A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Erre egy válasz: Történt már ilyen ÉS nem bántam meg.
A történt már ilyen szerintem egy az egyben igenlõ válasz az egész kérdésre, de ha esetleg DE szerepelne ott ÉS helyett akkor esetleg még elnézhetnénk emellett (ok formális logikát nézve a DE és az ÉS ugyanazt jelenti de emberi gondolkodásban nem)
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
... megbántad az éjszakai kalandot és nem érted mit keres...
erre ezt válaszolják itt a kemény gyermekek: Történt már ilyen és nem bántam meg. Sõt, élveztem!
A kérdést feltevõnek grat + a helyesíráshoz is meg a válaszolóknak is 😄DD
a régi szép idõk...
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
mondjuk nekem jó mert ahogy elkezdek inni, akkor semmi sem történik velem ugyan olyan vagyok, csak már alig látok + állok a lábamon, meg elkap az álmosság (vagy a fotel?<#idiota>#idiota>)
szóval ha egészen betegre iszom magam (jön a fox) csak aludni van kedvem és másnap kicsit szar, de mindenre emlékszem.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
egyszer hazakísértem buli után 1 lányt de csak aludtunk<#idiota>#idiota>
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Ez minden évben így szokott lenni. 😊
"The trees move. Do you not see it?"
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
A kocsmában van fûtés, kaja, pia, világosság és sok-sok barátságos, szeretethiánnyal küzdõ, elázott fazon.
Ellenben a jászolba még a zelektromosmûvek sem kötötte be a villanyórát vaszki, mégis kibírta a kis BébiDZSízsz! 😄
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3