18
  • pepe003
    #18
    Kiváló munkát végeztek a fejlesztők, már a beta5-nek is ezerszer jobb a memóriakezelése, mint a Firefox2-nek. Körülbelül, 40, flash bannerokkal teli lapfül van megnyitva, és 170MB memóriát használ. A kettesnél gyakran ennyi lapfül mellett, letiltott bannereknél megvolt a 400-500MB memóriahasználat.
    Már nagyon várom a végleges verziót :)
  • Bith
    #17
    Akinek extension problémái vanak, az használja ezt az addont: Nightly Tester Tools
    Ki lehet vele kapcsolni a kompatibilitás ellenőrzést, de tud olyat is, hogy kiválasztjuk melyik addont szeretnénk, és kompatibilissé teszi (vagy akár az összeset is lehet 1 klikkel).
  • Balumann
    #16
    Nekem meg még a 2-es verzió van fenn, és tökéletesen működik, semmi bajom nincs és nem is volt vele.
  • DjDano
    #15
    Na a Safarit inkább meg se említsétek, nálam már elindulni se hajlandó...
  • Gonz0
    #14
    "(azt nem értem különben, hogy a C:/Program Files(x86)/ mappában van egy "Firefox" és egy "Firefox 3 beta 5", ha a sima firefox mappában levő firefox.exe-t indítom el, akkor is a FF3 b5 indul el, az lenne jó ha tesztelgethetném a bétát, de azért a FF2-met nem enné meg, mert pl az iGoogle stickyjeim se mennek egyik 3-as bétával sem, anélkül és a grízmajom nélkül pedig meg vagyok halva)"

    Már fut valahol a firefox... olyankor csak új ablakot nyit a már futó böngészőben. Szal, fenn lehet egyszerre kettő, de mindig csak az egyik tud futni. Egyébként meg: Portable Firefox
  • Sliders
    #13
    Iwiw-nél nekem is fagy a Firefox legalábbis tegnap. De szerintem a gány szar kód miatt.
  • GABOR16
    #12
    Nekem ezt úgy csinálta, hogy anno még a Safarit Béta ként néztem, és minden új iTunes verziót leakart tölteni (pedig nem használtam).. de telepítéskor is telepíteni akarta (termékcsatolás )...
  • Mcsiv
    #11
    Igen, úgy tűnik az RC-re jellemző módon bekapcsolták a kompatibilitási vizsgálatot az extension rendszerben. Alapvetően nem baj, így lesz idejük felzárkózni az extension fejlesztőknek. Az plusz ponnt, hogy a vizsgálatot ki is lehet akár kapcsolni
  • Gerygrey
    #10
    A Safari (vagyis az apple) elmehet a p'csába, milyen alapon spammel a tálcáról előugorva, hogy itt az új verzió, amikor a régi se volt fent soha a gépemen?
  • Gerygrey
    #9
    Köszi a tippet, otthon kipróbálom, mert én is automatikusan frissíttettem B4-ről B5-re, de nem megy vele pár plugin.

    (azt nem értem különben, hogy a C:/Program Files(x86)/ mappában van egy "Firefox" és egy "Firefox 3 beta 5", ha a sima firefox mappában levő firefox.exe-t indítom el, akkor is a FF3 b5 indul el, az lenne jó ha tesztelgethetném a bétát, de azért a FF2-met nem enné meg, mert pl az iGoogle stickyjeim se mennek egyik 3-as bétával sem, anélkül és a grízmajom nélkül pedig meg vagyok halva)
  • Mcsiv
    #8
    "pfff. ezek addig bétázgatnak amíg a Szafari nagyon elhúz mellettük.. meg az Opera"
    Erre azért kíváncsi lennék... A netscaped miért felejtetted ki a felsorolásbol?:D
    Safari-t mikor utoljára néztem, meg valamikor a béta idején, az is megállás nélkül fagyott, szarul/sehogy nem jelentek meg rajta az oldalak, gondolom azóta tovább fejlődött.
  • Gonz0
    #7
    Azt írják valahol:
    Just open up about:config and add "extensions.checkCompatibility" as a Boolean set to false.
  • freemanone
    #6
    Sg ismét késett, már pár napja kint van neten és elérhető a "tesztelőknek". Az 5. beta-val nekem is az az egyetlen problémám, hogy nem kompatibilis vele jónéhány plugin. ADBlock ami a legjobban hiányzik. Szal downgrade to BETA 4.
  • snorbi
    #5
    A b2 óta használom, semmi gondom nem volt vele.
    Egyedül az hiányzik, hogy sok plugin még nem kompatibilis...
  • rootkiller
    #4
    Én tegnap felraktam, és rögtön iWiWen lefagyott, du mg felidegeltem magam h miafaszéé nincs adblock meg a könyvjelzőket miént nem új ablakba nyitja meg, mint az agyonbővítményezett 2es FFX-om, azt fogtam letöröltem. Most megy a safari, azt winreinstall lesz vagy most vagy a jövő 7végén.
  • ThomasTheKoRner
    #3
    Hát nekem az előző verzióban gyakran láthatatlanná vált az egérkurzor ha a böngésző ment,és néha az is előfordult hogy magától görgetni kezdett lefelé,szépen komótosan.. :P

    Ennél ezeket még nem vettem észre hálisten... :)
  • NEXUS6
    #2
    Én kb másfél éve az alfa óta használom. Már az is tök jó volt, nem tudom mit nadrágoznak. Javításokat is sokkal könnyebben tudnak kiadni, mint zárt forráskódnál, szal nem értem, mi nem kóser még mindíg!?
  • arrakistor
    #1
    pfff. ezek addig bétázgatnak amíg a Szafari nagyon elhúz mellettük.. meg az Opera.