A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként meg, aki abszolút nem hívõ, az mit ünnepel karácsonykor? Csak úgy kérdezem...
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
ajándékozásra meg megfelel akármilyen alkalom, nem kell ahhoz ünnepnek lenni.
ez egy álszent dolog az egész, az emberekbe csak feszültség van,ajánlom olvasd el Dr.Csernus-A Férfi címû könyvet, nagy igazságok vannak benne attól h maga a faszi kicsit fura szerzet (:
az egyház meg csak pénzrõl szól nincs valahogy kedvem ilyenekhez..
fry day fry day sálálálláláá
Én személy szerint már a fában is csak a nyügöt látom..nem aludhatok amig akarok, fel KELL disziteni, és ami a legszarabb; jó pofát kell vágni, különben tudjuk mi van..
Szar, számomra felesleges, ha rajtam mulna, nem tartanánk karácsonyt, csak majd ha lesz gyerekem és még kicsi...
23-24 barátnõvel
24-25 családdal+ismerõssel
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
mondjuk azt is bírom aki full ateistában nyomja, aztán hadovál a szeretet ünnepérõl meg így-úgy pompás templomi esküvõje legyen 😄
nem errõl szól már ez az egész...
õszintén mi nem is ajándékozunk, fa van (de sztem azse lesz pár év múlva apuéknál), ha valaki vágyik valamire úgyis megkapja évközben, azért felesleges 1 napot "beiktatni" hogy ajándékozzunk szerintem.... mint a valentin nap... okot kell adni a dolgoknak? miért nem jöhet csak úgy, szívbõl minden?
bár ez tök jó üzlet, a zsiciknek a karácsony nem ünnep, õk akkoris melóznak és döngetik a kasszát míg mi spejzolunk karácsonyra...
szeretem nagyonis a telet, meg az ünnepeket, de már kiskoromban sem fogtam fel ezt az õrületet amit diktálnak a plebs felé
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

meg majd haverokkal is...
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Persze azért sokszor a felhasználó is hülye.
"The trees move. Do you not see it?"
Persze ez nem 100%-osan igaz.De mindent kilehet kerûlni kamu adatatokkal😄
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Aggályos a hétköznapi emberek hülyesége amiért megadnak mindenféle adatot önszántukból?
Igen.
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
Tippeljetek mennyi embernek volt ugyanaz az ingame jelszava, mint amit az emaijéhez használt, amibõl beléphettél az iwiw-re, myvipre, fórumokra, stb.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
errõl amúgy egy xkcd rész jut eszembe:

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(