1196
illuminált állapotban szép az élet :)
  • whiskeyman
    elég nekem az alkohol is fájdalomcsillapítónak :DD
  • dogfish
    whiskey koma: sztem mostantol, ha iszol az elsosegelyes dobozka legyen a konyeken :D valami mindig tortenik veled bazzz :c
  • extramagascsaj
    nekem van 1 ismerősöm, aki ahányszor nálam jár nem tör, de mindig kiönt vmit...az is ügyes gyerek
  • extramagascsaj
    hol nem?
  • whiskeyman
    na majd legközelebb :DDD
    de szerintem ott is tudnék kárt csinálni :D
  • whiskeyman
  • PíszLávJuniti
    (Y)
  • offkorz
    ugyehogy.nemtom miez a megsértődés.
  • Rockynhooo
    tegnap amikor részeg voltam , haveromnál a tusoló tálcában ébredtem :\ XD
  • fanka93
    ebben egyetértek,eccer engem is bebaszva cidáztak le
  • fifi
    remélem a következő ilyen bulinál téged és az öszes tahó cimborádat lekapocsolják a zsaruk, és megtanuljátok, hogy piásan nem ülünk autóba...
  • extramagascsaj
    ha a padlóra/földre ülnél nem lenne ilyen problémád...annál lejjebb már úgysem tudnál esni...és talán a székeknek sem esne bántódása
  • SHADOWEYES7
    okosan mert kiváglak!
  • whiskeyman
    de jónéhány évvel korábban, szintén a kerti székkel akadt nézeteltérésem...kicsit nagyobb ledülettel (alkoholos befolyásoltság alatt) ültem le, azzal a lendülettel borultam is hátra. Egyetlen probléma akadt, hogy alattam egy üveg pohár volt, ami összetört (ami önmagában nem olyan nagy probléma), de a darabjai a hátamba álltak. Eleinte nem is éreztem, hogy fáj, csak annyit, hogy vmi nagyon viszket. Vakargatom és amikor abbahagytam, akkor láttam, hogy titta vér a kezem :SS
    Pálinkával fertőtlenítés és a buli folytatása... :D
  • extramagascsaj
    most az ivásról van szó, nem a szopásról, ha nem tűnt volna fel -.-
    amúgy meg nem igaz...
    mellesleg nyissunk külön topikot erre a célra csak neked, h beszólhass?
  • offkorz
    közben meg leszoptok bárkit bárhol :)
  • whiskeyman
    történt velem olyan is, hogy a komámék teraszán ültünk, ott szeszeltünk...le szerettem volna ülni az egyik székre (ilyen kerti műanyag szék), amikor eddig tisztázatlan ok miatt, lezúgtam a teraszról a székkel együtt (kb 1,5 méter magas)... csodával határos módon, semmi bajom nem történt, illetve csak annyi, hogy lehorzsoltam az egyik ujjamat, de a szék sajnos apró darabokra tört :S
  • extramagascsaj
    azért ez nem igaz... mert pl. soxor piásan a legjobb érzés elhajtani a pasikat
  • extramagascsaj
    haverom meg egyik kis Tisza-party "discó" feljárójára küzdötte fel magát...úgy 10 meredek lépcsőfokon át... én exemmel pont ott voltam hátul, és egyszercsak halljuk h mintha esne az eső, vagy vmi csobogás van... na igen...Csabika felmászott a lépcsőn, lefeküdt, és lehányt a tetejéről...de folyamatosan...volt egy idő után közönség...éshát másnap nem véletlenül volt egyik spanom msn személyes üzenete, hogy : niagara falls :D:D::D
  • PíszLávJuniti
    Minden nő kurva ha részeg:)
  • extramagascsaj
    Nekem a szülinapjaim szoktak elég mosolygósak lenni. Összegyűlik a barátaim mozdítható része (akik viszonylag közel laknak, nem az ország másik végében)és birtokba vesszük a házat. Elő a vízipiát, mindenki hoz piát. Egy kis házipálesz, vörösbor, fehérbor, tequila, rum, sör, vodka, stb. A végére persze olyan cirka 11:5:2 szokott lenni az arány. 11 kellemesen becsípett, 5 nagyon benyomott, a maradék kettő meg nem piál, mert vezet. Ez a 11 azért is nagyon jó szám, mert tudják támogatni azt az 5-öt, aki kicsit csetlik-botlik. Bnőimmel sikerült úgy beitaloznunk mostmár második éve, h az "erdőben" kötöttünk ki. Segítettem nekik rókát keresni... de bevallom nekem is volt egy kis gondom...merthát mondom megyek a fények felé a discóba mostmár...éshát léptem kettőt előre..aztán meg nem direkt jópárat hátra
    na igen...és így ilyenkor szed össze az ember olyan pasikat, akiket nem kimondottan az eszéért lehet szeretni...
  • extramagascsaj
    hát igen...ez azért már nem a mókásabb része a dolognak :)
  • W B
    én még nem voltam részeg. és nem is akarok lenni. az ok:
    9 osztály (tavaly) Szakmai kirándulás, 5 napos.
    Harmadik és ötödik napon, házanként kellet amolyan kis előadást csinálni. elösszőr egy kis mesét, a helyi jellegzeteséggek kapcsolatban... nah, az minden volt csak az nem. (agteleken voltunk) ötödik napon egy kis előadást kellet előadni. a farkas és a kecske gidák, én voltam a farkos, a vodka pedig helyi ásvány viz... (innentől dejthető) mindig mi lettünk az utolsók, pedig a mienken nevettek jobban.
    a lényeg: vacsira nem volt elég kaja, ezért leléptünk kb. az osztály egyharmada, a sarki kis büfében vettünk hambugrgert, és kb. 2 üveg sört, elfogyasztottuk. jó jó hangulat megvolt. vissza mentünk a szállásra.
    haverék aztán éjfél után ellógtak kocsmába, egyik le itta magát részegre, vissza még vissza tudot jönni, de aztán az ágyban a hányásába majdnem bele fulladt. szoltak az osztályfönöknek... be gyorsan a gyereket a zuhany alá stb... a gyerekből mindenhol jött az anyag... segén-száján...
    mivel én nem lógtam el azért nekem nem kellet segétkezni abban, hogy a szart lemossák róla.

ja, +fav
  • karajjj
    nekem is van annyi történeten, hogy most hirtelen nem is tudom melyiket írjam le :D

na itt egy: haver multkor piásan bekente magát wc-illatosítóval mert azt hidte, hogy parfüm... mi meg szagoltuk milyen illata van
  • Mor3llo
    Másnaposan énis megfogadom, hogy nem nagyon iszom többet...csak egy baj van, mindig van következő hétvége:D

egyébként +fav :)
  • Skynet723
    Nyáron szerettünk volna focizni haverokkal és valaki mértanilag a pálya közepére szart... ha te voltál akk kabbe! :D
  • dogfish
    gyaaa, ez tetszett most a legjobban... :D
    engem az esti moka utan elhivtak 2 oraval kesobb (hajnali 4 korul), fiolytattam a dolgot... elmentunk valami elmebeteg heltyre, ahol zene ment, de meg nem mondom milyen. de van egy szam a kezemre irva, igaz nem tudom, hogy kie, mie, hogyan tortent, de mindjart telefonalok, csak elobb kaja...
  • Mr_no_NaMe
    Van benne valami O.o
  • fsgh
    lélekben segített neki na...:P :DDd
  • N o N a m e
    :)) lol :D Először rendet raktunk, majd ő kezdett mosogatni, és én játszottam a mobilomon (mert nem tudok mosogatni :D) közben dumáltunk.
  • fanka93
    am tékeltél xd
  • Mr_no_NaMe
    Tegnap eléggé készen voltunk...
    Volt portoriko, vodka meg sör. Ez elég volt mind a négyünknek :D
    Bemásztunk a régi sulink udvarára aztán ökörködtünk, labdáztunk a sörösüveggel meg nekimentünk a játszótérnek :D
    Aztán megszólal haver, hogy kéne menni kajálni. Erre tajrégszegen bemegyünk a kerületbe kaját keresni. Végül találtunk ilyen gyorskajáldát aztán sikerült betolni 1 jó nagy hambit ^^
    Az volt a fura, hogy nagyon készen voltam, de most egyáltalán nem vagyok másnapos hálisten. Olyan jól keltem fel ma, hogy nemigaz :D
  • Monoton
    "segitettem neki rendet rakni a házban, ő mosogatott és én játszottam a mobilomon"

• fanka93
    bazze,az szép :)
    mi meg hawerokkal már szervezzük hogy ballagáskor hogy baszunk be xDD
  • D00M
    Szilveszter 2 éve, haver felbátorodott és kiugrott a másodikról, semmi baja sem lett :D, aztán elkezdett futkozni a kertben és nekiállt szétverni egy beton oszlopot azt üvöltve hogy "ez a gyuuurcsááány oszlopa" :S Idei szilveszter fogyott a pia mint állat, éjfél után kimentem valamikor a teraszra és elaludtam egy szál pólóban meg alsógatyában a hó meg megeredt és úgy belepett, hogy alig találtak meg érdekes módon semmi bajom sem lett utána :D Nyaraláson sikerült úgy bepiálni hogy 4-en vittek haza 2es váltásban, én meg végig fogadkoztam, hogy soha többet nem iszom, ez tartott 1 napig, aztán tajt részegen bementünk balcsiba és széthánytunk mindent:S Utána évben almádiban egy "mélyvíz" nevű helyen találkoztunk hollandokkal, hát azok készvoltak, olyan cigit sodortak, hogy a fülem kettéállt, na meg a csajok, azok mindenben benne voltak, még jó hogy nem ütöttem ki magam annyira. Haver volt egy táborban ahol minden náció jelen volt, ő elhatározta, hogy leitatja az orosz lányocskákat, hát nem jött össze, azt mesélte életébe így még nem baszott be mint akkor. A károkozást pedig mindig megelőzzük, hogy kijelölünk egy szekrényt amibe a törékeny dolgokat bepakoljuk és így nem lesz baj :)
  • N o N a m e
    Nekem ez volt az első bár 17 éves vagyok és emlékezetes lesz örökre :)
  • N o N a m e
    Én még mindig reménykedek :)
  • ba32107
    Egy rossz élmény miatt ne mondj le az alkoholról.

Én hébe-hóba piálgatok, de még sosem hánytam el magam, sosem voltam extrém rosszul, mindig emlékeztem mindenre, és komoly balfaszságokat sem követtem el. Kúltúrált keretek között is lehet inni, mégpedig sokat!
  • pTk
    Ezt énis eljátszottam párszor..és faszság, csináld többször mert sokszor bejön :D

Én a tavalyi szigeten voltam kint 7 nap tömény részegség, végére már csak feküdtünk a sátorban és mozdulni nem bírtunk. Egész szigeten a gyógynövényt kerestem a hubertusban :D
    Régebben danonino folyót láttam ami a holdról csöpög le, kocsmanal volt egy patak mindenkinek azt mondtam ugorjon bele, mert az a danonino folyó és erősek lesznek a csontjai :D
  • mama2
    Én is:D...