Outi, Fixi, SingleSpeed.... minden ami 28-as :P
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ReaL MaDRid x siempre
Meg számomra kicsit vastag a kerék, de amúgy szép
A kerékpáros-világrekord 268 km/h, szombaton próbálja megdönteni egy magyar biciklista. Nagy György speciális kerékpárt épített, amirõl kiderül, hogy nem is a látható tartományokban különleges.
http://index.hu/kultur/eletmod/steher0724/
bikemag, cm, alleycat ?
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
én hétvégi biciklis vagyok hétköznap max 30-40 percet tekerek
Apropó tudod mit olvastam egy másik fórumon?
Egy srácot 6000-re büntettek mert kerákpárral 50 métert ment járdán, és mikor pont vissza akart menni az úttestre egy rendõr megállította és mint egy bûnözõvel úgy bánt vele.
Még vissza kell vinni a váltót pár nap használat után beállítatni, de egyenlõre a hátsón a két legkisebb fokozatra illetve elöl a nagyobb kerékre rakva hallhatóan zörög, a többi fokozaton tökéletes.
Gondolom ez beállítás kérdése.
már csak egy lookpedál kell rá <#vigyor1>#vigyor1>
A mezõnynek 852 km-t kell teljesítenie, a viadal harmadik, 139 km-es szakaszát Szlovákiában rendezik. Az elõnevezések alapján 23 csapatból 13 nemzet 140 versenyzõje indul majd.
Az útvonal nehéznek nevezhetõ, hiszen a mezõnynek már a második napon fel kell tekernie Hollóházára. A harmadik etap Szlovákiában, Újhely és Kassa között lesz. A verseny csúcspontjára, úgynevezett királyszakaszára a negyedik napon kerül sor, ekkor a 600 méter magasan lévõ Bükkszékre kell feljutnia a kerekeseknek.
A zárónapon két szakaszt rendeznek: a délelõtti Bükkszék és Bükkszentkereszt közötti 123 km-es táv után délután Miskolc belvárosában 70 km-es kritériumgálával zárul a viadal.
ez jónak ígérkezik
valamiért mindig le kell lassítani
Súly: 5-7 kg
Ár: 120 000-600 000 Ft
http://www.shimano.hu/dokok/mkletoltesek1/17/shimano_2008_katalogus_road_hu.pdf
tényleg nem az a nagy dolog ha valaki gyorsan megy hanem ha lassan
25-nél gyorsabban senkit nem áttam még menni
az áttételezésnél az 50,38 meg mittudoménmi ezeket mi szernt számolják?