A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

immovable
Trollkodsz nem vitás.
Lacee86
Lehet, h picikét fura 1-2 dolog benne, de sztem szõrszálhasogatás, amirõl beszélsz, mert mindenki érti, mirõl van szó. Úgy feketébb-fehérebb lett volna valóban, hogy: "Volt-e már egy éjszakás kalandod? Igen/nem" "Megbántad-e? Nem/kicsit/igen "

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Büdös Bohóc
Te is buktál volna keményen szövegértelmezésen ahogy látom. Szóval elõfordult veled, hogy ... és akkor itt jött, hogy csaj melletted volt és nem értetted mit keres ott meg megbántad.

Erre egy válasz: Történt már ilyen ÉS nem bántam meg.

A történt már ilyen szerintem egy az egyben igenlõ válasz az egész kérdésre, de ha esetleg DE szerepelne ott ÉS helyett akkor esetleg még elnézhetnénk emellett (ok formális logikát nézve a DE és az ÉS ugyanazt jelenti de emberi gondolkodásban nem)

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

immovable
Gondolom a kérdõjelet észrevetted a mondat végén.?
Adaaam
mit keres melletted az rss valaki? <#idiota>

everything's better with music

Büdös Bohóc
most akkor álljunk meg már egy pillanatra. A címben az áll:

... megbántad az éjszakai kalandot és nem érted mit keres...

erre ezt válaszolják itt a kemény gyermekek: Történt már ilyen és nem bántam meg. Sõt, élveztem!

A kérdést feltevõnek grat + a helyesíráshoz is meg a válaszolóknak is 😄DD

Pepsi Twist
Történt már ilyen, és nem bántam meg. Sõt élveztem!

a régi szép idõk...

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

dartonita
Tortent mar ilyen,es elveztem.

Scottt
Nem, mert nem megyek bele ilyen kalandokba.

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

+1

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

clio1616v
sose iszok alkoholt olyan társaságban, ahol elõfordulhatna ilyesmi

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

szjuca
Történt már, de tudtam, hogy ki õ (és miért van/volt ott) .<#miaz>

már több ribit is így kúrtál meg, de minden alkalommal megbántad, mert kereszténynek neveltek?
tigeroo
igen? a schizoid éned ninsc melletted olyankor?
NEOreg3
lehet tippelni

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Én is élveztem! Jó volt! Finom volt!
tigeroo
na ez meg a másik...

mondjuk nekem jó mert ahogy elkezdek inni, akkor semmi sem történik velem ugyan olyan vagyok, csak már alig látok + állok a lábamon, meg elkap az álmosság (vagy a fotel?<#idiota>)

szóval ha egészen betegre iszom magam (jön a fox) csak aludni van kedvem és másnap kicsit szar, de mindenre emlékszem.
Büdös Bohóc
:-|

immovable
Történt mér ilyen. Nem bántam meg. Elsõ csaj akivel voltam arra is alig emlékszem olyan részeg voltam. 😄
Sir Quno Jedi
Sosem veszítem el az önkontrollomat, nem vagyok egysejtû!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

tigeroo
nem mert még nem volt ilyen

egyszer hazakísértem buli után 1 lányt de csak aludtunk<#idiota>
BlackShadow
egyéb - nem, mert még nem történt meg 😄

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Picar77
Nem, mert nem megyek bele ilyen kalandokba.

()() (^^)

Molnibalage
Nem, nem történt még olyan, hogy nem értettem. Soha nem bántam meg egy ilyet sem.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Hol töltöd a karácsonyt? ==>> Elõfordult, hogy reggel úgy ébredtél, hogy megbántad az éjszakai kalandod és nem értetted mit keres melletted az a valaki?
úgy fogalmaztad meg, mint egy igazi buddhista
efti
az itthon csaladdal es a meglatogatjuk a rokonokat kevereke: Meglatogatom a csaladot 😊

WWFSMD?

redbull0304
Házibuliba megyek barátokhoz, részegen egy árokparton..

Már 3.éve lesz ez a kis hagyomány. 😊

tommygear
Itthon, családdal / rokonokkal.
Lacee86
Ismerem, köszönöm. 😊

Dzsini
Az a valláska akkor épp 3-400 éves volt, és épp aktívan terjeszkedett - hozzá kell tenni sikeresen, hiszen ma már kevesen ünneplik Mithrász szülinapját vagy ülnek Szaturnáliát.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Itthon, családdal / rokonokkal...

Ez minden évben így szokott lenni. 😊
Calver
a téli napfordulót. ja, hogy eredetileg azt ünnepelték ilyenkor, majd egy kis kétezer éves valláska gondolt egyet és lenyúlta? hmmm-hmmm...

"The trees move. Do you not see it?"

Itthon... családdal... de nem igen lesz ez jó idén se:/

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Itthon, családdal.

Sir Quno Jedi
Na idefigyuzzá:

A kocsmában van fûtés, kaja, pia, világosság és sok-sok barátságos, szeretethiánnyal küzdõ, elázott fazon.

Ellenben a jászolba még a zelektromosmûvek sem kötötte be a villanyórát vaszki, mégis kibírta a kis BébiDZSízsz! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Gurren
te mit fogsz csinálni? családdal kézenfogva karácsonyi dalokat énekelsz a karácsonyfa körül hajnalig?

Büdös Bohóc
Igen? Karácsonyozni? 😄 Hát bazmeg kész 😄D

Sir Quno Jedi
Figyejjémán, én otthon fogok Two Worlds 2-zni, szal. nem én kocsmázok. De jó hely az ünneplésre.

Sir Quno Jedi
Egy rendkívül önzõ és kirekesztõ érzés.

somdav95
Évi kétszer, karácsony-húsvét, nem általánosítok, csak feszültséget kelt szimplán az emberekbe, ennyi az egész (: Mint az egésznek a "terhe", ne mondd már h nem volt még olyan nálatok h fater elment nálatok régen 24-én valahova, csak azért hogy ne kelljen otthon lennie, vagy anyád nem küldte még el " menj már innen, fõznöm kell, nincs idõm rád" stílusba, ez nem a szeretet, ez szimplán "kötelezõ", a szeretet látszata meg francnak se hiányzik...

tigeroo
vesszetek össze ezen is bazdmeg<#wow3>
stationx
alapvetõ biokémia folyamat mely segít létrehozni s fenntartani személyes kapcsolatokat így növelve a túlélés esélyét
Lyukasbogrács
Mert mindenki másban látja a szeretetet, és nehéz általánosítani :]

kastil
próbáltam, de nem tudom. ráadásul nem is vagyok az a fajta, akit olyan nagyon érdekelnének ezek a kérdések

Gurren
az utálat ellentéte.

Lacee86
Semmivel sem tudom jobban a választ, mint bárki más, sõt nem is lehet ezt igazából megválaszolni, csak kíváncsi vagyok ki hogyan fogalmazná meg.

Lyukasbogrács
végtelen válaszlehetõség lenne 😄
amúgy valaki próbálkozhat megírni a kérdést <#smile>

Lacee86
Ok, ez végül is igaz. Következõ kérdés: mi a szeretet?

kastil
a szeretet ünnepe. pöcsös