A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
mindenesetre kurvanagy faszságba kötöttél bele. de nembaj betudjuk a problémáidnak 😊
ja és még mindig ugyanott tartunk, mi volt ellentmondás ?
bár te lehet, unott fapofával néznéd végig, ahogy pl Jézus végigsétál a víz felszínén, nem tudom.
ez meg ellentmondásba került azzal, hogy már senki nem lepõdik meg rajtam
a kannibalizmus már nem trendi 😉
Aztán egyre nagyobb tömeg volt...meg egyre nehezebb feladat...és már hozzászoktam...utána már nem is olyan rémes. Fõsulin már nem is voltam olyan izgulós. Addig izgultam, míg ki nem álltam a többiek elé...utána már elmúlt...és csak mondtam-mondtam. Poénkodtam kicsit közben. Szerették az elõadásaim 😊
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Azzal szoktam magam nyugtatni, hogy úgyis totál leszarja a fejem, de ettõl még nagyon görcsös vagyok. A szavazatom meg totál helyén van, szinte bármit emgteszek, hogy elkerüljem.
Átéltem elég kínos helyzetet már 😄.
na nekem ez soha nem ment...én mindig arra gondoltam, hogy ha elbaszom vagy nem veszik észre...vagy ha észre is veszik...folytatom tovább...túl leszek rajta...és másnap már úgyse emlékszik rá senki,h jajj vmit elrontottam,mert nem hagyok idõt arra, h égjek...csak haladok tovább 😊
iszonyat gátlásos vagyok, önértékelési problémák, kissebbségi komplexus. a dr bácsi mondta 😞
Tudniillik nem vagyok a szavak embere.
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
viszont nagy tömeg elõtt mikrofonba...hát attól gombóc lesz a torkomban és remeg a lábam, szívem összevissza kalimpál <#idiota>#idiota>
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
Régen nagyon be voltam tojva...de sok fellépés volt, meg prezentáció...és már nem parázok...hanem élvezem.
Azért nagy hátrány amúgy, hogy ilyen gátlásos vagyok, csomó tárgyból ugye jár pont az órai munkára, de meg nem szólalnék semmi pénzért. 😊
nálunk meg 99%ban szóbeli vizsga van:S hiába mûszaki suli😄
Amúgy mindig is utáltam szerepelni, kis koromban mesemondóversenyen elsírtam magam, ma sem szeretek a társaság központjában lenni, fõleg, ha sok emberrel vagyok együtt. A prezentációkat meg ha lehet, kerülöm.
Karaoke bulikon kissé ittasan amúgy már levetkõzöm a gátlásaim. <#miaz>#miaz>
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
legjobb amikor valami kiselõadást/kisszakértést tartasz és a szövegbe beleviszed a humorod. kurvajó érzés 10+ embert megnevettetni 😊
Bár anno suliban utáltam nyilvánosan énekelni.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Másodállásban tanítok. Nem zavar különösebben.