A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

immovable
Szeretet ünnepe? Ahhoz nem kell a mese.
Lacee86
Nem tudom, hogy te hol voltál, ha voltál valaha templomban, vagy h ezt a tapasztalatot honnan szedted össze, h így általánosítasz.
Egyébként meg, aki abszolút nem hívõ, az mit ünnepel karácsonykor? Csak úgy kérdezem...

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Lyukasbogrács
nálunk már pár éve nincs fa. mint gyerekek felnõttünk, a szaloncukrot meg meg tudjuk enni zacskóból is 😄
ajándékozásra meg megfelel akármilyen alkalom, nem kell ahhoz ünnepnek lenni.

somdav95
minek? hallgatni ahogy az öregnéni jajgat mise alatt a vizes lábárol, a rossz, fájós hátárol, a bácsika krákog, vagy azt hogy mikor kiszeretném fújni az orrom akkor elkezd káromkodni hogy fogjam már be a pofámat, mérnem tudok csendbe maradni ÉN büdös kölyke? (:
ez egy álszent dolog az egész, az emberekbe csak feszültség van,ajánlom olvasd el Dr.Csernus-A Férfi címû könyvet, nagy igazságok vannak benne attól h maga a faszi kicsit fura szerzet (:
az egyház meg csak pénzrõl szól nincs valahogy kedvem ilyenekhez..

Megtörhetetlen
EZ érdekes kérdés de szerintem elég egyértelmû hogy rokonokkal, lehetõleg otthon, rosszabb esetben más rokonoknál, és szomorú esetben máshol :S

fry day fry day sálálálláláá

kastil
Hát szerintem a karácsony már rég csak anyagiaskodásról szól. a Tél meg...nézzünk ki az ablakon =/. Okádék.

Én személy szerint már a fában is csak a nyügöt látom..nem aludhatok amig akarok, fel KELL disziteni, és ami a legszarabb; jó pofát kell vágni, különben tudjuk mi van..
Szar, számomra felesleges, ha rajtam mulna, nem tartanánk karácsonyt, csak majd ha lesz gyerekem és még kicsi...

milk4
Itthon, családdal / rokonokkal.

23-24 barátnõvel
24-25 családdal+ismerõssel

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

tigeroo
mamámék még jártak régen. amúgymeg aki nem vallásos annak minek? tartsd ezt is tiszteletben...

mondjuk azt is bírom aki full ateistában nyomja, aztán hadovál a szeretet ünnepérõl meg így-úgy pompás templomi esküvõje legyen 😄

nem errõl szól már ez az egész...
õszintén mi nem is ajándékozunk, fa van (de sztem azse lesz pár év múlva apuéknál), ha valaki vágyik valamire úgyis megkapja évközben, azért felesleges 1 napot "beiktatni" hogy ajándékozzunk szerintem.... mint a valentin nap... okot kell adni a dolgoknak? miért nem jöhet csak úgy, szívbõl minden?

bár ez tök jó üzlet, a zsiciknek a karácsony nem ünnep, õk akkoris melóznak és döngetik a kasszát míg mi spejzolunk karácsonyra...

szeretem nagyonis a telet, meg az ünnepeket, de már kiskoromban sem fogtam fel ezt az õrületet amit diktálnak a plebs felé
Büdös Bohóc
elég szomorú, hogy ezt az ünnepet ivással töltöd pediglen

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

immovable
Szerintem meg vidám dolog.
Sir Quno Jedi
Ne fárasszá má!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Lacee86
Szomorú dolog, hogy egy (éjféli) misét senki sem említ. 😞 Pedig nem kell ahhoz mittoménmilyen vallásosnak lenni, ezt mindenki döntse el saját maga. De vhogy sztem hozzátartozik a karácsonyi hangulathoz, olyankor azok közül is sokan elmennek, akik máskor nem járnak templomba.

Sir Quno Jedi
Kocsma pediglen jó!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Hegi90
Nem értem. Nálunk is ateista az egész rokonság, még is összeülünk, dumálunk, társasozunk, el vagyunk egész nap. Ha meg a kocsmában akarod érezni a karácsonyi hangulatot, ahhoz meg külön gratulálnék 😄

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Sir Quno Jedi
Én meg Two Worlds 2-t.

NEOreg3
itthon fogok multiplayer fps-t játszani

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Itthon családdal/rokonokkal. Elmegyek meglátogatni mamákat, meg tesómék jönnek hozzánk. Apukám nincs belföldön. Anyám lehet megy majd a pasijához vmelyik nap...na ezen a napon leszek a barátaimmal. 😊

szjuca
Itthon, + dolgozni is fogok 26-án. :-/

Otthon szinte a karácsony is olyan nap, mint az összes többi. Fõleg, h ateista az egész család. Már néhány éve szokásunk a haverokkal, h elmegyünk a kedvenc szórakozóhelyünkre, lazulunk, beszélgetünk, mézás pálinkázunk és élvezzük a karácsonyi hangulatot 😊
Lyukasbogrács
Egyet tudok: nem itthon.

RS

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

MR ME
idén románúl fognak

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

tigeroo
a szcientológus rénszarvasnál nyomtam ki<#idiota>
tigeroo
...jóvanna nem "azért" csak tavaly már a híradósok is is boldog hanukával köszöntek el 😄
Dzsini

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

morleone
otthon, családdal, esetleg este át mamámékhoz.

byzhouse
SG-n 😄 ám Itthon, családdal / rokonokkal.

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Sir Quno Jedi
Örüjjé:

tigeroo
családdal...

hanuka miért nincs?<#idiota>

rásszizmus!
MR ME
itthon, családdal/rokonokkal
meg majd haverokkal is...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

clio1616v
családdal

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Picar77
Itthon, egyedül 😞

()() (^^)

Aggályos a nagyvállalatok hétköznapi életünk minden területét behálózó szolgáltatásai? ==>> Hol töltöd a karácsonyt?
Részben igen. Félrevezetõ tájékoztatás, pofátlan felhasználási feltételek, stb.

Persze azért sokszor a felhasználó is hülye.

Calver
pofátlanság, de nem nagyon zavar, még egy kéz sem kell hozzá h megszámoljam hány helyre vagyok regisztrálva valós adatokkal, de még email címbõl sem használtam szerintem évek óta eldobhatón kívül mást.

"The trees move. Do you not see it?"

milk4
Nem, hiszen mi rendelkezünk az adatainkkal, rajtunk áll mit osztunk meg.

Persze ez nem 100%-osan igaz.De mindent kilehet kerûlni kamu adatatokkal😄

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

morleone
szerintem pofátlan egyes cégek/nagyvállalatok félrevezetõ tájékoztatása.

Üres szavazat.

Aggályos a hétköznapi emberek hülyesége amiért megadnak mindenféle adatot önszántukból?

Igen.

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Bruk
1400 😄

Hegi90
Errõl az jut eszembe, mikor az egyik hazai MMO-ból az egyik Adminnak betelt a pohár, és kiszivárogtatott minden a játékosokhoz kapcsolódó adatot (körülbelül 1500 rekord)

Tippeljetek mennyi embernek volt ugyanaz az ingame jelszava, mint amit az emaijéhez használt, amibõl beléphettél az iwiw-re, myvipre, fórumokra, stb.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Lacee
szerintem naivitás azt képzelni, hogy ne szerepelnének az adataink valamiféle adatbázisban, akár oldalaktól függetlenül, hiszen "ingyen" információt jelent szinte bárkirõl. Más kérdés, hogy ez nem feltétlenül akkora probléma, mint elsõre tûnik... Ez a "tudtomon kívül nem éltek még vissza az adataimmal" duma jópofa, de pont az lenne a lényege a visszaélésnek, hogy a delikvens nem tud róla 😄

errõl amúgy egy xkcd rész jut eszembe:

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Nekem még semmilyen adatommal nem éltek vissza a tudtom nélkül. Tény, hogy sok helyen egy regisztráció alkalmával is megadunk fontos adatokat, de ezzel egyúttal vállaljuk is, hogy késõbb hívjanak, keressenek az ajánlataikkal. Ez azon túl, hogy kellemetlen, le lehet mondani, el lehet küldeni. A valóban fontos adataink a mi birtokunkban vannak (mint pl. bankszámlaszám, taj, tb.. - ahol ezt is meg kell adni, annak érdemes jobban utána nézni).
Lyukasbogrács
Amit már ketten tudnak, az nem titok. (kivéve ha az egyik halott)

Willenbrock
Amúgy nincs gond az E adatokkal szerintem,csak adódhat 1-2 kínos helyzet ha mondjuk véletlen olyasmit is megosztunk amit nem akartunk,vagy ha ellopják a PIN kódot,jelszót valami kémprogival.

Willenbrock
Akkor olyan mint egy rendõrségi nyilvántartó akta,csak az ujjlenyomatok hiányoznak 😊

tigeroo
<#wow2>
NEOreg3
rettegésben élek

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

tigeroo
nem hiszem hogy aggályos, sokan önként és dalolva adják a kezükbe a (bizalmas) információkat az életünkrõl...

Lacee86
Egy olyan könyv, amiben arcok vannak. 😄