3
Ticketportal - Hometicket
  • nils9030
    #3
    Sziasztok! Szintén az otthoni jegynyomtatással kapcsolatban szeretnék segítséget kérni. Most használnám először, de nincs nyomtatóm, és arra lennék kíváncsi, hogy a letöltődő/böngészőben megjelenő "pdf-jegyet" el lehet-e menteni, avagy csak a böngészőből lehet nyomtatni. Bocs, ha nagy marhaságot kérdezek, de a jegy ára elég borsos, nem akarok ráfázni. Előre is köszönöm a segítséget!
  • Kaszi46
    #2
    Külföldi rendezvényre vettem jegyet, és ezt az otthon kinyomtatós lehetőséhet választottam.
    Nem volt vele semmi probléma.

    Mondjuk az kicsit furcsa volt hogy egy egész a4-es lapot kitöltött, de ezenkívül tényleg nem volt vele semmi gáz. Van rajta vonalkód, elvileg ez alapján tudják ellenőrizni a helyszinen hogy nem kamu-e, de nekünk csak rápillantottak, és már egnedtek is be.
  • Basic
    #1
    Sziasztok!

    Nem találtam ilyen témával foglalkozó fórumot, ezért nyitottam egy újat. Arról lenne szó, hogy a Ticketportal oldalán szeretnék színház jegyeket rendelni és nem tudom, hogy ez az otthoni jegynyomtatós Hometicket rendszer mennyire megbízható.
    Tőletek szerettem volna megkérdezni, hogy van-e köztetek olyan, aki már próbálta ezt használni és mennyire megbízható. Nem áll fent a veszélye, annak, hogy elveszíted a jegyedet, vagy bármiféle más veszély.
    Előre is kösz mindenkinek, aki ír majd!