Outi, Fixi, SingleSpeed.... minden ami 28-as :P

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jbal
na mivan télen is nyomjátok?ilyenkor a legjobb.sapka,kesztyû :Ð
vettem egy ilyen villogót, mert a ledes lámpámnak vmi érintkezési hibája van.szerintetek ez elég?
kéne vennem egy ilyen zsebszerszám-készletet.valakinek van ilyenje?

Breki33
Vennto 09

Breki33
Nah kijött az új 09-es Alvito nemis nész ki rosszul

Breki33
De teis spécizheted jobbra
Breki33
Ennek a felénél vékonyabb

viszont kétszer gyorsabb P
jbal

hunbasser
hát ennél sokkal vékonyabb 😊 bár arra is van többfajta,de ezen simán látszik,hogy vastag.

ReaL MaDRid x siempre

Breki33
sztem igen bár ezen a képen nem kivehetõ pontosan
jbal
vékonykerekû.nem mountain bike-os.vagy az országútié még ennél is vékonyabb?

Breki33
Hát én a sárhányót meg csomagtartót leszedném P

Meg számomra kicsit vastag a kerék, de amúgy szép
jbal
az elsõ mondat után nincs kérdõjel.tényleg vettem enm kérdezem magamtól 😄

jbal
ma vettem egy Caprine Wheelman trekking-et?szerintetek milyen?
ez nem az enyém

Breki33
Breki33
Breki33
Breki33
Breki33
Breki33
Fanatizmus hajtja a 160-nal tekerõ biciklist

A kerékpáros-világrekord 268 km/h, szombaton próbálja megdönteni egy magyar biciklista. Nagy György speciális kerékpárt épített, amirõl kiderül, hogy nem is a látható tartományokban különleges.

http://index.hu/kultur/eletmod/steher0724/
Breki33
160-al :-)
jbal
:\\\\\\
mozgássérültparkolóba meg lehet parkolni nyugodtan?meg 120-al hajtani városban?:\

Breki33
hát többet is, de ezt konkrétan a országúti kerékpárok fórumban olvastam sz index-en
gabber_saviola
milyen fórumokat olvasol kedves Breki mester?
bikemag, cm, alleycat ?

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
pinarello

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Breki33
midbe?

én hétvégi biciklis vagyok hétköznap max 30-40 percet tekerek

Apropó tudod mit olvastam egy másik fórumon?
Egy srácot 6000-re büntettek mert kerákpárral 50 métert ment járdán, és mikor pont vissza akart menni az úttestre egy rendõr megállította és mint egy bûnözõvel úgy bánt vele.
gabber_saviola
én elsõ nap beleraktam a pinámba 😛 egy 100-ast.

Breki33
100 km :-)

hát sztem én két nap alatt max 40-et mentem vele (régit is használtam)
gabber_saviola
2 nap/100 km bõven elég hogy összeszokjanak az alkatrészek, ha ez megvan akkor lehet finomhangolni.

Breki33
oké és szted várjak pár napot még mielõtt visszaviszem?

addig járassam akkár kattogva is?
gabber_saviola
finomhangolás után nem lesz kattogás

Breki33
de az normális, hogy vmelyik fokozaton jó másikon meg kattog?
gabber_saviola
jaja, pár nap kell, amég összekopnak az alkatrészek.

Breki33
Azt mondták, hogy

Még vissza kell vinni a váltót pár nap használat után beállítatni, de egyenlõre a hátsón a két legkisebb fokozatra illetve elöl a nagyobb kerékre rakva hallhatóan zörög, a többi fokozaton tökéletes.

Gondolom ez beállítás kérdése.
gabber_saviola
természetes, meg aztán sloppingos a váz, így az is tesz rá még egy kis opitkai csalódáat.

Breki33
Mögötte van a régi.

Az természetes, hogy a nyereg feljebb van ennyivel?
gabber_saviola
szép <#szeret>

már csak egy lookpedál kell rá <#vigyor1>

gabber_saviola
köszönöm Mester

Breki33
Breki33
Breki33
Boldog szülinapot

Na megvan a bicikli majd rakok fel képeket
gabber_saviola
kíváncsi vagyok, hogy mikor döbbennek rá, hogy kéne Budapest környékén is etapot rendezni 😞

Breki33
jó, de azért egy GEmenci nagydíjjal nem ér fel.

Az esti háztömbörüli nemsemmi
Breki33
Na holnapra kész a biciklim állítólag 59-es méret P
jbal
dén 35. alkalommal rendezik meg Tour de Hongrie magyar országúti kerékpáros körversenyt, amelyre július 22. és 26. között kerül sor.

A mezõnynek 852 km-t kell teljesítenie, a viadal harmadik, 139 km-es szakaszát Szlovákiában rendezik. Az elõnevezések alapján 23 csapatból 13 nemzet 140 versenyzõje indul majd.

Az útvonal nehéznek nevezhetõ, hiszen a mezõnynek már a második napon fel kell tekernie Hollóházára. A harmadik etap Szlovákiában, Újhely és Kassa között lesz. A verseny csúcspontjára, úgynevezett királyszakaszára a negyedik napon kerül sor, ekkor a 600 méter magasan lévõ Bükkszékre kell feljutnia a kerekeseknek.

A zárónapon két szakaszt rendeznek: a délelõtti Bükkszék és Bükkszentkereszt közötti 123 km-es táv után délután Miskolc belvárosában 70 km-es kritériumgálával zárul a viadal.

ez jónak ígérkezik

jbal
az a baj, hogy a legtöbb út autóút és veszélyesek

Breki33
felénk vannak

legalábbis én megyek rendesen igaz, hogy van mikor gyalogosok között
jbal
jók ezek.csak kár, hogy nincsenek rendes útszakaszok ahol lehetne menni.
valamiért mindig le kell lassítani

Breki33
Országúti vagy versenykerékpárok. Annak tökéletes egy ilyen szerkezet, akinek a sebesség a legfontosabb. Keskeny abroncs, nagy nyomású gumi és áramvonalas testtartás jellemzi. Csak kiváló minõségû aszfaltúton ajánlatos ezzel kerekezni. Amatõr és profi használatra egyaránt választható. Nem mindegyik modellt tervezték csomagtartóval, ezért bizonyos típusok nem alkalmasak pár napos kiruccanásra.
Súly: 5-7 kg
Ár: 120 000-600 000 Ft

http://www.shimano.hu/dokok/mkletoltesek1/17/shimano_2008_katalogus_road_hu.pdf
Breki33
nem az országúti az pl ez

nincs rajta sárhányó meg bevásárlókosár

és ha jó sokkal könyebb
jbal
mindenkit lehagyok.eygszerûen nem bírom felfogni, hogy egyesek, hogy bírnak olyan lassan menni 😊
tényleg nem az a nagy dolog ha valaki gyorsan megy hanem ha lassan
25-nél gyorsabban senkit nem áttam még menni

az áttételezésnél az 50,38 meg mittudoménmi ezeket mi szernt számolják?

jbal
véletlenül az országúti helyett a trekkingekbe mentem 😊
ez milyen már.ilyen pistabácsiviszirajtaakétzsáksódert típusú 😊
😛PPP
ez országúti?