A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Talán megpróbálnék beszélni vele, ha változtatni nem is akarna, közölném vele a nem túl pozitív véleményem.
Ettõl még nem kerülném, de nem is támogatnám, és kevésbé bíznék meg benne.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Pszt.
Egyesek feje a gondolatok temetkezési helye. Nem mindegy, hogy vizibusz vagy buzi visz!
Leszarom akkor is, ha az én társaságomban csinálja...
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
legalább annyit írjatok, hogy meghívnátok egy kofolára aztán golfozni mennétek vele
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
...
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
SON. I AM DISAPPOINT.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
nagyapám + faterom is csinál borokat...napi szinten isznak 1 pohárral (nem remeg utána a kezük)
nekem nem adja, amúgy sem vagyok nagy ivó (nyáron 1x rugtam be, ebben a félévben pedig 2x)
Bár sajna mostanában nem ittam:/
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Max. fagyoskodás ellen, de akkor is inkább a meleg teát preferálom. :)
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Spread De Love!
vigyáznak a hõmérséklettel, hogy ne érje el a 78 fokot, csak elég macerás tud lenni.
amúgy szeretem, utoljára 22-én este ittam az egyik vásárban.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Itthon nem volt, de a belvárosban a karácsonyi forgatagban árultak, és ittam is. Mindig szerettem, szeretni is fogom. :)