Mechanika

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

YakooZa
ha érteném.. nem irnám ide..te ész

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

CaviaR
4. Ja és ez kinematika, nem dinamika (ég és föld)

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

YakooZa
igen,akik megcsinálják azok ugy csinaljak meg az osztályombol is, már az egyik megigérte aki ugyanezt csinalja hogy beszkenneli nekem.. majd holnap. de nemtudom h ha elfelejti vagy valami,, ezért kérdem itt is h vaki tudja e.

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

CaviaR
1. A képleteket nyílván nem fogják megadni a feladathoz, onnantól egy óvodás is meg tudná csinálni.
2. Ha egy fórumon nyitsz topikot h megcsinálják helyetted a feladatot amin egy bukás múlik, akkor valszeg meg is fogsz bukni ha nem változtatsz a hozzáállásodon. Ha most nem is, majd legközelebb, vagy azután. Add fel mert sajnálni fogod az elvesztegetett idõt ha kirugnak 4.ben.
3. Ez egy egyenletes körmozgás feladat használd googlet: "elfordulás szöge", "út a körpályán"

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

SMACKDOWN18
menj el egy privat tanarhoz es mond meg neki szepen hogy oldja meg

gercse
jó nagy köt.ög akkor...
mi is tanultunk hasonlót(még csak elsõs vagyok) fizikából, de ilyen feladatot nem kellett megoldanunk, és amit meg is kellett, azt vettük órán...

YakooZa
aha, ez dinamikai feladat..

én is tanultam statikát, azt jobban értettem hallod😊

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

YakooZa
azért kérek itt segítséget, mert 2ikos vagyok, és a tanár oyan bolond, hogy 4edikes feladatot ad fel grafikai munkára.. ien feladatokat órákon nem oldottunk, és a megoldás modját is a kisujjambol kéne kiszopnom..

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

TommyC
fú kárhogy nemtudok segíteni...
én is mechanikát tanulok, csak statikát ):

dixitque deus fiat lux

YakooZa
haver, ha értesz hozzá akkor ugyis tudod a képleteket, ha meg nem akkor viszlát

énse kaptam több adatot,

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

mondjuk egy négyjegyû függvénytáblázatban?
SMACKDOWN18
haver es hol vannak a kepletek??? ami alapjan talan meglehetne oldani

YakooZa
üdv.

aki ész a fizikában vagy mechanikában, dinamikában!

segitség kellene, ezt kéne megoldanom h ne bukjak meg:/

aki tud belekezdeni irja le h hogyan..

thx

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

YakooZa

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

← ElőzőOldal 2 / 2