A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

OrioN the S
nem teljes mértékben, de a jellemzéseknek valamennyire hiszek.. viszont az ilyen "megmondja, hogy milyen napod lesz" történetet fasságnak tartom.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Willenbrock
Szüleim születésnapját jegyzem meg és a sajátomét.A rokonokét néha éves pontossággal sem tudom megmondani 😊

Bruk
"Ha valaki nem figyelmeztet, eszembe nem jut."

Édesanyámé az enyémmel egy napon van, ezenkívül még a tesómét tudom (legalábbis a hónapon belül be tudom tájolni). Teljesen hidegen hagy a dolog, ugyanolyan nap mint a többi.

próbálom, de (egyelõre) nem sikerült. De megtörni soha nem szabad!
tigeroo
küldj egy sms-t a tv asztrológusnak hogy sugározzák a pozitív energiát 😄
Doomista
<#rolleyes>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

NEOreg3
de hisz nem vagyunk életképtelenek, mert mindkettõnkben valahol mélyen ott lakozik a potenciál! mától szenteljük életünk annak, hogy ezt a potenciált a felszínre hozzuk!

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

azt hogy csoda hogy élsz nem arra értette hogy még nem ölted meg magad, hanem arra a fajta életképtelenségre ami mindkettõnkre jellemzõ.
NEOreg3
az, hogy élek, sok más dolog mellett tõlem is függ és kb a családom az egyetlen, ami még visszatart ebbe a világba (de örökké az sem fog), továbbá ha azokon nem lepõdnek meg, amiket cselekszem, akkor azokon se lepõdnek meg, amiket NEM cselekszem

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

de a legmeglepõbb valószínûleg az, hogy én még élek
akkor erre meg azt mondom, hogy
rajtad már nem lepõdik meg senki, tehát azokon nem, amiket cselekszel
viszont azon a tõled független eseményen hogy élsz, meg igen!
kastil
Ha valaki nem figyelmeztet, eszembe nem jut.

szjuca
Mén fejbû.

bardocz
Engem a 18. sem érdekelt. Nem attól leszek felnõtt, mert 18 éves lettem. Természetesen másnak tiszteletben tartom az ilyen szokásait, meg felköszöntöm, akármi, de engem inkább hagyjanak békén😄
Lacee86
Névnap az sztem is jelentéktelen igazából, nem kell neki nagy feneket keríteni. Németországban pl. egyáltalán nem is tartják számon. A szülinap azért más, ott azt ünnepled, h na egy újabb évet megéltem, öregebb lettem. 😊 A kerek szülinapok, meg a 18. nem kell magyarázni, h miért különlegesebbek.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

bardocz
Engem is általában mások emlékeztetnek rá, hogy hé, boldogat!😄
Nem igazán ünneplem egyiket sem, nincs mit ünnepelnem szerintem. Névnap meg pláne értelmetlen, azt csak azért tudom, mert másnap van szilveszter -.-"
HBD! 😊

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

efti
egyeb:

Parat tudok, de jellemzoen mindig utolag jut eszembe..

Viszont az enyem ma van <#vigyor>

WWFSMD?

Még fateromét is elfelejtettem,anyám nem szól rám elõzõ nap,akkor...😞

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Lacee86
Beállított a fél rokonság virágokkal, tortával, BMW-vel, neked meg akkor esett le, h "vazze', télleg"?? <#idiota>

RS
Sajnos...

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

byzhouse
tavaly majdnem elfelejtettem,hogy születésnapom van 😄

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

milk4

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

chhaya
A fontosakat tudom fejbõl, családtagok meg pár barát, 5-10 ember kb.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

szabii98
Fontosabbak megvannak, a többit meg a Facebook és az Iwiw mondja 😊

I met God. She's black

NEOreg3
kb mindig aznap tudom meg, ha van valami

A fontosabbakat fejben tartom, a többire meg ott az iwiw-es emlékeztetõ, vagy naptárazás...
Lacee86
A fontosak mennek fejbõl. De manapság már iwiw/facebook stb. segít ilyenekben. 😊

Születésnapok mennek fejbõl...a fontosak.
Névnapokban szar vagyok...van hogy a sajátomról is megfeledkezem, ha nem szólnak. 😄

SötétBarom

A dátumot tudom, de tuti elfelejtem megköszönteni õket. :C

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

clio1616v
nem... csak azokra emlékszek, akikét többször kérdezik tõlem és már sokszor utána kellett kérdeznem, hogy mikor is születtek

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

dartonita
Hat mivel him vagyok,nekem erre fel kell hivni a figyelmem,szal nem art ha egy no szol idoben.Csalade,kozeli baratoke azert a fejemben van.

MR ME
közeli barátaimét tudom fejbõl, ha nem akkor facebook-iwiw figyelmeztet, rokonokét meg vezeti muter naptárba, ott látom...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Igen, egyetértek.
És a "kívülállóknak", akik nem igazán, vagy egyáltalán nem ismerik a betegséget, nehéz megkülönböztetniük a szociális fóbiát a lámpaláztól, mert a tünetek között nagy az átfedés. Úgy is mondhatnánk, h minden szocfóbos egyben "lámpalázas" is, de nem minden "lámpalázas" szocfóbos.

Dzsini
Aki önmaga nem az, vagy nem ismer személyesen valamilyen fóbiás vagy pánikbeteg embert, az nehezen hiszi el, hogy ilyesmi létezik...

persze nagyon sok ilyen állapot nem is az, hanem tényleg "csak" egy egészséges határán levõ izgulás vagy félelem.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Nem, mint mondtam, ez nem csak "egyszerû" lámpaláz.

NEOreg3
ha egy csoda folytán nem lepõdsz meg, akkor te már mindent láttál

utálok minden ilyet
clio1616v
azért nem vagy magabiztos, mert még nem sok tapasztalatod van az elõadással kapcsolatban

majd ha gyakorlod akkor menni fog, ez teljesen természetes

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

a csoda csodálkozást vált ki, nem meglepõdést.
A Rettegek...-et jelöltem meg.

Nekem nagy valószínûséggel szociális fóbiám van, bár még dokinál nem voltam vele. És az az érdekes, hogy nekem alapvetõen a személyiségem nem ilyen, társaságkedvelõ vagyok, az ismerõseim se mondják rólam azt, hogy én valami "antiszociális" ember lennék, épp ellenkezõleg gondolják, szóval nem a beilleszkedéssel vannak gondjaim.
Régebben is volt olyan vágyam, hogy olyat munkát végezzek, ahol sok ember elõtt kéne elõadást tartani, oktatással foglalkozni, továbbadni valamilyen tudást 😊 Ezért is gondolkodtam a tanári pályán, de hamar elvetettem, a fentebb említett betegség tünetei miatt.
Abban szinte biztos vagyok, hogy ez, ami nekem van, az biztos nem egy csak egy erõsebb lámpaláz.
Akik úgy gondolják magukról, hogy nagyon lámpalázasak, utánajárhatnának, hogy nem betegségrõl van-e szó, a neten lehet találni sok infót ezekkel kapcsolatban.

DJ RX7
Rettegek az ilyen helyzetektõl, mindent megteszek, hogy elkerüljem.

:3

clio1616v
szia kedves immovabel, örülök, hogy hozzájárulhattam az elégedettségi szinted emeléséhez

clio1616v
most nem tartok elõadást tömeg elõtt, így nem vagyok lámpalázas

Ezt egy másik topikban folytassuk mert innen kihajitanak... 😄D
immovable
Ezért véged kisköcsög. (hja ez nem a leszólós. 😄)
Ja oké. Nem élet-halál kérdés..csak gondoltam megkérdezem...hátha 😊

Na most haragudni fogsz rám. Elfelejtettem... de még jó hogy eszembe juttattad a múltkori diskurzusunkat, felirom valahova ahol szem elõtt van, és remélem hogy úgy már nem felejtem el. 😄
szia
voltál már az üzletben? 😛

Nem vagyok lámpalázas, különösebb izgalom nélkül végigcsinálom az ilyen helyzeteket...

Persze azért az a kis drukk ott van, kissé aggódok mindig hogy minden jól süljön el.