A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Édesanyámé az enyémmel egy napon van, ezenkívül még a tesómét tudom (legalábbis a hónapon belül be tudom tájolni). Teljesen hidegen hagy a dolog, ugyanolyan nap mint a többi.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
rajtad már nem lepõdik meg senki, tehát azokon nem, amiket cselekszel
viszont azon a tõled független eseményen hogy élsz, meg igen!
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Nem igazán ünneplem egyiket sem, nincs mit ünnepelnem szerintem. Névnap meg pláne értelmetlen, azt csak azért tudom, mert másnap van szilveszter -.-"
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Parat tudok, de jellemzoen mindig utolag jut eszembe..
Viszont az enyem ma van <#vigyor>#vigyor>
WWFSMD?
Még fateromét is elfelejtettem,anyám nem szól rám elõzõ nap,akkor...😞
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Sajnos...
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
tavaly majdnem elfelejtettem,hogy születésnapom van 😄
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Névnapokban szar vagyok...van hogy a sajátomról is megfeledkezem, ha nem szólnak. 😄
A dátumot tudom, de tuti elfelejtem megköszönteni õket. :C
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
És a "kívülállóknak", akik nem igazán, vagy egyáltalán nem ismerik a betegséget, nehéz megkülönböztetniük a szociális fóbiát a lámpaláztól, mert a tünetek között nagy az átfedés. Úgy is mondhatnánk, h minden szocfóbos egyben "lámpalázas" is, de nem minden "lámpalázas" szocfóbos.
persze nagyon sok ilyen állapot nem is az, hanem tényleg "csak" egy egészséges határán levõ izgulás vagy félelem.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
majd ha gyakorlod akkor menni fog, ez teljesen természetes
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Nekem nagy valószínûséggel szociális fóbiám van, bár még dokinál nem voltam vele. És az az érdekes, hogy nekem alapvetõen a személyiségem nem ilyen, társaságkedvelõ vagyok, az ismerõseim se mondják rólam azt, hogy én valami "antiszociális" ember lennék, épp ellenkezõleg gondolják, szóval nem a beilleszkedéssel vannak gondjaim.
Régebben is volt olyan vágyam, hogy olyat munkát végezzek, ahol sok ember elõtt kéne elõadást tartani, oktatással foglalkozni, továbbadni valamilyen tudást 😊 Ezért is gondolkodtam a tanári pályán, de hamar elvetettem, a fentebb említett betegség tünetei miatt.
Abban szinte biztos vagyok, hogy ez, ami nekem van, az biztos nem egy csak egy erõsebb lámpaláz.
Akik úgy gondolják magukról, hogy nagyon lámpalázasak, utánajárhatnának, hogy nem betegségrõl van-e szó, a neten lehet találni sok infót ezekkel kapcsolatban.
voltál már az üzletben? 😛
Persze azért az a kis drukk ott van, kissé aggódok mindig hogy minden jól süljön el.