A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Scottt
Nem vagyok lámpalázas, különösebb izgalom nélkül végigcsinálom az ilyen helyzeteket.

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

NEOreg3
akkor ezt megbeszéltük

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

kastil
ok

NEOreg3
még mindig #78564

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

kastil
még mindig csak belemagyarazod. bar ezt mar te is leirtad

NEOreg3

kastil
azt hittem érezhetõ is; ":C"

mindenesetre kurvanagy faszságba kötöttél bele. de nembaj betudjuk a problémáidnak 😊

ja és még mindig ugyanott tartunk, mi volt ellentmondás ?

NEOreg3
nem szinonima, de a csodából következik a meglepõdés is

bár te lehet, unott fapofával néznéd végig, ahogy pl Jézus végigsétál a víz felszínén, nem tudom.

kastil
degecibutavagyok, nem tudtam hogy a meglepõ a csoda szinonimaja. eskü :C

NEOreg3
csoda, hogy élek ~ meglepõ, hogy még élek

ez meg ellentmondásba került azzal, hogy már senki nem lepõdik meg rajtam

kastil
kifejtenéd ?

NEOreg3
szép ellentmondás

kastil
rajtad meg már senki nem lepõdik meg bazdmeg, csoda hogy élsz

kastil
A tekintetüktõl 😄

ejnye...dehát mitõl félsz? 😊
a kannibalizmus már nem trendi 😉

NEOreg3
kibaszottul

kastil
Hát azért tennem is kellene, de rettegek mint mondtam 😄

Értelek. Majd elmúlik, ha visszaszoksz. 😉

kastil
Nem lenne velem sem semmi baj, csak alapvetõen kevés emberrel érintkezek egy átlagos évben, mondhatni 😄. Egyszerûen csak elszoktam tõlük, nekem sem volt sosem semmi bajom az idegenekkel, viszont most rettegek a tömegtõl, és nem, nem fóbia 😊

Na jah. Nekem az elsõ 1-2 fellépésen, mikor ki kellett állni 50-100 ember elé...végigszaladt a hideg a hátamon...szédültem, meg minden bajom volt. Olyan volt, mintha bezártak volna egy stresszbuborékba. Remegett kezem, lábam...örültem, hogy megtudom csinálni, amit kell...és nem esek össze. 😊
Aztán egyre nagyobb tömeg volt...meg egyre nehezebb feladat...és már hozzászoktam...utána már nem is olyan rémes. Fõsulin már nem is voltam olyan izgulós. Addig izgultam, míg ki nem álltam a többiek elé...utána már elmúlt...és csak mondtam-mondtam. Poénkodtam kicsit közben. Szerették az elõadásaim 😊

DJKonya
Nem vagyok lámpalázas, különösebb izgalom nélkül végigcsinálom az ilyen helyzeteket.

CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"

kastil
Mikor nagyon muszáj, csinálom, ha elbaszom, elviccelem. Én így tudok legjobban kijönni belõle, de rettentõen stresszelek már csak a gondolattól is. Nem csak tömeg, nagyközönség, elég ha idegen...

Azzal szoktam magam nyugtatni, hogy úgyis totál leszarja a fejem, de ettõl még nagyon görcsös vagyok. A szavazatom meg totál helyén van, szinte bármit emgteszek, hogy elkerüljem.
Átéltem elég kínos helyzetet már 😄.

tudod mit mondanak a nagyok..."képzeld el a közönséged pucéran" 😄

na nekem ez soha nem ment...én mindig arra gondoltam, hogy ha elbaszom vagy nem veszik észre...vagy ha észre is veszik...folytatom tovább...túl leszek rajta...és másnap már úgyse emlékszik rá senki,h jajj vmit elrontottam,mert nem hagyok idõt arra, h égjek...csak haladok tovább 😊

kastil
Rettegek az ilyen helyzetektõl, mindent megteszek, hogy elkerüljem.

iszonyat gátlásos vagyok, önértékelési problémák, kissebbségi komplexus. a dr bácsi mondta 😞

Motoroj
Rettegek az ilyen helyzetektõl, mindent megteszek, hogy elkerüljem.

Tudniillik nem vagyok a szavak embere.

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

amúgy rúd se kell...úgyis elég feltûnõ vagyok 😄😄😄:

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

byzhouse
Meglehetõsen izgulok, de megteszem, ha szükséges. néha lazán veszem és lesz*rom akkor jó 😄

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

RS
Meglehetõsen izgulok, de megteszem, ha szükséges.

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

olyan még nem volt...de gyanús h nem is lesz

Gurren
kurvára lámpalázas vagyok, szarul érzem magam, ha mindenki engem néz 😞

Doomista
Meglehetõsen izgulok, de megteszem, ha szükséges.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Sir Quno Jedi
No és a nagy tömegek elõtti vetkõzés/rúdtánc ?!?! Azt is gyakorolni kell ám! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Hegi90

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

89
Pár ember elõtt, gyakorlaton vagy vizsgán nem...
viszont nagy tömeg elõtt mikrofonba...hát attól gombóc lesz a torkomban és remeg a lábam, szívem összevissza kalimpál <#idiota>

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

Régen nagyon be voltam tojva...de sok fellépés volt, meg prezentáció...és már nem parázok...hanem élvezem.

Az igen! 😊) Hogy mik vannak! Lehet, hogy én is megnémulok, ha odakerülök 😛!
tigeroo
ja, mondjuk nálunk a geotechnikás tanár (akinek elég nagy befolyása van) pl. direkt azért vezette be a szóbeli vizsgát nálunk, mert olt rá precedens vmi kollégájánál hogy a diplomaosztón tudta meg egy hallgatójáról hogy néma... és ezért inkább 100+ diákot leszóbeliztet
Nem! Durva, mi? Közgázt tanulok, de kötelezõ és kötelezõen választható tárgyakból egy sem volt. Mondjuk 120-an vagyunk majdnem a szakon. Választhatót meg direkt nem olyat vettem fel. 😊 Így is akadt bõven prezentáció számos tantárgyból. Érdekes amúgy, hogy nyelvvizsgán is izgultam, de amint beléptem a terembe, elmúlt, sõt, kifejezetten élveztem.

Azért nagy hátrány amúgy, hogy ilyen gátlásos vagyok, csomó tárgyból ugye jár pont az órai munkára, de meg nem szólalnék semmi pénzért. 😊
tigeroo
egy szóbeli vizsgád sem volt? azigen
nálunk meg 99%ban szóbeli vizsga van:S hiába mûszaki suli😄
Szintén: Meglehetõsen izgulok, de megteszem, ha szükséges. Nekem is a diplomavédés lesz, de nekem december 11 és 17 között valamikor. Már elõre félek, fõleg, hogy az egyetemen eddig egy szóbeli vizsgám sem volt. Most meg egy egész bizottság elõtt kéne remekelni remegés és dadogásmentesen. :S Ezek után a januári mesterfelvételi 3 szóbelije gyerekjáték lesz! 😄

Amúgy mindig is utáltam szerepelni, kis koromban mesemondóversenyen elsírtam magam, ma sem szeretek a társaság központjában lenni, fõleg, ha sok emberrel vagyok együtt. A prezentációkat meg ha lehet, kerülöm.
Lacee86
Meglehetõsen izgulok, de megteszem, ha szükséges. Legközelebbi ilyen eset a diplomavédés lesz februárban, már most félek tõle. :/
Karaoke bulikon kissé ittasan amúgy már levetkõzöm a gátlásaim. <#miaz>

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

chhaya
Általában nem szoktam parázni, ettõl függetlenül utálok elõadni vagy szerepelni.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

tigeroo
énekelni szar😄

legjobb amikor valami kiselõadást/kisszakértést tartasz és a szövegbe beleviszed a humorod. kurvajó érzés 10+ embert megnevettetni 😊
SötétBarom

Bár anno suliban utáltam nyilvánosan énekelni.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

tigeroo
nem vagyok lámpalázas
Molnibalage
Szültetett elõadó vagyok. Persze csak akkor, ha arról beszélek, amihez értek. Egyetemen imádtam a féléves beszámolókat. 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Sir Quno Jedi
5 ember, vagy 500, nekem ugyan egyre megy, hangom bizony meg se remeg. 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

immovable

Másodállásban tanítok. Nem zavar különösebben.
Motoroj

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu