A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Konkrétan itthon nem volt, de elõtte a városban ittam pár pohárral meg még fogok is. :D
anno 1987
A bort nem szeretem,a forralt bort meg szépen lassan elkortyolgatom.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Amit eddig ittam, nem fogott meg különösebben.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Eleinte a kis gombjai nem tetszettek, most már aránylag megbékéltem vele... Írás közben zavaró helyen van a fényképezõ gomb, ha véletlen benyomódik, leáll a betûléptetés. A telefonálás közbeni hangminõség meg katasztrófa... Alig értem sokszor a másik fél mit mond.
Hangos zenelejátszásra nem túl alkalmas, mivel elég éles, csilingelõ módon játssza le a zenéket. Kamera, és Java képességei, meg úgy a többi dolga viszont egész jó. Mostanában csinálja azt, hogy a híváslistában van egy üres elem, és ha nem törlöm ki az összes törlése lehetõséggel, nem jelzi, ha hívnak, csak az új gyorsbillentyû menüt hozza elõ.
10-es skálán egy 7-8 körülit érdemel, mert túl sokat nem telefonálok vele :D
(Egyébként az MP3-lejátszómmal is nagyjából ugyanez van. Mindenki villant az iPoddal, én vállat vonok, aztán jönnek a sztorik, hogy hányszor voltak már epl' szervízben. Erre elõhúzom a PaVo blackjacket, és közlöm, hogy hat éves, négy fülhallgatót fogyasztott el, és a mai napig pöccre indul. Néhányan olyankor átértékelik azért az életüket. <#idiota>#idiota>)
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
Mindenkinek még1x nagyon boldog karácsonyt kívánok!
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
90%-ban ébresztõóra, nekem aztán nem kell százezres multimédiás kütyü. :D
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
Nem rossz telefon, bár néha befagy, és néhány funkciója lehetne jobb.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Normál (Qwerty)
Teljes mértékben
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Boldog Karácsonyt Mindenkinek! :)
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Érintõs, Teljes mértékben.
de van itt egy SE k510i is, egy éve használatlanul<#gonosz3>#gonosz3>
http://9gag.com/gag/5135249
valamit olvastam az alkohol káros hatásairol, de berugtam és nem emlékszem autofanok.blog.hu
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Normál
Teljes mértékben megvagyok vele elégedve.
Positive Mental Attitude
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed