jöttök szembe a szerpentinen....
Szerintem a bebaszós sztorik addig viccesek, amíg nincs benne ittas vezetés/rombolás/verekedés/saját hányásban fekvés..... -
Miskolc88 #184 "Én is bebaszok minden héten mint az állat." xD -
homeless #183 Gecinagy parasztság részegen vezetni, ti meg hülyék vagytok, hogy beültök mellé. Én is bebaszok minden héten mint az állat de eszembe nem jutna, hogy részegen vezessek. -
#182 de az még rosszabb, mikor az orrodból is jön vissza az a keserű maró geci szar ízű hányás, főleg ha törköly jön vissza, akkor halál:/ -
#181 Hi!
...haver már elég sokat ivott(6-7 üveg sör 3-4 mézes pálesz), amikor is egy elég régi ladával pécsről komlóra szállítottuk haza a cimboráját:
- 4 Sávoson még pécsen mellénk ért egy autó két fullos csajszi ült benne, az "enyhén" ittas söffőr letekerte, az ablakot és elkezdett társalogni a hölgyekkel menet közben pár mp mulva a lány mutogatott a havernak h nézzen előre, egy útlezezárás volt előtte, az mögött meg egy rohadt nagy gödör, szerencsére sikeresen megusztuk ütközés nélkül
- haladunk tovább, soffőr körbe kinál mindenkit cigivel, rágyujtunk (mind az 5en), a cigi felénél járt mindenki, egyszer csak elkezd orditani mindenkivel, h hogy a fenébe képzeljük h mi itt dohányzunk :DDD mindenki kidobja a cigit.
- Elhagytuk a Pécs táblát a mecsek kanyargós szerpetinjére érve haver szól a soffőrnek, hogy kapcsolja fel a refit, erre a huje lekpcsolta a sima világitást :SSS, nah nagy nehezen megtalálta a kapcsolot igy ujra láttunk mindent.
- Mánfa előtt (cigányfalu a két település közt) kifogyott a benzin...
Elkezdtük letolni a kocsit az útról, de ez a huje össze-vissza tekergette a kormányt, kivitt két ilyen fehér utjelző bolyát:P Ezután gondolkodóba estünk h hogyan is fogunk mi haza keveredni, ki hivja fel szüleit stb. eközben a sofförsrác kiállt az út közepére és elkezdte kiengedni a sört és a mézest (magyarul oda hugyozott az út közepére):P
Pár prccel később mit ad isten megjelennek a rendőrők. Természetesen a közeg pont átrappogott a soffőrsrác "pisáján". Kérdezik kié a jármű, srác jeletkezik, rendőr elő veszi a szondát a huje csak szívja :)))) (ez alatt mi a csomagtartóból dobáljuk ki a sörös üvegeket)
Kérdezi a rendőr a sráctól, hogy mennyit ivott erre a srác mondja 2 pikolló sört :))), majd megkéri h fújja a szondát ne szivja vagy elviszi vérvételre (parázik a tűtől) meg is fújja (kimutatja h több az mint amit mondott, erre a srác: 2-3-4 ki az isten számolja. Rendőrök nem tudtak vele mit csinálni (vagy nem akartak, bár asszem ha áll a jármű baszhatják is) elmennek. Közben haver telefonált az anyjának, h jöjjenek már értünk a semmi közepére, ja meg hozzanak benzint is:PPP
Szerencsére éppségben megusztuk. Életem egyik legnagyobb piás kalandja volt:D -
#180 inkább youtube -
#179 na rakjal akkor fel valahova videot és linkeld ide be. Birod a Data.hu ra is ingyenes es van ftp-juk is nincs idokorlat -
#178 nekem telefonon vannak videok ejszakai 923 rol...hmm...ha erdekel valakit akkor majd rakokfel...
am nemtom...en nem szeretek buszkelkedni ha berugok...mert az a baj hogy ha en berugok akkor nagyon berugok... reggel osszeszedem magam es majd storyzok :D xD -
#177 loooooooooooooooooooooooooooool -
simirizsa #176 Utoljára szilveszterkor voltam kicsit kész barackosmézespálesztól amig ki nem etem barackokat nem is volt gond xD Aztán mesélték hogy a kutyának mutogatam az Activity feladványt xD Reggel csak azt nem tudtam hogy hogy a szarba aludtam el kutyaház tetején meg hogy kerültem oda :D -
#175 igy is nehiz volt, orulok hoy tudok ulni valahogz :D -
#174 igaz is :D -
#173 tudod nem lehet mindig szívni xD -
#172 Húú hát nem gyengén volt megeröltető így éjszaka értelmezni hogy mit írtál de sikerült.
Gondolo néha kicsit összekeveredtek a gombok a billen:D -
#171 ps.: tudtok ti is elni, ajdnem 100 uj post :D
franc a pias pofatokat :DDDD -
#170 touch down!
rovidre sikeredett a cuccos de igy is moka vlt, igza nalam 2 fele jar az ido :DDDdd
1 absolut bennem (asszem citromos) felhigiitva sprite finomsaggal. nyam, ez meg finom is, nem csk aht
haverommalm eg a csajaval es es aszonypajtassal voltunk. bevasaroltuk a nedut es eldontottuk, h kurva meleg van, irany a part. no igen, reszegen nem kene frdenin, em valami biytonsagos. ezt bealattuk, igy aztan nem mentunk be nagyon, ennyi eszunk azet van meg igy is :)
nagy buli volt, meg jetski is volt a dolgban :DDD eletemben kb haomszor vezettem ilyet, most meg akkorakat borultam, hogy ijajj :Dde jo volt, meg zene is volt szerencsekre volt valami kezdo goa arc aki osztotta az eszt a nagyerdemunek :>] de lehet,h syar volt csak reszegen volt turheto:DDDD
-
#169 Népszerű témák
1. Múltkor,amikor részeg voltam..
2. Modellautók
3. Test Drive Unlimited
4. A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 2
5. Football Manager
6. Call of Duty 4: Modern Warfare
7. Kérdezek, Válaszolsz, Kérdezel
8. Humoros és aranyos képek, videók
9. Megromlott kapcsolatok
10. FORMA1 -
#168 hát énis erre gondoltam :DSA_ASD -
#167 :SSSSSSSSSSS legszarabb,mikor sejted,hogy jönni fog a cucos,pedig nem is vagy annyira rosszul,a pia is jól esett,nameg azért annyira totál ko sem vagy,aztán 10 perc múlva mégis jön :S addig meg kicsit szenvedés.de ha már kijött,utána frankó,lehet újratölteni ;D -
GVG #166 azért még szeretnék pár dolgot kipróbálni az életben így nem szeretném ha átmenne rajtam 3 autó mert én igenis a piroson akarok átmenni a 4 sávos úton...szóval érted:D -
#165 hidd el hogy jó:) hátradőlsz a székben,bebaszod a fejed,és nem rzel semmit,tök jó ám:)
meg a gondolatok úgy tünnek tiszták,azán mégis elkezdesz meditáln útközepén:D és közbe meg akarod győzni,hogy nem,nem vagyok részeg,sőt hányni sem fogok :DDDD -
#164 gec multkor amikor részeg voltam majdnem meghaltam... mert életemben 1. voltam ennyira gecirenagyon barugva... és ugy hánytam mint egy szökőkút és nagyon nagyon rosszuvolt :DDD -
#163 azért egyszer próbáld ki,hogy milyen és aztán nyilatkozz... -
#162 az alkoholmentes sör meg az út a guminőhöz:D -
GVG #161 amúgy én még nem voltam részeg...valahogy nem is hiányzik jobban is el tudom foglalni magam -
gyuri12 #160 kösz a biztatást:D -
GVG #159 saját pénzből fizetett sör egyenes út az alkoholizmushoz -
#158 hajrá gyuri!
én sörből kettőt egyszerüen nem tudok meginni,1 után már a feleseknek kell jönnie,vagy valami kisebb űrtaltalműúnak pl bor,és akkor hányok:D -
gyuri12 #157 ma ittam meg életem első sörét
(eddig is ittam,de azok nem az enyimek voltak)
most büszke vagyok rám:D -
#156 inni -
#155 hova menjünk?:-| -
#154 én meg már rég mentem el itthonról:( kéne valami kimozdulás ami elhúzódik éjszakába -
#153 jaja,úgymegszomjaztam most :( -
#152 váá de jó lenne már inni egyet:) vagy kettőt,hármat:D